33

Анонимен

преди 2 години

На външен вид Кирето се докарва като модерен вариант на Бай Г.а.н.ь.o. А на акъл и начин на изразяване... Е там дори и фантазията на Алеко не е смогнала да го опише...

32

що бе?

преди 2 години

Дрескодът му на хасковски ерген на неделна разходка по стъргалото напълно отговаря на говорния му маниер. Я си представете какъв шок би било да е изтупан като франт и като отвори уста да излезе привичното му "Аз не моа да кажа сас сигурнос, обачее"

31

Анонимен

преди 2 години

Има все пак някакъв протол и трябва да се спазва

30

Ром'с

преди 2 години

Абе убава работа....ама made in Bulgaria! Как може да не се спазва подитическия дрес код по-света! Те представяват България, а не себе си или някоя фирмачки..

29

Говедар

преди 2 години

По дрехите посрещат, по ума изпращат!Кирчо и двете ги няма,ама хич!

28

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо ризите му все са малки и не се закопчават на врата и вратовръзката седи грозно като тя събира яката. Текезесарски стил!

27

Анонимен

преди 2 години

Кирчо си купи костюм на Версаче и всички хора го хвалят:- Леле Кириле, къв е тоя костюм на Версачи бе!?Киро:- Къв Версачи бе, мой си е?!

26

Анонимен

преди 2 години

До Мишо Извинявай, ама се заяждаш като някое 5-годишно! :)) Ясно защо Кирето ти се струва умен :))

25

Анонимен

преди 2 години

За тоя, който излъга хората които гласуваха за него, като тръгна срещу Русия, единственото важно е да си обере крушите веднага.

24

Мишо

преди 2 години

21Анонимният! Неговият мозък бил изгладен? Е как,пиле шарено, прецени,ти ,който изобщо нямаш мозък ?

23

Анонимен

преди 2 години

Важно е и е задължително да изглежда добре! Той е размъкнат с дълги, сбръчкани около глезените панталони и със сако, с което сигурно е бил на бала си. Изобщо няма приличен вид, но наки6 са от промяната, сигурно така разбират нещата!

22

ПроСоТо

преди 2 години

е ай стига ся!..Естествено че не е важно как е облечен КирилчоШмекера!..Няма значение и дори изобщо е облечен !..Няма значение какви ги плещи,нито с кого са цалива и си прави селфита...Канадчето е повикано тук да си прекара неколко години като на Канарите..,или Малдивите. Да ОБСЛУЖИ когото требе,.После,..ами "чао,рагаци,беше ми приятно!..А на вас?"..

21

Анонимен

преди 2 години

До 7 "Киро винаги изглежда мърляв. В това отношение си приличат с Боко" Всъщност дори и Бойко не изглеждаше толкова мърляв, ако ще и да беше облечен в спортен екип... Не знам как го прави Киро, но винаги изглежда все едно се е облякъл с каквото е намерил в кофите. Сигурно е талант. Трябва да направи запазена марка на нов моден клошарски стил "Киро"...

20

Лили

преди 2 години

1 номер,но последен по акъл.Плевналиев си позволи да критикува руската политика,а това е смъртен грях,нали? Може във вашите очи да не е като гениалния Путин- президент на президентите и затова щом се чуе името му,отваряте фабриката за отрова ,огън и жупел.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

18

Анонимен

преди 2 години

Наш Кирчо е българския Кирчо Джон Три Волта. Той е двойника на Казанова. Никой няма право да му казва как да се облича. Ризата му може да не е изгладена, но умът му е изгладен с парна ютия и дъска без нито една гънка е.Кво като му е измачкана ризата? Може някой много силно да го прегръща в бронираната джипка на НСО. Камери няма в джипката за разлика от МС. Алооу, панталона му бил измачкан?! Ми кво искате? По цял ден се вози или седи. Да не е баsтун като Асенчо?

17

аноним

преди 2 години

аз отдавна питах кой му е гардеробиера именно,че си има етикеция,която трябва да се спазва, както в облеклото,начин на държане/маниер/,използването на прибори при официални,работни обяди и ..........До колкото съм запознат има перо за това

16

Анонимен

преди 2 години

Ейй, най-сетне и ДВ да напишат читава статия! Сигурно защото е за мода. И е кратка. Но все пак е добро начало. Има надежда и за тях.

15

?!?

преди 2 години

Е поне е необходимо, да не иде гол и просттт.

14

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, Кироооо манекена. Аплодисменти за боядисаната коса.