55

Руски алкохолик

преди 2 години

Вече хем сме пияни хем сме смешни.Закривай болшевишка Русия!

54

Анонимен

преди 2 години

С други думи: "Знаем, че сте ни снимали. Дръжте крадеца!"

53

мдаа

преди 2 години

Щом готвят торбата са лъжи пак има разстреляни и изнасилени и ограбени. изнасилвачите от 52 дивизия Птин наагради им присвои званието гвардейска. за високи постижения в кражбите убийствата и безчинствата.

52

Анонимен

преди 2 години

Напълно е възможно!

51

814

преди 2 години

До Империята на ZлотоДа, така е но освен депутинизация трябва и демилитаризация, както и ченгето патриарх да се смени с някой нормален духовник който да им предаде божията воля че да убиваш ближния е грях, а не повод за напиване с бояршик

50

Анонимен

преди 2 години

Напълно в стила на укрофашагите.

49

Зозо

преди 2 години

Нов лаф: Лъже като брадат руснак :))))))))))) В Одеса има ли подземия, лаборатории, вируси, ядрено оръжие, гестаповци, извънземни...... Явно азиатските *** се готвят да сринат и Одеса до земята. Веднага да се даде оръжие на Украйна!!!

48

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

47

Изнервен

преди 2 години

До 44. А бе, зомбиран путинист, това хиляди пъти вече го написаха, знаем го. Няма нито ти да станеш по-умен, нито лъжата да стане истина.

46

Анонимен

преди 2 години

Прозрачна Митрофанова. Украинците първо нея осведомили))))) Жената много сгафи и се чуди как да се подмаже на Путин, че той започна да си отстрелва сътрудниците един по един. Казах и да бяга в Дубай, ама като не слуша. Страх ме е тя да стои тука. Утре ще я гръмне някое КГБ, ще обвинят българите.

45

Анонимен

преди 2 години

Денят на приемането на Крим, Таман и Кубан в състава на Руската империя. Преди 239 години Екатерина II, по искане на жителите на Крим, пострадали от войните, приеха полуострова под закрилата на Руската държава. А на 19.04.1943г. е създаден СМЕРШ.

44

Анонимен

преди 2 години

Това е стандартния сценарий на демократите от САЩ / НАТО.

43

Радо

преди 2 години

Не вярвам. Гадняри фашистки.

42

Анонимен

преди 2 години

Украинските бендеро-нацисти подготвят чудовищна провокация в Одесса.

41

ГОЧО

преди 2 години

НЕ ВЯРВАМ НА РАШКИТЕ

40

Анонимен

преди 2 години

2014 при антимайдана бяха запалени българи в Одеса и изгоряха.

39

Верваме ви

преди 2 години

Чудовищните провокации са патент на Русия. Никой друг не може да ги надмине. В нито един украински град руските окупатори не можаха да създадат местна проруска власт и сега са решили с чудовищна провокация да обърнат общественото мнение на своя страна. Накрая всичко ще завърши с чудовищно фиаско за Русия. Руснаци разберете че никой не ви иска в Украйна, просто си уберете крушите от там докато все още съществува чудовищната конструкция РФ.

38

Ужас

преди 2 години

Мутрофанова си е татуирала Zвастика на челото

37

Истината

преди 2 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални ypoди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ла*ната, в които иска да потопи целия свят. За да направи това тя е готова на всичко, дори да извърши чудовищни престъпления!

36

Анонимен

преди 2 години

И Русия и Украйна са ни в сърцата и не може да вземеме страна а трябва да уредят спора си.