43

Анонимен

преди 2 години

Като е под панамски флаг Панама да се оправят. Оп....то било за да се покрият данъците за тва така...хм....Преди жените им да реват, защо не сме ги спасявали да кажат , какво са превозвали с този кораб. И за кого.

42

Анонимен

преди 2 години

Да бе, те понеже руснаците имат огромна военностратегическа полза от този умрял кораб го държат повече от месец.

41

Анонимен

преди 2 години

Чак ни спряха руската телевизия, и ни пуснаха украинска. Вашата продажна мама.

40

Анонимен

преди 2 години

Фашистите от ЕС искат война, на бойното поле, не преговори! Жозе Борел призова към военни действия в tweeter - 1. This war will be won on the battlefield. Additional ?500 million from the #EPF are underway. Weapon deliveries will be tailored to Ukrainian needs. twitter . com/JosepBorrellF/status/1512778418445860864

39

Анонимен

преди 2 години

Терористите са украинци, очевидно е. Ако бяха руснаци нашинките щяха да са пропищяли до небесата, да са извикали всички западни медии и да се правят на жестоко потърпевши от гадните руснаци. То такива дивиденти политически не са за изпускане. Но понеже са украинци им е казано да мълчат и да се правят на нищо неразбиращи. И още нещо ще кажа на украинките дето викат по площадите ни, да, вече не сме неутрални.

38

Героите на Украйна

преди 2 години

Ами трябва да си заслужим алеята дето я кръстихте на нас.

37

Анонимен

преди 2 години

***/khazinml/3206 - В СМИ оказались фрагменты видео, на котором украинские военные раскладывают трупы в Буче. Согласно задумке режиссера все трупы должны попасть в кадр. Не важно, что трупы будут лежать на дороге по ходу движения военной технике, а по украинской легенде, они там оказались ещ до вывода российских войск.

36

Кирил-Канадски

преди 2 години

БългараУбиец е вече факт!

35

а телефони имат ли

преди 2 години

А капитана има ли телефон? И другите от екипажа имат ли телефони? Защо журналистите не се свържат с капитана чрез близките им или с някой от екипажа да дадат информация от първа ръйка сега, след като новината се оказала лъжлива?

34

АНГЕЛ

преди 2 години

Руснаците освободиха кораба от нацистите и до седмица кораба и екипажа ще тръгнат към България .

33

Анонимен

преди 2 години

Браво вече по 100лв. на ден на украинец. Теглим два милиарда за да ги раздадем на фашистите украинци а Българите ги връщаме . Пък фашистите ни избиват. Бравоооо

32

Анонимен

преди 2 години

Спирайте всички социални средства, които се дават на украинските нацисти и техните жени тук. Екстрадирайте всички украинци от България! Оставка на Киро!

31

Анонимен

преди 2 години

Това че няма чужди хора на борда на кораба, не пречи Руската армия да го обстрелва. За всеки случай!

30

Анонимен

преди 2 години

Нашите медии ни наложиха такова медийно затъмнение ,непознато в историята на "демокрация"Воюват срещу собствения си народ

29

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

значи за Царевна - няма Зуум и Скайп записи, какво ви кажат купените медии!

28

Анонимен

преди 2 години

Правителството, не си свърши работата. А доказателства, много лесно може да се предоставят, видео връзка. За да се успокоим всички.

27

Муахаха

преди 2 години

а нещо видео, аудио запис, а сателитна снимка или за Буча има, а за Царевна - на доверие?!

26

Анонимен

преди 2 години

Добре бе след като всичко е наред защо близките на хората от екипажа нямат никаква връзка с тях от около две седмици?Явно собственикът и хората от външно министерство имат някакви други канали или....???

25

Анонимен

преди 2 години

27 хайде стига вече. Човек ще реши, че си закърмен с мерцедес. Уникум. А твоите гмо гении какво създават, раздор след раздор, война след война. Предпочитам жалка кола и мир, отколкото свръх звуков самолет и война. Но, всеки според разбиранията си. И преди да продължиш с това какви били Лада, ще ти кажа само Международна космическа станция. Не са решили да изтикат немците и франсетата от пазара на коли, не са го направили.

24

а труповете от Буча?

преди 2 години

Какво стана с труповете от Буча? Идентифицираха ли ги? От какво е настъпила смъртта - стрелба, снаряд, ракета, на място ли е настъпила, кога е настъпила? Защо всички имаха бяла лента на ръцета? Русия искаше заседание на съвета за сигурност на ООН за случая и международн комисия която да разследва, но западняците потулиха всичко, показаха труповете, обвиниха Русия и закриха случая, всичко е потулено.