62

Анонимен

преди 2 години

Кирчо си даде заплатата в нигерийска сметка. Хахахахаха тотално менте е този артист. Хората питат в Гугъл дали са купили джапанки на нигерийците.

61

Случаен минувач

преди 2 години

Доколкото разбрах, на 3 май следобеда ще има протест на "Батенберг". Ще се включа с удоволствие!

60

ДО 75

преди 2 години

Аре нема нужда да говориш от името на всички!!! Ти не си "всички" а по-скоро не си със всичкия си!!!Русия ще се разпадне, това е сигурно, така както е сигурен разпада на Уран-235!Единственото неизвестно е периодът и на полуразпад, тоест кога точно ще се разпадне наполовина.А какво ще правиш ти тогава?Вече се говори за дерусификация на Русия така, както е имало денацификация на Германия в края на Втората Световна Война!

59

Анонимен

преди 2 години

При скорошните избори ще видиш колко са се обединили около теб. Но за тая разруха и разсипия ще трябва и да се отговаря.

58

Анонимен

преди 2 години

Киро, Киро, онзи ден те видяхме колко си учил българска история. Сега мислиш, че ще замажеш гафа за Априлското въстание. Оставка, бе - ти си Казанова. Засрами се! Разкарваш онази с мустака на държавни разноски по хотелите докато жена ти меси козунаци. Три деца имаш-разбичка си семейството, разбичка и държавата. Отиди си с мир!

57

Ей смешко

преди 2 години

Ела в Панагюрище днес, сега няма сняг - камъни ще ядеш

56

NoirFire

преди 2 години

Няма начин при предсрочни избори тоя да хване и 1 процент залагам си заплатата за това.

55

Анонимен

преди 2 години

Продажник нагъл!

54

ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ....

преди 2 години

ДНЕС БГ ---ЩЕ ВИ ПУСКА РЕДОВНО ВОЕННАТА ПЕСНИЧКА НА УКРАЙНА ---"БАРАКТАР" ОТ ИМЕТО НА БСП И др.НИНОВА , КОЯТО ОТ ВОЙНАТА ТАМ ПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ!!!!..//.последния и договор за износно българско оръжие е за милиарди лева ../

53

Широко затворени очи

преди 2 години

Всички са обединени от мнението че не ставаш !!! Оставка!!!

52

Анонимен

преди 2 години

До Българин: Русофил или не все е тая, но *** никога. Явно ти си техен привърженик. Сме.шнико жалък

51

няма по голям мафиот

преди 2 години

от Киро джендъра! Щеф на булгаргаз е посредника който ще продава руски газ на булгаргаз но на цена с 40 % по висока. Щеф на НЕК е търговец на ток! Щеф на български пощи е шефа на Еконт! Това ако не са конфликт на интереси, то какво са? МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!!!

50

перко

преди 2 години

Киро идете си с мир докато не станало късно и спри да се правиш на патриот, какъвто никога не си бил. Народната любов към вас расте всеки ден. Само слепцикато вас не я виждат!

49

Сексопатолог

преди 2 години

До ИЗРОДЕ ДЖЕНДЪРСКИ...... Русофилите постоянно говорят за ***, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби

48

ФАКТ-ХА,ХА,ХАААА

преди 2 години

..да се обединяваме ли за да финансираме офшорките на Нинова в чужбина , с парите от "Кинтекс"??!!....Да се обединяваме ли , за да финансираме синчето й в САЩ???!!

47

ИЗРОДЕ ДЖЕНДЪРСКИ

преди 2 години

ПРЕВРЪЩАШ БЪЛГАРИЯ В ЯДРЕНА ЦЕЛ! АКО СЛЕД УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЕВРОПА В БЪДЕЩАТА ЯДРЕНА ВОЙНА ОСТАНА ЖИВ, ЩЕ ТИ ПОТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ КАКТО ОТ ТЕБ, ТАКА И ОТ ТВОЙТЕ ДЕЦА!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Как да се обидиним с мошеник като тебе

45

Случаен минувач

преди 2 години

До 59Кирчо да си взема двете жени (тази, от която има 3 дъщери, и другата, на която още не е направил бебе, но има време) и да си ходят в Харвард. Ама и там може да го съдят - за многоженство... :)

44

АЙДЕ КИРЕ....

преди 2 години

НЕКА НИНОВА ДА КАЖЕ , ЗА ЧИЯ ОФШОРНА ФИРМА В ЧУЖБИНА , СНАСЯ МИЛИОНИ ОТ "КИНТЕКС" ??.....ЗА СИНЧЕТО ОТ АМЕРИКА ЛИ...??!

43

Факт

преди 2 години

Да така е но с вашите безумни действия за чужди каузи и интереси вия още повече разделя те обществото и народа.....