120

ТУРЦИЯ, ТУРЦИЯ

преди 2 години

ЗАБРАВЯТЕ ТУРЦИЯ И НЕЙНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПРЕНОС. ТЕ ОТДАВНА НИ ПРЕДЛАГАТ ПОМОЩ, НО .... НИЕ СЕ ДЪРПАМЕ ПО ПОНЯТНИ ПРИЧИНИ. ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ. ПЪЛНА ТАЙНА, А В СЪСЕДНИ СТРАНИ И ОТ ЕС ОТДАВНА ГО ГОВОРЯТ. ВСЕ ПАК КАТО НЯМА РИБА И РАКА Е РИБА.

119

Анонимен

преди 2 години

На каква цена? Колко по-скъп е този газ купуван от съседите?! Няма ли закон за нанасяне вреда на държавата и народа и да ги почва прокуратурата тези?

118

Eho

преди 2 години

Сега вече Русолюбците ще се ядосат. "Как така България ще съществува без благоволението на Русия?" Не може и не трябва да се случва. Робската им психика ще катастрофира в реалността.Радвам се, че за първи път нашето правителство има топки. Сега очакваме Великата непобедима Русия да спре газта на Германия. Да, ама не. Те Руснаците само на умряло куче нож вадят.

117

до 135

преди 2 години

До Анонимен На бунт?!?! Путин ли ти каза да правиш бунт?

116

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

Отново сме попаднали в капана на превода. Госпожа Урсула фон дер *** не е искала да каже че Европа смята да помогне на България за ГАЗА, а че Европа смята да такова на България ГAЗЪT!

115

Mopcku_

преди 2 години

Резултатите от дизерфикацията на тиквата. Това показва енергийната независимост, която тиквата ни гарантира с едни конкретно по темата изхарчени 3 милиарда лева

114

Анонимен

преди 2 години

Реално не е спряна за България, но се чудят как да ни продават по скъпо на крайния български потребител, затова си играят игри.

113

Анонимен

преди 2 години

139 че на кой му харесва да дава без да получи насреща? Ти ще работиш ли за работодател, който не ти плаща? А ще изработиш ли нещо за някой, който ще го вземе и ще ди даде парите, ама друг път? Да вземеш и да не платиш е кражба. Не знам къде запада видя демокрация в това?! Ако вляза в английски магазин и си напърня кошницата без за платя дали ще приемат довода, че им налагам санкция и няма да плащам, защото в Брекзита използваха името на България за лъжи? Дали ще го приемат, а?

112

силни сме

преди 2 години

България е силна ,само като член на ЕС и НАТО!

111

Анонимен

преди 2 години

Чудесно сега ще си купуваме руски газ от съседите ни, със съответната надценка естествено но такъв е животът какво да правим.

110

Бургас

преди 2 години

Унгария твърдо купува руския газ с рубли. И сигурно ще ни продава същия газ, но естествено с надценка, защото мисли за народа си. А наш Кире ще го купува скъпо и ще се пъчи пред господарите си, че България е отрязала Русия. А нас българите, кучета ни яли. Кирето вече направи достатъчно пачки и стяга куфарите за Канада. Какъвто всъщност беше и проекта.

109

Ботев

преди 2 години

Газта не е най-важното нещо. Важното е, че сме с една идея по-независими от ***. Тия дето ще ми дават минуси да ходят при ***. Нито знаят как стоят нещата, нито за какво става въпрос.

108

Анонимен

преди 2 години

Докато Путин е жив и има война в Украйна... България ще страда заради изключително многото русофили-предатели сред политиците ни и опростаченото ни население... Сега се очакват протести организирани от Копейкин и комунистите на Чорапа. Целта е да има още по-голям хаос в държавата ни.Докато има живи комунисти и русофили... винаги ще има руско влияние в България и винаги ще сме на дъното. Всички тези предатели саботират по всякакъв начин интеграцията ни в ЕС..

107

Кариеристи

преди 2 години

Преди малко по телевизията, гледах групичка "експерти" и пропагандатори, някакви лекомислени и безчуствени кариеристи. Един от тях каза, не било важно ниската цена на газа. Ние и света сме показали че искаме да платим и можем. Да не си "хващаме" на приказки за евтин газ. В България, в София хората плащали безпроблемно, само в провинцията било малко по-трудно, но итам ще се жертват...

106

Манолски

преди 2 години

със съответната горница

105

Анонимен

преди 2 години

С 20% по-скъпа базова цена и КЕВР като сложи още 10 или 15% отгоре... красота!

104

Анонимен

преди 2 години

Най-бедните най-преEbани отново. Важното е зомбито да повтаря слава окрайне

103

Ром"с

преди 2 години

Алжир предопреди Испания ,че ако експортира газ в Европа,то ще спрат газта по газпровода и ще прекратят договора!?Може и Русия да излезе с таквоз решение ,а може и да не излезе..ще помислят там в Кремъл,как им е изгодно и ще решат..какво да правят..но мисля,че е въпрос на време да се спре кранчето с газта към Европа.

102

Анонимен

преди 2 години

128 Морски, я да те питам, ти там по морето на чия издръжка си в момента? В 5 звезден хотел ли те настаниха? А 40 лв на ден получаваш ли? Явно да, щом толкова искаш тая война и щом не виждаш татуираните свастики по телата на украинците!

101

От Вселената

преди 2 години

Всичко перфектно е точно такова, течащ в безкрая свещен резултат! Бъди сега причината нова за твоя бленуван в мечтите ти свят!