71

Гост

преди 2 години

Като е толкова силен - защо не каса директно кои са тези ключови партньори ?

70

да

преди 2 години

Лъжата и измамата са национален спорт за Русия, колкото по-наввисоко се е изкачил един политик толкова е по-добър в този спорт, а лидери естествено са Путин и Лавров. Не случайно преди 150г Бисмарк е казал: "договорите с руснаците не струват и колкото хартията на която са написани".

69

Анонимен

преди 2 години

Ако Руснаците споделят мнението с Лавров,заслужават да бъдат унищожени и на 100% изолирани.Време е всички Руснаци да бъдат изгонени от Демократичния Свят и да си хванат пътя за Русия.Без значение какви са.Хайде събирайте си парцалите и вън и с вас си вземете и нашите продажници.БСП,Атака,ВМРО,"възраждане",вън от България.

68

Стивън Кинг

преди 2 години

Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.

67

Анонимен

преди 2 години

Браво,така и трябва.

66

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да изчезне от картата на света.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Шойгу окакто се провали в Украйна е получил "инфаркт", нема никакви новини за него, не знаем какво му е отредил жужа :))

64

куция кон

преди 2 години

така и НЕ спомена имената на "ключовите"....още по малко "партньори".

63

Анонимен

преди 2 години

Това изказване подсказва ,че Русия трябва да бъде унищожена.Тези не заслужават да живеят.Какъв си ти,че ще сплашваш хора.Не изолация ,а унищожаване на Русия.И не да се спре,а да се даде оръжие на Украина ,което да срине със земята Донбас,Луанск и Западна Русия.

62

Истината

преди 2 години

Над 100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.

61

Анонимен

преди 2 години

Вие какви партньори имате ве Лавров, нали Запада, както ние с Полша сме ви врагове......хахахаха :))) Партньори означава да се уважавате, не да извивате ръце за щяло и нещяло :)) Запада ще ви подхлъзне, не се притеснявай Лавров, въпрос на време :)

60

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяш Сащ значинподкрепяш *** да даряват спинозна кръв и да уморят хиляди при операция хемофиоия и тн.

59

гого

преди 2 години

На база нашият опит можем да кажем че след като Лавров казва че газта се плаща в рубли, това означава че със сигурност газта не се плаща в рубли.

58

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

57

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... Такива *** като теб щяха да украсяват дърветата в момента....... Руските роби по заповед на Москва са избили десетки хиляди българи. И са правели това с удоволствие. И сега се надявате, че ще имате възможност отново да храните прасетата с българи. Човек е толкова голям колкото големи са надеждите му. Предстоящата депутинизация със сигурност ще ги коригира в правилна посока.

56

Лицемери ;)

преди 2 години

Как няма да плащат тези велики икономики , те за това са велики защото си правят каквото искат , но на малките държави друго разправят за да ги слушат. Еи дано всички в Европа до 5 години говорите Руски...

55

Анонимен

преди 2 години

Ударът за Сащ е брутален точно това се опитваше да направи и Садам и Кадафи но на Россия сащ не могат да скочат защото са военно джудже

54

Българин

преди 2 години

Руският Рибентроп винаги е лъгал но в момента лъже безобразно, което означава, че не всичко "върви по план". А Лавров ще застане пред международният трибунал за военни престъпления и ще отговаря за тях. Жалко, че смъртното наказание е отменено.

53

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си бая *** за да си мислиш че можеш да изолираш държавата с най големите доказани залежи на газ в Света.

52

АнонимеН

преди 2 години

НАРИЧА СЕ ТРОЛАВРОВ! ИЗПИСВАЙТЕ ГО ПРАВИЛНО!