176

Бай Тошо

преди 2 години

Кирето е гений!!! Правим виртуални магистрали, мостове, тунели ..... Гениално! Нямат подръжка, ремонти, не струват нищо .... А бе гениално. Парите са за нас, виртуалните пътища за вас.

175

Док

преди 2 години

Киро ще тегли още 5-6 заема и ще сдаде властта. После идва Боко, който още 12 години всеки ден ще се оправдава с Киро и никой няма да може да му каже, че не е прав.

174

Анонимен

преди 2 години

До До 178 191 Нямате шанс да спечелите над 50 % и да управлявате сами. С кого ще направите коалиция?

173

Е браво, браво.

преди 2 години

До Анонимен 184. Малиййййй цели 20 гласа, ти си феномен. Ще му останат пари на копейкин и за нова кола среден клас.

172

Анонимен

преди 2 години

Киро, всичко иска поддръжка младежо, освен това понякога е по-изгодно да се направи изцяло наново даде участък вместо да се ремонтира. Да прав си това иска милиарди, но ние сме ти ги дали, знам че искаш да ги откраднеш но няма да стане тази отивай веднага да оправяш дупките канадски измекяриноо такъв, да ти се невиди и едеота.

171

анонимен

преди 2 години

Благословено да е времето в което ГЕРБ(според облъчените) ме крадеше , а аз 12 години си повишавах стандарта, когато се трупаха пачки и кюлчета(според облъчените) , когато се подслушваха протестиращите(според облъчените) , когато необлъчените виждаха и усещаха гъвкава и точна външна политика необходима за България и когато Мудис постоянно повишаваше кредитния рейтинг на страната ни и се увеличаваше фискалния резерв(който сега е на половина) Добри времена с най-добрия премиер до сега.

170

Анонимен

преди 2 години

До До 178 191 А как спечелиха делото :) Не сте ли чували как полицаят под прикритие лежи за малко в затвора, за да се внедри в бандата :)

169

Анонимен

преди 2 години

Да живее Народна република България и българското знаме! Махнете чуждите сини знамена и жълти знамена.

168

Анонимен

преди 2 години

никога повече Киро който и да е след него ще е по добър

167

До 178

преди 2 години

Абе ей, точно ГЕРБ с бухалката си Гешев се опитаха да заличат Възраждане, но Възраждане спечели делото, я сега се пробвай да ни обясниш как Възраждане работели за ГЕРБ.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 И как точно ги осигурявате :), гербав

165

Анонимен

преди 2 години

До 654 185 И каскетът ви къде бля :)

164

Анонимен

преди 2 години

"Възраждане" са новата патерица на герб - новите руски патриоти

163

Анонимен

преди 2 години

Трепете ги тези фашистки партии. Лъжемира и лъжедемокрацията приключиха, вече няма защо да се правите на избиратели.

162

Възраждане на СССР

преди 2 години

Възраждане ще е трета политическа сила изпреварвайки БСП!!

161

654

преди 2 години

ГЕРБ и на предходните избори беше първа политическа сила. само че машинките на българския Мадуро след 17 часа, когато си виждаше вече изходът от изборите, чрез платени хора, започна дистанционно да наливат гласове в ПП.Тези празнвоглавци той ни ги натресе, а сега се крие като мишка. Всъщност, Радев нанесе непоправими щети на българското общество, като насъска част от народа и ни раздели невъзвратимо. Манипулира част от по-слабоумните, а на други плати, за да излязат на площадите и да вършат золу

160

Анонимен

преди 2 години

Възраждане яко катери.Примирете се тролери на ГЕРБ,БСП,ДБ,ПП и сие.Всички сте срещу тях,ама обикновеният българин ще гласува за Костадинов.Лично аз ще осигуря най-малко 20 гласа за Възраждане.

159

Анонимен

преди 2 години

Баджак държава няма как да не се управлява само от мариунетки

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 Имаше и по-голямо постижение - ремонт на ремонта на ремонта на ремонта :)

157

Анонимен

преди 2 години

Киро е световен рекордьор, той ще е първият некорумпиран политик и ще направи първата магистрала която никога няма да има дупки и няма да има нужда да дава милиарди за запълването им, евала Кире наистина си гений и твоите последователи са уникуми.