168

никиии

преди 2 години

Щом вече почнахте и фа шагите да интервюирате и да ни ги давате за пример...

167

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Ако не беше Русия отдавна щяхте да сте....... Ако не беше Русия нямаше да я има единствено предателската и продажна пета колона на Москва от национални предатели и българофоби!

166

Анонимен

преди 2 години

И България си има своите гиганти в науката, които са се доказали в Световен мащаб:В областта на физиката - Георги Наджаков, Георги Манев, Асен Дацев, Зайков. В областта на химията - Асен Златаров, Георги Близнаков, Алексей Шелудко, Димо Платиконов. В областта на Историята - Александър Фол, Вера Мутафчиева, Димитър Косев и много други. В областта на правото - Витали Таджер, Нисим Меворах, Петко Стайнов, Стефан Павлов и други.

165

Иво

преди 2 години

Това Азов е същата работа продукт на краварите като ислямски държави и тн. Слава на Путин, да пуща бомбите над азовстал и да се приключва

164

Анонимен

преди 2 години

До юбералес 193....Преди 2500 години 300 спартанци при Термопилите защитаваха европейската цивилизация от голяма източна деспотична империя, която искаше да завладее Европа....На дали има по деспотична *** от БКП-то и КПСС-са!:))))))))))))

163

Анонимен

преди 2 години

Същността на човека е безкрайната му алчност. Всичко друго е за парлама.

162

Анонимен

преди 2 години

До 200Преди да е била ваша тази земя е била руска.)))))))А, преди да бъде руска е била турска. А, преди да е била турска е била украинска.

161

Анонимен

преди 2 години

Както казват американците, хвани ги от малки и можеш да направиш всичко от тях. Няма разлика в подготовката на Азов и ИДИЛ.

160

Истината

преди 2 години

Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. Русия върши Зло и с право я наричат Империята на злото. И всички, които я подкрепят всъщност служат на Злото.

159

Анонимен

преди 2 години

Добре де, може ли некой русофил, да ми обясни защо **** крадят тоалетните чинии на украинците?

158

Анонимен

преди 2 години

Преди да е била ваша тази земя е била руска. Белаязаният ви е хариза.

157

Скоро

преди 2 години

Само в Мариопул са убити над 4 000 Украйнски войници и фашисти,скоро и другите нацисти ще бъдат издавени в тунелите под завода ако не се предадат.

156

АК-47

преди 2 години

Откога от Нова разговарят с нацита главорези. Вече не гледам не само Нова, но и бтв, проамерикански телевизии. Там има само една гледна точка по всички въпроси, тази, която е спусната от Козяк и фон дер ***.

155

Анонимен

преди 2 години

Т.н. Трета българска държава ви е чист подарък от благородния руски народ. Ако не беше Русия отдавна щяхте да сте кал по ботушите на султана

154

Анонимен

преди 2 години

Нова да бяха направили репортаж с нашите моряци или освободените заложници от джамията в Мариупол щото стават като азовците

153

Анонимен

преди 2 години

До Да твърдите, чеПоследните трима дето си ги изброил са политици, не учени. Аз да споменавам ли руски учени - Ломоносов, Менделеев, Сахаров, Александър Попов и т.н.

152

юбералес

преди 2 години

Преди 2500 години 300 спартанци при Термопилите защитаваха европейската цивилизация от голяма източна деспотична империя, която искаше да завладее Европа.

151

Анонимен

преди 2 години

До gruh 190...Ако Русия не беше освободила България, турците щяха да убият 1 милион българи....БКПто затри над 1 милион българи, при това цвета на нацията ни! Затова сега в България преобладават ганюгърите!!!

150

Бум

преди 2 години

Малко фашисти избива Русия малко,щом този нацист е жив още....

149

Анонимен

преди 2 години

До Лудост- Луд си ти бе *** , хората защитават държавата си ,умират за свободата си, а вие тук им слагате определения .