361

много гневен

преди 2 години

Всички рашконаzzисти и русофилските им наемници трябва да бъдат избити, българите искат точно това

360

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преди около четиридесет и пет минути в периферията на град По(Pau) във Франция,където прося ,изнемощял от глад и недоимък,видях ,простете за невежеството ми,от ония самолети с дълбок търбух. Готвят се за нападение над Свята Русия! Един военен тук ми показа среден пръст,тъй-като съм със Святото Руско Знаме наметнат. Моля за осторожност! Моля те ,Русия Свята,нападни първа и унищожи Злото! Обичам те,миличка Русия! Обичам Ви,Святи Българо-Руси! Да живее Мирът ни Честен !

359

Bili

преди 2 години

PIT-404 се казва лабораторията...и азов всъщност предупреждават че ще освободят БОВ отттам скоро...

358

Учаквахме го! :):)

преди 2 години

Нацистите от Азов стигнаха до логичния си край. Изтече им времето. НАТО обаче има грандиозен проблем - десетки офицери командвали укро-зомбитата като се спряга US Генерал-лейтенат Клотие. Също в зоната има блокиран персонал на биолаборатория от 2014 година. Логиката сочи че утре новините ще са пълни за това как Русия е ползвала химични оръжия и много 'невинни хора' са загинали във завода...вероятно ценните свидетели.

357

r3v0lv3r

преди 2 години

До като по часовник!Еми, вчера един от ръководителте на ДНР се пенище и обещяваше как ще използат химическо оръжие, за да съпротивата в Мариопол. Днес, като по часовник се говори, че са и го направили.

356

Кифладжията

преди 2 години

Тия са 24/7 на Метадон и инжецкии. Много ясно, че им се привиждат химически оръжия.

355

Bili

преди 2 години

една от най-големите лаборатории за биологично оръжие е под фабриката илич в мариупол. доста натовци и лаобораторни плъхове с блокирани в тунелите на завода и лабораторията. макрон уволни шефа на спец службата си...не успя да изтегли франсетата на нато от завода....

354

да

преди 2 години

В историята Русия четири пъти е спасявана от глад, болести, разруха и разпад с помощта на САЩ. Първо края на 19 век,за втори път 1921-23г, за трети през втората световна на стойност 240 милиарда съвременни долара, за четвърти 1992-97г с повече от 500 полета на товарни самолети са доставени храни и лекарства. Да сте чули благодарност! Не, те умеят само да грабят,убиват изнасилват и мразят.

353

като по часовник!

преди 2 години

Доживяхме 'новината' за химическата атака сега следват 'новините ' от киевския Хълк, после 'новините' със осъдителните брътвежи на ЕС или щатите. :)

352

Ирония 2

преди 2 години

Около 2000 години същите тези антихристи-евреи на свой ред бяха потопени в кръв от хора, носещи с свастика. После някой да ми каже, че нямало Бог. В "Откровение" на Йоан пише, че Христос ще умъртви враговете си с дъха на устата си. Враговете Му ще погинат в огън. Хитлер беше Божие предупреждение, в което богоборците не се вслушаха. Съвсем скоро ще дойде и Гневът Му...

351

убийpycнакспасидете

преди 2 години

Руските бандитиа са световни терористи

350

Ирония

преди 2 години

Изобщо прекрасна ирония. Навремето римските власти по еврейско подбудителство(както е описано в Новия завет) са преследвали християните. Последните са се криели в крипти. Когато римляните влизали в тези крипти, те откривали свастики и така познавали, че са попаднали на християнско светилище. Всеки човек, носещ свастика в себе си, е бил екзекутиран като християнин. Потоци от невинна кръв са се пролели.

349

До Ужас

преди 2 години

Когато арестуват Костадинов и Гунчева, тогава може и нас.

348

Анонимен

преди 2 години

Тука двама русофили се напъват и спамят през цялото време. Аман!

347

До ха-ха

преди 2 години

Ох, еврейчето-партизанче се засегна. Гадно е, когато имаш претенции да си начетен, а ти липсват основни знания. :)

346

Ужас

преди 2 години

Тука нацистите взеха да пишат против евреите.Леле,леле,леле.Къде попаднах?!МВР да се самосезира и да арестува нацистите,които тук пишат.Те са обществено опасни!

345

патриот

преди 2 години

Стига с тия лъжливи информаций !Освободителните войси помагат на цивилните граждани ,градът е вече свободен даже се отвориха пазарите и хорат започват да живеят по спокоен живот .А нацистите от Азов ще ги истровят като мишки п подземията на Азовсталь.Като не искаш мира ети сикра !

344

Георги

преди 2 години

този от снимката прилича на военизирано нарко дилърче. За жалост обикновените хора са пленници на тези хайдути. В България ги има същите скапаняци, вие сте ги виждали по улиците. Мислите ли, че ако ги въоръжат те ще искат да ви пазят?! Не, те искат да убиват Руснаци - ей така, за кеф. Озлобени млади момчета с промити мозъци. И са готови да жертват цивилни, дори и Украинци. За това Русия им залива градовете с ракети.. такава ***, само така се чисти

343

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Що ще рече нацисткото гнусно име "Бандера"? Ще рече. "Бен Тара",сиреч "Син на Тара" . Тара бе бащата на оървофашистът Авраам-фараонът с название "АкенАтон". Евреите са фараоните. Юдеите са селекцията на евреите,но всички евреи са във война с нас. Да живее Руско-Българо-Сръбската Держава! Да живее СЛОВОдата!

342

До 390

преди 2 години

Св. Стефан е християнин, а не юдеин. Изобщо правиш ли разлика между християнство и юдаизъм?? Защото еврейския Бог няма нищо общо с християнския. За нас Бог е Исус Христос, а за евреите той е лъжец. Те все още чакат еврейския Месия.