374

Анонимен

преди 2 години

До Турист 374 - Е нали уж беше най-бедния Европеец - Пък претенциите ти са като на МИЛИАРДЕР ?!

373

Анонимен

преди 2 години

"Аз нямам нищо напротив да ме настанят с 1-2 украинки на по 25-години :) Ваканцията ми ще бъде по-пълноценна."Ти имаш ли представа тези на 25 години вече как изглеждат? Имат по няколко деца и са като лели. Гледах в някаква група им събираха женски дрехи - търсеха само размери L и XL.

372

Анонимен

преди 2 години

Хич не е за смях, че си ги представям как е реват - бежанци от война, майки с малки деца, а ги изкарват на от хотелите, нарушени човешки права, пък защитници, НПО-та..... и върви се оправяй. Ама кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го спретне. От много "умни" глави стана. В цял свят бежанците са по бежански центрове, само у нас условия лукс, и то за избрани, не за всичките.

371

Dior

преди 2 години

Голям смях тия са много нагли хахаха

370

Дедо Ставри

преди 2 години

Мноооо нахални тия укри бееее

369

До 382

преди 2 години

Днес в протестът, 18 ч.

368

Един от варна

преди 2 години

Ало Киро не разбирате ли на къде отиват нещата. Стига с укри,превозвачи и други който сами си вземат всичко и реват .искат от държавата.Тя трябва да дава само на инвалиди,пенсионери,социално слаби...Необходимо е 100 процента увеличение на горепосочените и на работещите Ако не ми вярваш питай Борисов.Той има опит с варналии.

367

Паскуал Тонеff

преди 2 години

Хахаха, как хубаво му го нашмулиха на Гaнчa :)))

366

Анонимен

преди 2 години

Ха,открихте топлата вода - не искали да се местят,че кой ще иска да бяга от удобствата и парите, които държавата им отпуска.Не само че няма да работят. Ами и тях ще издържаме като ромите.И не забравяйте,че това не са бежанци,а емигранти,никой който наистина бяга от война НЯМА никакви претенции къде ще го настанят.Тези дето толкова се блъскат да ги защитават по протестите и ги съжаляват да ги приемат в къщите си.Няма обаче да висят на наш гръб!Това го няма никъде другаде.

365

стефчо

преди 2 години

Пълен бойкот на цялата държава трябва,всичко да спре и да блокира! Фирми и бизнеси да затварят,искам държавата да ме храни и пои докато лежа в някой хотел на св. Влас!

364

Сифилиско

преди 2 години

"Бежанците" получават сума пара от държавата, а българите по черноморието се редят по банките за да изтеглят кредит, понеже е криза.

363

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да организира един протест? Как така държавата ще плаща повече за чужденци, отколкото за собствените си граждани? Колко от работещите вземат под 1200лв., атея ги вземат за да се излежават в хотелите.

362

Анонимен

преди 2 години

До Турист Да! Може да ги предлагат като екстри към стаите! :))) Това е добра идея. "Каква стая желаете, с една или две украинки? Брюнетки или блондинки?" :))

361

бай работник

преди 2 години

Всичкото Българи да зарежем работа,и да се пишем бежанци. Искам на хотел курорт без пари...и аз съм човек??

360

Анонимен

преди 2 години

Значи да ги оставим до есента? После пък ще искат да не ги гоним, че станало студено.

359

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да ме прати правителството на ол инклузив до есента. Що да работя тогава?

358

Николай Колев, Варна

преди 2 години

Бежанец и претенции? Това е абсурд!!!Явно тук обаче не става въпрос за бежанци и колкото по-скоро обществото разбере това, толкова по-лесно и адекватно ще се справи с проблема!

357

Анонимен

преди 2 години

Искам да работя, естествено, но ще видим- ха-ха-хааааааааааТово ми прилича на думите на една наша мургавелка в съдебен спор - Много исках, ама нямах желание. Украинците са много нагли и ще има проблем с махането им, ама хотелиерите нали са лакоми ..........

356

Беси

преди 2 години

Да приемат тогава и от Сирия и Африка бежанци в хотелите по морето.Пусни прасето под одъра то се качило...Нахалници

355

Турист

преди 2 години

Аз нямам нищо напротив да ме настанят с 1-2 украинки на по 25-години :) Ваканцията ми ще бъде по-пълноценна.