78

Анонимен

преди 2 години

Значи, Народното Събрание сега ми прилича на събрание на представителите на етажната собственост на входа. Викане, караници, разправии... А да, в тази връзка, в нашия вход на блока от началото на тази 2022-ра година си нямаме домоуправител. Избрали сме си "служебен кабинет". И в понеделник е насрочено поредното събрание на което трябва да изберем някой да ни управлява. И сигурно пак няма да се намери такъв - в блока са предимно баби и дядовци. Та ние в един вход не можем да се разберем!

77

Анонимен

преди 2 години

ПП, вие сте по-голяма мафия от предишните, освен това неглижирате българската история, за да изпълните поръчка на външни сили. Предатели и некадърници сте

76

Чук и Гек

преди 2 години

И какво ще предавате пак на Македония бе, джанъм!? Кокалите на Гоце и Самуил отдавна са предадени, Македония призната с езика и територията и? Ни кокали ви искат вече, нито територия, само пет патриотара имат интерес да има ,,проблем" и да патриотарстват! Гърция им отне древната история, вие им отнехте новата и от тях горките една душа само е останала.

75

Анонимен

преди 2 години

По-голяма мафия от БСП има, ли? Доказано през годините. Тройната коалиция хвърли страната във фалит, да не говорим при Луканов, Виденов...ПП с гръмките си обещания, че няма да се коалират с партии от статуквото, се събраха с БСП-4 сила и направиха Нинова министър. Подмяната продължи.

74

Анонимен

преди 2 години

За сичко е виновна корупцията!

73

Анонимен

преди 2 години

Хората обичат мафията да ги оправя ежедневно ограбен и беден ще си остане щом вярва на ББ Трифонов и Копейкин а схемите се въртят от Дпс

72

Анонимен

преди 2 години

Мене ме кефи американската газ, а не съм забелязал покачването на цените, така вредим на Путин и Русия.

71

пояснение

преди 2 години

гюров , мафията отдавна си иска държавата , ако не вярваш питай нинова , защото неината партия създаде мафията в България .

70

Анонимен

преди 2 години

Хубаво мафията си поискала държавата,ами вие каква я свършихте за да я обезглавите тая мафия?Освен подлагане в полза "евроатлантическите ценности-действия и ползи Никакви,кой ви би по главата да се правите на "мъже"и да"наказвате"Русия,след като почти цяла Европа се съгласи с новият начин на търговия с тях,кой ви би по главата даде заигравате с каузата Македония след като тя е болна тема за цялото ни общество?

69

Анонимен

преди 2 години

68 Правителство ще има наесен. Това е опасно за България. То не е българско правителство, стагнира България, нанесе на външната й политика непоправими щети и се командва от чужди сили. В ущърб на държавата.

68

Xaxa

преди 2 години

Сбогом . Целия български народ ти пожелава скорошно дело и осъдителна присъда до живот за държавна измяна на теб и цялата ти шайка.

67

Анонимен

преди 2 години

Гугъл цензурира мнения за Киро. КИРО КУПИ ГУГЪЛ, КУПИ КОРАЛ, КУПИ СИ ДЕПУТАТИ ЗА ПО 3 МИЛИОНА ЛЕВА. АЛОУ! Няма да простим.

66

анализатор

преди 2 години

До: номер 66 Да бе, и ти си прав, народът си иска мафията, какво да спорим! Овцата иска да я доят и стрижат, за да не и е горещо през лятото...

65

Анонимен

преди 2 години

Що бе Гюров? Нали свалихте Гешев и мафия вече няма?

64

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, Кирил.бил светец. Я кажете тоя светец какво направи за 6 месеца? Освен за РСМ и падането на ветото, за нещо друго работи ли през тия 6 месеца? Какво изпълни от обещанията си?

63

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха тоя пиян ли е?

62

Анонимен

преди 2 години

Гюров нарече законно избрани депутати "мафия", в парламентарна зала. С което наруши правилника и опозори НС. Трябва да бъде отстранен от 3 поредни заседания. Според правилника на НС който явно, днес цял ден ще се чете от председателстващият Вигенин.

61

До 48

преди 2 години

Ти ли си народа,бе ?Народа получи възможното за такава криза и той,народа оценява това.Само мафиотите не са доволни,защото им дръпнаха копанката от устата.

60

Анонимен

преди 2 години

П.П. Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е ЛЕНА. Всяка друга работа е занемарѐна.

59

Анонимен

преди 2 години

Очевидно народът е изпрос.тял до безобразие и си заслужава съдбата, която го очаква, защото ако досега ви се вижда зле, оттук натам ще ядете хурката. Без правистелство, без каквито и да са механизми за кризата, нито пари от евросъюза. Вие какво очаквахте, което и да е правителство да дойде и с вълшебната пръчка за 6 месеца да възстанови държава ограбвана от 30 години.