138

Хахах

преди 2 години

Леле какъв пламнал от злоба вой на русоробски ***, чиито цял живот заминава в надежда лилипутин да им прати чеченски денацификатори да ги уважават денонощно. Колко спирт пият, че да халюцинират че жалкия бункерен гном ще посмее да пипне натовска държава, когато цял свят видя смехотворната им войска, или каквото там остана от нея.

137

Анонимен

преди 2 години

Тези, чиито близки избихте в Украйна като нищо да навестят парада...

136

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации: ти като си в държава от НАТО фашист ли си? или си иzрожденец, което е още по зле?

135

Парадът

преди 2 години

Е пир по време на чума!

134

ъъъ

преди 2 години

Колко ковчега ще манифестират Най отпред ГРУЗ 200

133

Анонимен

преди 2 години

След Украйна на ход е специална операция в България! Имаме ви адресите и ви знаем кои сте продажниците. Всички ***, комисионери, кукли на конци и марионетни състави ще плачете.

132

анализатор

преди 2 години

Сталин е хвърлял войниците от Червената Армия срещу Хитлер като слама в огън! По същия начин както сега прави Путин, който не се грижи за труповете на загиналите а ги оставя да гният по украинската земя! Имаше филм за загиналите руснаци при Курск и други сражения, като не само останките на загиналите не са потърсени, но е наложена забрана на роднините и близките да говорят - водят ги "безследно изчезнали"! Това не е армия, това е дивашка азиатска орда!

131

Анонимен

преди 2 години

До Русия ще показва вое Българското небе се пази от изтребители 5то поколение, а пРосия на великия парад, ще прави зетки с Миг 29. Това е разликата между това да си в НАТО и да си в пропаднала държава с диктатура. Боли ли, че рашките не са виждали такава машина?

130

Истината

преди 2 години

В Русия вече никой не говори за емиграция! Тече масова евакуация!

129

Адмирации

преди 2 години

След това част от подразделенията заминават на границата с Финландия, в очакване за договор за пресъединяване към Нато, ще се действа бързо и точно! Преди ден, Санкт Петербургски Генерал, каза че се подготвят за атака на стратегически обекти в Швеция и Финландия, нека посмеят да се пресъединят към фашисткото нато!

128

Анонимен

преди 2 години

Националните предатели жалят за нацистка Украйна и за *** краварски съюз, а не се замислят, че ни унищожават. Взеха ни 3 милиарда лева за "самолети", които няма да ни дадат понеже се притеснявали да не би руснаците да ги шпионират. Тва американец и змия трябва да му откъснеш главата иначе не мре.

127

ПОМИЛУЙ

преди 2 години

ЦИРК ПУТИН ПРЕДСТАВЛЯЕТ:

126

Анонимен

преди 2 години

Ние пък много държим да покажат крайцера Мацква, заедно с убитите руски изверги.ще бъде голям повод за гордост на Пу.Тлер

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "България винаги трябва да е с Русия." За да мизерстваме ли? Не, благодаря. Който иска да мизерства да си ходи в Русия. Там по принцип така си се живее.

124

Анонимен

преди 2 години

до 137 Като искаш да си с Русия що не ходиш в Русия ами лаеш оттука?Тука не е Русия и никога няма да бъде!

123

Русия ще показва вое

преди 2 години

A на гергьов ден бг армията ще се похвали с виртуалните Ф16 фърчила дето сащ се чудят дали някога да ги доставят уж заради руски шпионаж.Ало Росенчо писач, мисли като пишеш

122

Анонимен

преди 2 години

"В Мукачево с центральной части города демонтировали советский монумент обелиск славы в честь солдат, погибших во Второй мировой войне." А у нас кога? В Мукачево е имало подписка и над 70% от населението са били за демонтиране на паметника и погребване на останките на загиналите във войната в градското гробище! В София няма нито един убит войник от Червената Армия! За какво ни е този кенотаф (да не се бърка с кeнeф)?

121

Анонимен

преди 2 години

България винаги трябва да е с Русия. Всеки път когато сме срещу тях, ядем пердах. Ако не бяхме такива върти опашки щяхме да си имаме излаз на Бяло море и 160 000 кв.км повече. Но когато разни "умнокрасиви" си налагат простотията, българина страда.

120

Д-р Исня

преди 2 години

Ще останат ли техника и хора до 9ти май?

119

aнонимен

преди 2 години

Свършвайте по-бързо това, което сте си наумили в Украйна,че започвам да се превръщам в зъл човек и си правете парада