127

Рябко Зяпков

преди 2 години

Ама вас пък кой ви пита? Вие като нападахте съседни държави питахте ли? Нещастно ***. Жалко ще е, ако изпържат и децата ви.

126

R.A.T.M

преди 2 години

И шведите са се разширявали някога, докато не са спрели да бъдат империя и Франция с Наполеон се е разширявал даже е искала да помогне на крепостните селяни и него в Париж са го върнали, Хитлер се е разширявал Дания е превзета за 6 часа, Франция за месец, Югославия за 11 и него са го върнали в Берлин.Сега въпроса за хиляда лева е къде ще върнат НАТО дали на този континент или в един северен ? НАТО е толкова отбранителен съюз, колкото Наполеон и Хитлер са обединители на Европа.

125

Анонимен

преди 2 години

Русия е мирна държава и няма да напада никого ! Русия напада Грузия. Русия е мирна държава и няма да напада никого ! Напада Украйна два пъти и още води война с нея. Сега руските дипломати са изумени защо други граничещи с тях държави не приемат, че Русия не е мирна държава и напада съседите си. Ама сега, видиш ли няма да се "примирят". От такова дебелоочие не знам как не са им изтекли очичките още.

124

Някой

преди 2 години

"Фантомна представа за създаващата се ситуация"??? Тия продължават да се правят на луди, сякаш не са нахлули най-вероломно в една от най-големите страни в Европа? В прав текст им го казаха, че ако търсят виновника завлизането в НАТО, Путин да се погледне в... огледалото! Но те продължават да се правят на неразбрали! Целият нормален свят е потресен от варварската агресия, а Кремъл си живеят в някакъв паралелен свят! Предстои им на руснаците много тежко пробуждане!

123

linx

преди 2 години

До АдмирацииТоку што прочетох че финландци и шведи от страх са си го преместили от левия крачол в десния !! А колкото до пшеницата скоро Украйна ще освободи Черно море от руската напаст и всичко ще е ок !! Но забележете каква неизтова злоба издават тези русофили !! Злоба и умраза към всички които живеят добре или към тези които се освобождават от руската отрова !!Ето за това тези две държави се присъаединиха към НАТО !!

122

sante_dog

преди 2 години

Русия нали нападна Украйна, защото не иска НАТО на границата си. Ще нападат ли и Финландия? Нещо? Да не подмокри памперса Путин...

121

Леле Мале

преди 2 години

От "Крайцера Москва" преди да глътне вода- за всички останали *** НА Х... -да са заключат и да си стоят в республиките - никой не се интересува от вас - света може и без вас ...ам дали вие можете...АСвета загуби "страха" от руската армия - неадекватен личен състав,скапана и остаряла воена техника ..пълна излагация.

120

Анонимен

преди 2 години

Русия вече е никоя. НИКОЙ не го е страх от Русия. Нека си плаши с ядрените ракети, ще бъде пометена за час от НАТО. Видяхме я в Украйна какво може. Едно голямо нищо. Никой не би следвало от тук насетне да комуникира с Русия по какъвто и да е повод, да търгува с нея или да се съобразява. Тя просто не съществува за цивилизования свят.

119

ПроСоТо

преди 2 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ,което са напъна:-"Сергей Рябков е добър човек."..?!?! :..-И отново от моя ник блъскаш простотиите си ?!?!...Защо бе скъпа,с какво толкова тай впечатлил "ПроСоТо" ?

118

Анонимен

преди 2 години

Финландия и Швеция към Русия , не хранете илюзии че някой ще се съобразява с вас повече.

117

Анонимен

преди 2 години

Нато се подиграва с Путин и Русия. Преди войната Русия искаше алиансът да се изтегли в границите си от преди 1997 година,а той се разширява.

116

Мужик

преди 2 години

Ха ха ха, ще ви се наложи да се примирите щото за нищо не ставате, само да харчите парите от газ и петрол. И да, грешка ще е но не на Финландия и Швеция а ваша.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "Русия НЕ е същата, като при Елцин, а преди него и Горбачов." Не се притеснявай, по стара съвеЦка традиция, когато Путин падне, ще плюеш и по него, така както сега го правиш по Горбачов и Елцин. :))) Съдба. :)))

114

Morski

преди 2 години

2024 - Русия Умре! Дерзайте товариши и товаришутки, краят е близо и Рушия ще се взриви отвътре благодарение на ПуЙкин! Чечня, Татарстан (Волжка България), Буратия, Алтай, Дагестан, Карелия, Ингушетия, Калмикия, Кабардино-Балкария, Северна Осетия, Якутия... МНОГО НЕДОВОЛНИ И ОГРОМНО НЕРАВЕНСТВО В КОМБИНАЦИЯ С ИЗСМУКВАНЕ НА ЦЕННИ СРЕДСТВА КЪМ ПРЕДИМНО ДВА ГРАДА В РФ-МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ! Краят е ясен, времето също!

113

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с парада на победата в Мариупол, състоя ли се? Както е тръгнало май украинците що го организират догодина.

112

Анонимен

преди 2 години

мда то в шаха е така. Путин си мислеше, че като вземе една подхвърлена пешка ще спечели вечната игра на тронове.. е сори.

111

Анонимен

преди 2 години

Щом накараха Швеция и Финландия да се обърнат към НАТО, значи рашките на Путин са свършени и изхабени :))) Не знам какво нема да забравят неандерталците от Сибир, но определено ако си отворят втори фронт са свършени :)))

110

До 113

преди 2 години

И аз забелязвам почти двойно поскупване на някои храни. Не знам защо му слагате на човека минуси. Явно платени ***.

109

Адмирации

преди 2 години

Русия ще спре ресурсите на Европа и зърното за Африка, от Украйна нищо не може да се изнесе. Русия натисна Индия, да не изнася зърно. Индия е втора по производство! Един милярден Континент, с най-младото население на света, ще остане без храна! Къде ще дойдат? В студена и тъмна Европа, в която всеки си прави сметката какво да купи! Ще си говорим зимата, друзя!

108

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледам в Т-Маркет печено пиле на промоция е 12,99 лв. (13лв.) от 6,99лв.. Вафли Боровец червена кутия от 3,29лв. на 5,99 лв. Бъдете спокойни, бунтовете предстоят и ще са провокирани от Запада, защото гладът е по силен и от тока.