146

Анонимен

преди 2 години

До 163 Китай е увеличил газа според теб с 60% , но от колко ? От 2 литра, от 1 милиард ? Процент знаеш ли, какво е :)))

145

Анонимен

преди 2 години

Путин бил болен от рак , затова е така злобен

144

БZП

преди 2 години

До Анонимен 135 - вътрешното производства на какво? На пирожки ли? Високо технологичните европейски компании се изтеглиха. Какво точно ще произвежда Русия "вътрешно"? Разбирам, че на руските ***/ове много ви се иска това да е новия "Златен век" на Русия, но всъщност ще бъде Средновековие!

143

Анонимен

преди 2 години

147 а как американците ти продават газ? Има ли тръби от САЩ до тука? Както го правят едните, така ще го правят и другите. Не ти ли хрумна това, а?

142

Анонимен

преди 2 години

Сигурно колкото са се молили на теб за експертен секс....

141

Анонимен

преди 2 години

Чакаме диваните философи да ни обяснят как стават нещата - набор поне 68 и и надолу

140

Анонимен

преди 2 години

144 а ако се окаже че Китай си прибере най-големия производител на чипове в света? Не раздавай баницата преди да е опечена, че току виж останеш гладен. Народна мъдрост.

139

Анонимен

преди 2 години

Русия продава 80% от своя газ на Европа и ако тя не го иска няма на кого да го продава Не може в Азия защото няма изградени тръби А и да го продава азиатските страни ще я изнудват за много ниска цена Пурин си мислеше че може да продана на Европа вечно газ но се излъга

138

Нафта

преди 2 години

Не знам какво си мисли Путин, но в дългосрочен план Русия ще претърпи икономически крах. Без парите от петрол и газ, Русия ще фалира.

137

Анонимен

преди 2 години

Вулгарните чички в този форум са скандални! Те ще ви кажат че в днешно време младите слушат само чалга, но няма да ви кажат че 90% от руските войници са набор 00- 02 - друго е да си виеанен философ

136

Анонимен

преди 2 години

Този не е никакъв експерт. Китай е увеличил с 60% внося на руски газ. А след завършване на новия газопровод Power of Siberia 2 Русия напълно ще спре доставките към Европа. Край на евтиния газ. Толкова некомпетентни хора управляват Европа! Тия съсипват икономиката ни!

135

Анонимен

преди 2 години

120 то Германия е цялата с алтернативни електрически модернизации. Да де, но тая година слънцето и вятъра не действаха по заповед на фюрера и се оказа, че са произвели само 20% от заложеното. И о ужас, ами сега? Решиха, че трябва да си откраднат кладенец за петрол, но не може да нападнат пак арабите, че се напълниха с тях и може да има фойерверки по улиците. За това извадиха лъжата с вечния враг Русия. Плоско, много плоско. Пък ние понеже сме расли по клоните и не можем да се сетим...

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "и де факто ще стимулират вътрешното прозводство." Сега ми напомни. Автоваз, след като де факто принуди Стелантис да си предаде мощностите, възнамерява да възстанови производството на "автомобили", обаче има малка подробност. Ще произвежда "новите" Лади, без АБС, ИЕсПи, въздушни въглавници, втора ламбда сонда и пр. С други думи, връщат се на "технологията" от 80те години на миналия век. :)))) Те такова "вътрешно производство" ги чака руснаците отсега нататък. :)

133

Анонимен

преди 2 години

Някой, който наблюдава събитията, вярва ли, с ръка на сърцето, че Русия имат шанс да спечелят тази война?

132

Анонимен

преди 2 години

136 на бабати фърчилото прочети малко какво дава за първо второ и трето дете орбан дава само за трето

131

Анонимен

преди 2 години

Атлантическите промити мозъци вече плащат по 3лв за литър бензин и всичко друго с около 20% на горе, но никога няма да се отрекат от любовта си към чичо сам и еврейските им господари ...ще умрат но всичко за тях ще остане конспирация

130

Анонимен

преди 2 години

Баш. То и рублата щеше да става само за тоалетна хартия, а виж ти - нов скок

129

Опала

преди 2 години

Има много развиващи се страни по света, които с удоволствие ще купуват евтин руски газ. Руснаците изнасят и втечнен газ. В бъдеще, Африка, Азия и Латинска Америка ще се чудят от Русия ли, от Близкия Изток ли, от САЩ ли да купят евтин газ, ама за Европа евтино няма да има, защото ще идва само от САЩ. На печелившите честито.

128

Анонимен

преди 2 години

Путин съсипа Русия - 120 долара минимална заплата

127

Анонимен

преди 2 години

Русия е с най големия си търговски излишък в историята. 200 млрд долара положителен търговски баланс! Не знам кой не си е намерил пазари и кой си вкарва автогол.. Санкциите действат като протекционизъм и де факто ще стимулират вътрешното прозводство.