100

Владимир Путин

преди 2 години

Зеленски ще ти дам седем милиарда ако си обуеш панталона през главата.

99

Киро Канадеца

преди 2 години

Ще дадем няма как, ще затягаме коланите, замразяваме пенсии заплати, цените нагоре ще вървят. Трябва да накажем джуджето. Слава Украине!

98

Пари има

преди 2 години

Русия ще изплаща бакиите на великия вожд Владимир Путин следващите 100 години.

97

Ром"с

преди 2 години

Лягаме си тоя Зеленски,ставаме с този Зеленски ...а спрете малко тази "реклама" на този артист,то бива ..ама вашето няма граници.Еми за какво да спират руснаците за да могат да се преструктурират украинците и да им пристигне оръжието от Запад..те направиха тази грешка в първите дни на войната,вече няма да я допускат.Войната е между САЩ срещу Русия,а украинците са инструмент-пушечно месо в тяхното амеиканско его за надмощие в света..В Украйна воюват САЩ и ко срещу Русия,а украинците са изпълните

96

Анонимен

преди 2 години

Тази война я поиска Украйна! Тя не презнаваше 8 години Минските споразумения,тя уби 14000 мирни рускоезични граждани в ДЧР и ЛНР! Даже след като запюочна конфликта по тяхна инициатива се започнаха мирни преговори в Истанбул от които Укррайна отново се отказа по поръчение на запада! Този конфликт си е ваш и ние европейците не трабва да плащаме нищо и не ви дължим нищо,резберете го най накрая и престанете с това ИСКАНЕ от нескромно по НЕСКРОМНО!

95

Анонимен

преди 2 години

Куклите на конци на юдео-масоните наливат едни пари в Украйна. После загубите украинците ще покрият със сладки лихвени заемчета и ще направят добра печалба за същите.

94

Анонимен

преди 2 години

До Само отговарям 109 По-голям фашист от тебе здраве му кажи! Обаче не си нацист а антички македонист - "Земята, откъдето дойде руската азбука и култура В.***".

93

Само отговарям

преди 2 години

Да, в Украйна всички са фашисти и нацисти, а украинските евреи най-вече.

92

Анонимен

преди 2 години

Споко, нещата се развиват съвсем благоприятно зо Украйна. Закона за обявяване на Русия за спонсор на тероризма е внесен в Конгреса на САЩ. Когато обявят Магучая за спонсор на тероризма всички руски средства в това число и блокираните милиарди от валутния резерв на Русия могат да бъдат конфискувани в полза на пострадалите от терориста. Пострадалата от терориста Русия в случая е Украйна. Зеленски много правилно си иска парите и ще ги получи, а зимбабвийските долари ще бъдат за Възраждане.

91

Safety first

преди 2 години

Нито стотинка на сънародниците на Чикатило! Тия канибали видят ли се в пари ще изядат човечеството.

90

Анонимен

преди 2 години

Подмяната на мислене и ценности чрез манипулация никога не е била толкова лесна и бърза. Именно скоростта с която се случва води до пълния хаос в който днес в душите и сърцата ни.

89

Анонимен

преди 2 години

до 98: Кулеба е евреин: от тези дето вярват само в парите. Не му пука за славяни и християнски празници.

88

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали чета български медии или украйнски. Всеки ден по 20-30 статия за Украйна или някой техен политик, но нито дума какво се случва с българската общност там. Как живеят? Как се справят? Как държавата им помага в тези трудни времена да оцелеят и да съхранят българската идентичност, култура, език и традиции?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95. Спри да ги плащаш жалките си копейки. Никой няма да усети.

86

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Интересно коя религия изповядва министър Кухехлеба, та в драматичното си обръщение към българите каза : "знаем че сте в навечерието на вашия празник Великден".... А кога е вашият Великден господин сатанистофашист?

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95. Не стига огромният ти малцинствен процент. Допитаха ни, казахме - да се праща.

84

Анонимен

преди 2 години

Краварите са в неистов страх от това което става. В свят където те не определят правилата ще носят отговорност за военни престъпления. А в свят без долара световна валута ще има глад и стрелба по улиците при тях!

83

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не се допитва до народа при такива ситуации. Нали уж сме демокрамия? Има огромен процент граждани, които са твърдо против и техният глас не е чут. Ако парите ми от данъци ще отиват за такива неща...спирам да СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ

82

Анонимен

преди 2 години

Възрожденци вече боядисаха яйца за аллаха и почнаха да осират Разпети петък! Те разпъват Иисус в момента, юдите копийкини.

81

Анонимен

преди 2 години

Възраждане могат само да мият с уста и език цукалото на Владимир Путин. За друго не стават.Представям си какво боричкане ще е около цукалото кой първи да се налапа. Битката между Костадинов и Гунчева около цукалото ще е епична.