59

Анонимен

преди 2 години

Така е. Защото неговата партия не е управляваща. Само стойте да видите като дойде неговата партия на власт как ще цъфнем и вържем. Подъл лъжец с крив нос.

58

Анонимен

преди 2 години

Царство Чалгария абсолютна парламентарна маймунархия на три морета! Всеки придворен шут вече се прави на цар! Да живее цар Радо Шишарката и неговата царица Радка Пиратка!

57

анализатор

преди 2 години

"Иванов очерта мрачен сценарий за страната по думите му ще има едни избори на есен, които ще доведат до още по-трудно и невъзможно съставяне на кабинет."За съжаление Христо Иванов е напълно прав - моето мнение изцяло съвпада с неговото! Но народът е оскотял! Него го интересува колко струва хляба и бензина. И вика "УУУ!" и "Долу!"

56

Анонимен

преди 2 години

Малките комунистически крадливи и лъжливи партии ДБ и БСП могат да влязат в следващия парламент само ако се обединят. И защо не, бойкикев и корнелия са сиамски близнаци.

55

сина

преди 2 години

заиграеш ли се с Русия в България следва падение - Кирчо това не го разбра, няма и да го разбере, щото не е тукашен! Това е основния проблем, а ГЕРП, ДПС, ИТН и Възраждане са кукли на руското посолство - това ни е ясно. Буци се пробваше да играе двойна игра между Русия и САЩ и затова изкара 12 години, угаждаше и на тия, и на ония - може да е примитивен, но е "играч". Лошо, че покрай него яко се краде!

54

Мушмул

преди 2 години

А защо не си изпълнявате коалиционното споразумение ???

53

Анонимен

преди 2 години

Вие сте доносници. Не сте никакви доверени хора. Обикновени и елементарни доносници. Гнома Атанасов навремето не ядеше, че искали да го отровят.хахахахаха

52

Анонимен

преди 2 години

Дано си заделил от Сорос, щото свършихте вече

51

Аз

преди 2 години

Ицко, Ицко. Това ти беше допира до властта под_лого Фашистка. Толкова сте ограничени че си направихте сеКуро от алчност. Ха ха ха ха м..... ви бок_луци

50

от село

преди 2 години

Този кукурузен хоботник сега ли разбра ,а похарчената една година време на народа и затъването на държавата в блатото сега ли го видя докато има в парламента такива като него и случайни фукльовци дошли от майната си без да познават историята ,държавата и народа си ще е все така.

49

Анонимен

преди 2 години

Ристе,усещаш ли вятъра на промяната,умнокрасивите парламент в близките десет години няма да видите,па да не говорим за власт!

48

Анонимен

преди 2 години

Трифонов напусна коалицията заради макетата,щот демократичните башибозуци искали да видят югозападна България член на ЕС!!

47

Ghost

преди 2 години

Прати много поздрави на Бобоков и се извини на Божков , че не довърши поръчението. Как не те е срам да излизаш и да говириш бе. Нямаш ли поне малко чест след това което сътворихте - лоткарче!

46

Анонимен

преди 2 години

Ох тос утечи. Айде да минават изборите и да забравим за този завинаги.

45

Анонимен

преди 2 години

Ние превръщаме изборите в ден на откритите врати за българската политика и влизат все повече случайни хора. Сега излиза че ПП са съвсем НЕслучайни хора, така ли? И ако са НЕслучайни, то тогава чии са?

44

Анонимен

преди 2 години

Тоя бая депутатски кифтета изяде, съдейки по тумбата дето излиза 5 секунди преди него от парламентарпите двери

43

та така

преди 2 години

ицко спокойно бе , ше завъртиш опашчица насам натам и може да се прикрепиш към някоя партия . или пък разиграй нова сценка с някой плаж и българския флаг , ти това го умееш .

42

Истукан

преди 2 години

Най-голямата грешка на Кирил Петков и неговото пправителство бяха санкциите срещу Русия, спирането на руския газ и поскъпването на горивата, което доведе до скачана на всички цени.

41

Анонимен

преди 2 години

Тези Чалгари и шутове ли ще ви управляват и ще колят и бесят и свалят правителства? Вие сте много загубен народ, знаете ли? Това е пълна идиотщина да ви управляват Чалгари и шоумени и рапъри.

40

Анонимен

преди 2 години

Повече не искам да ви чувам,виждам и да си спомням за вас нескопосаници!