37

Радо

преди 2 години

Дам, крайно време е да махнем всички съветски паментици и да ги заменим с паметници на български личности, да сменим всички руски имена на улици с български Крайно време е!

36

ВЪПРОС

преди 2 години

Този Човек е Зависим , по-важно е КОИ са гласували Предложението ?

35

Анонимен

преди 2 години

Ти си трагикомедия, те го предадоха на украинския посланик, където му е мястото.

34

Патриот

преди 2 години

"Възраждане" е БРЦК, а Костадинов е новият Левски! Националните предатели ще получат, каквото са заслужили...

33

АнонимеН

преди 2 години

ДОЛНАТА ПУТИНИСТКА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ПОНЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА! :D ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ИСТИНСКИТЕ КОМУНДЕЛОИДИ СИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ,А НЕ ЗА КОНКУРЕНТА И ВЪЗРАЖДАНЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

Трима депутати и една вишка е добро, признавам :) Копейкин в ролята на Бялата Златка. Сериала ще продължи.

31

Истината

преди 2 години

Махайте украинските знамена отвсякъде! Развейте българското знаме! Крайно време е да го направим!

30

Анонимен

преди 2 години

Много е абсурдно.Ако депутат краде,убива,изнасилва,стреля по движещи автомобили пак ли полицаите нямат право да му пречат?

29

АнонимеН

преди 2 години

ДОЛНАТА ПУТИНИСТКА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ПОНЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА! :D ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ИСТИНСКИТЕ *** СИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ,А НЕ ЗА КОНКУРЕНТА И ВЪЗРАЖДАНЕ!

28

Смърт за предателти

преди 2 години

Атъй Вазраждани има вечи 60% от подкрепата на народя .. На избуръи ... ШИ ВА ПУМИТЕМИИ! И СЛЕД ТЯХ ШИ ВА ИЗЧИСТИМИИИИ

27

Радо

преди 2 години

шмайзерът на съветския войник се вее по-високо от българското знаме на софийския универстит. това проблем ли е?

26

Анонимен

преди 2 години

Егати продажници те, Херо и затова ли ви нареди? Преди 3 месеца, направиха първа копка на църква в Люлин. Фандъкова и Радев, копаха заедно. Познайте, дали изобщо се работи? Не, нищо не са пипнали. Знамената и украинците са им важни.

25

Обективен

преди 2 години

Чужди знамена нямат място на български институции.

24

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз също посегнах на знамена ,поставени върху държавни сгради. Бях аз който свали онова грозно огромно знаме на Еврейският Съюз от пилоните на Централна гара преди няколко години. На една от близките на Централна гара сгради също видях такъв *** и го свалих. Едното го изгорих на Кирковският пазар в едба кофа за ***. Другото знаме ,поради един от арестите ми,не успях да изгоря,но стои там,където го скрих. Настоявам да бъда съден за любов към Родината си и омраза към Еврейският съюз!

23

БИОГРАФИЯ

преди 2 години

Този е член на ГЕРБ .Трябва да има Лустрация на ГЕРБЕРИТЕ.

22

Аз

преди 2 години

Значи сме солидарни , като накичваве знаменца. И само накрая на статията георгиев е споменал , че има опасност да се разреди транспорта? аз предлагам всички членове на СОС , начело с Фъндъка да бъдат лишени от служебни коли. Колите да се продадат за помощ на украински бежанци. А *** от община да ползват разреден обществен транспорт

21

БРАВО

преди 2 години

Адмирации за Медиите осветлили Националния Предател на България .Всеки Българин трябва да наплюва тази Мутра която има Жена Украинка .Трябва да си подаде Оставка и да си Посипе главата с пепел - дължи го на Бъдещето на Децата ни .

20

Западна София

преди 2 години

Трагедията е, че в София има квартали с по лоша инфраструктура от Украйна, а вие се занимавате със знамето на чужда държава? Трагедия е, че взимате заплати да работите за софиянци, а вие се занимавате с украинци? Защо не отидете в Украйна, за да искате да ни заплащат от сумите им за транзит, заради спреният Южен поток? Правете си жалките далавери и си живейте в гнусният си продажен живот

19

Анонимен

преди 2 години

ЕгАти натегачите. Що се подиграват с България .

18

АнонимеН

преди 2 години

ГЛАСУВАШ ЗА ВЪЗРАЗДАНЕ - ГЛАСУВАШ ДИРЕКТНО ЗА КОМУНДЕЛИСТАН, ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И НЕГОВИЯ СЕГАШЕН ПРЕДВОДАЧ ДРУГАРЯ ФАЛШИВИЯ ПУТЪН :D EДНО ГОЛЯМО ПОСМЕШИЩЕ СА ЕЛЕКТОРАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕ!