178

До

преди 2 години

Дворянски селянин по-добре ли е?

177

Анонимен

преди 2 години

Абе ако не друго то поне след като украйнците изгонят руските фашаги,руснаците ще им остават хиляди тонове желязо.

176

Анонимен

преди 2 години

Единия от родителите на Зеля е руснак, в Телеграм бяха му изтипосали паспорта, руски. Преди няколко години се е отказал от него. Продажно колеленце,на сем Байдън ратай.

175

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Зам.командир в армията на ДНР съобщи че служители СБУ са отвлекли дъщеря му!!! Зада го принудят да им сътрудничи...

174

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е все тая. Ама със сигурност украинците ще страда 20-тина години най-малко.

173

Анонимен

преди 2 години

"Само русофил или мозъчен инвалид би си помислил, че феодална Русия може да се противопостави успешно на САЩ и Запада в тази война с Украйна." - Аз не съм русофил и в началото не вярвах, че Русия ще може да се противопостави. След 3 месеца вече съм на друго мнение. Особено след "успешните" санкции на Запада. С такива санкции приятели не ти трябват хахаха

172

Анонимен

преди 2 години

"Дежурните русофили цъкат минусите, но нямат нито един логически аргумент в полза на поведението и действията на Путинова Русия" - Който се интересува, знае какви са аргументите, а който си е заровил главата в пясъка последните 15-ина години му се струва странно поведението на Русия и така... :)

171

Анонимен

преди 2 години

Прибирай си сънародниците, айде метла. Търтеите тука се изявяват като господари, вместо на родителите ни и децата ни да дават пари, смучат украинците. Марш нали побеждавате.

170

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, Зеленски, никой ли не те учил, че почнеш ли да лъжеш нон-стоп, без почивка, почват да ти стават къси краката :))) От толкова "победи", загубихте 1/3 от територията си :))) Щях да разбера ако печелихте битки на фронта, но губите войната, обаче при вас липсват и двете ситуации, те дори украинците ти се чудят на лъжите :))

169

До 205 Анонимен

преди 2 години

Разширяването на НАТО на изток сума ти години. Убиването на цивилни в Донбас ит 2014 насам, потвърдено от OSCE. Насаждането на омраза към Русия. Нацистките батальони АЗОВ и АЙДАР. Летните детски лагери, за които има и видеа в ЮТУБ. Пиши AZOV CAMP и ти пожелавам приятно гледане. Още ЛОГИЧНИ причини искаш ли, бавноразвиващ се?

168

Анонимен

преди 2 години

До Рублофили - Хахахаха ... И ти като Зеленски само вицове разправяш... :)

167

Анонимен

преди 2 години

От престорено възмущение, до откровени цинизми - това прави Зеленски със руските сатрапи и техните слуги. Ами, бих казал, да продължава в същия дух. А, и Груз 200!

166

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че фашистка Русия ще си получи заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война, но ми е интересно, дали някой от обкръжението на пcихопата в Кремълще го ликвидира за да извади Мордор от войната преди да я загуби позорно...?|

165

Анонимен

преди 2 години

Ако гражданите му са там, тези в България,кои са???..***.Грозен наркоман.

164

Анонимен

преди 2 години

Знае ли някой какви са родителите му. Дали не са с руски корени. Обича си Русия. Факт.

163

Анонимен

преди 2 години

Само русофил или мозъчен инвалид би си помислил, че феодална Русия може да се противопостави успешно на САЩ и Запада в тази война с Украйна. Колко време ще издържи Мордор на тези санкции и войната, а русофилчета жалки? Само 15% от компонентите в руската промишленост са тяхно производство... Дори гвоздеите си внасят от чужбина.

162

Анонимен

преди 2 години

Дежурните русофили цъкат минусите, но нямат нито един логически аргумент в полза на поведението и действията на Путинова Русия.... 99% от държавите в Европа не искат да имат нищо общо Мордор, заради тази бeзyмна война и то след пандемията , която уби хиляди бизнеси и милиони хора в целия свят...? Вместо навсякъде да има мир и благоденствие, туризъм, общи проекти... Русия започна война...

161

Рублофили

преди 2 години

За яд на рублофилите, Украинската армия става все по стабилна с оръжията от НАТО!*** изтегли корабите от Одеса!?!

160

Анонимен

преди 2 години

Каква победа го гони тоя неадекватник,една трета от Покрайнината е под руски контрол,останалата територия е на изкуствено дишане и е въпрос на време да се разпадне а тоя всеки ден *побеждава*

159

Анонимен

преди 2 години

Какъв гном. Пази боже!!! Дано никога не ни управлява такова зловещо създание. Макар нашия Кирчо да го наподобява леко. Ама поне е само откровено п-р-о-с-т и скоро няма да го има, надявам се.