43

Гущер

преди 2 години

Абе ще си мислите, че Русия и Китай са някакви хегемони все още, те просто показват манталитет да са такива, много фактори неизвестни има в задачата, Запада е подмолен , ако не се справи с тях най-вероятно ще си изкара ядът към васалите,понеже не са се справили със задължението да завладяват нови територии. Никъде няма да е стабилно, ако пуснат вирусите и атомните оръжия, политиците скоро ще бъдат сменени от военните, в момента се подготвя инфраструрата.

42

Анонимен

преди 2 години

Киро - паркетния лъв на Козяк

41

Радев

преди 2 години

дали го Яд - немската Преса го поака, а Киро Дебило, го хвалят!

40

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че премиерът избърза без да направи с министъра на енергетиката и с дружествата Булгаргаз и Булгаргазстрой подробна оценка колко ще ни струва снабдяването с руски газ от Газпром и втечнен LNG, транспортиран от няколко хил.км 21 дни и сетне отново реизпарен, доставен чрез строящо се сега газово трасе Александруполис-Стара загора - общо към 120 км. Дано г-н премиерът да е прав за по-ниската цена на американския LNG, но има доста съмнения за цената, която Петков все още не каза.

39

Анонимен

преди 2 години

Така, така, пуснете им на немците статия за наш Кирчо, да се посмеят и те и да видят, че не само Зеленски е комик!

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли умува върху този въпрос, целия народ знае, само той не разбра. Верно е улав льохман тоя

37

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Просто Киро.Трепането ти е малко!

36

4-на Ламя

преди 2 години

е Жадна за Власт и Гладна за Пари! Така, че Това Правителството няма да си подаде Оставката Никога!! а Протестиращите ще бъдат Млатени като животни, за това и Барикадират Парламента - няма Нормална Демокрация с Ограждения и какво ли още не като Нашият Парламент - и това е За Първи Път и в България - за 33 години Друг не си Позволи такова Нещо! А Газа ни го Спряха, защото Кикорчо и Кокорне Не Платиха, не Путин го Спря, а те ДеФакто се Отказаха от Услугата,за да може да Грабят с Гърлата на Ламята!

35

Анонимен

преди 2 години

Когато най-силно зависимата от Русия страна в ЕС с годишно потребление от само 3 млрд. кубически метра газ прави всичко възможно, за да се откъсне от тази зависимост, това в крайна сметка е пробен тест и за целия ЕС. - Кирчо ясно си е казал какво сме. Има и цитат.

34

Анонимен

преди 2 години

Корабите с газ акостираха ли вече?

33

Накрая ще купуваме

преди 2 години

пак Руски газ, но през трета страна, а цената ще е утехнена с комисионни. Ще ни остане поне някакво морално успокоение накрая. А и ФАЩ може да ни потупат по рамото.

32

Анонимен

преди 2 години

Боже колко мъка има по този свят боже.

31

Гошо

преди 2 години

Е щото отказа да плащаш ,що не спря на другите дето си плащат

30

Анонимен

преди 2 години

Плащаш - получаваш. Какво стана с Ф-16? Поне чертежите няма ли да ги пратят, сгънати като хартиени самолетчета.

29

:)

преди 2 години

Европейците сега като мечок ли го разкарват по тв-тата? Да покажат, как се бори срещу Путин?

28

кики мама

преди 2 години

щото кики не плащаш, като почнеш да плащаш с златни рубли ще го пуснат. а те стават златни почти 70% ръст за 3 месеца

27

радев

преди 2 години

Вече живеем в нова световна реалност. Сега думата имат Китай и Русия. Всеки който не се съобразява със тях и се опитва да води независима политика, ще бъде унищожен. Президента Путин беше така добър да го обясни някйолко пъти. Който разбрал - разбрал. Другите ще се видят в приключение!

26

Спирач

преди 2 години

Ами много просто ама за тебе е сложно и аз да съм ще спра каквото мога на един неприятел неблагонадежден предател даже казано как ти се иска навремето ей тъй РУСНАЦИТЕ ДА НИ ПОСТРОЯТ И АТОМНАТА И НЕФТОХИМ И иии май всичко по добро беше по времето на оня .. наистина човек от народа да и карай Руски бензин по 25-30 ст. литъра грей се на нафтова печка по 7ст. литъра и така 30 години как никой не отвори дума за криза някаква ,инфлация , тука сега само за недоимък се говори. Който помни знае!

25

Анонимен

преди 2 години

Про. да. ж. ник.

24

Ми

преди 2 години

разбира се, че има държави ,,втора класа,, И то не за руснаците, а за ЕС. Всеки който е бил в скандинавските страни знае каква е разликата между качеството на стоките в едни и същи вериги там и тук!