65

Анонимен

преди 2 години

До всички, които критикуват неутралната ни позиция, само да напомня, че само България има, както се казва топки, да се противопостави на Германия по време на втората световна война и да запази след това неутарилтет, което е допринесло много за победата на Съюзниците.

64

Анонимен

преди 2 години

80 те нормалните държави дето сега пращат оръжие на Украйна преди 75 години пращаха евреите си в крематориумите. Та не ми говори за нормалните държави. Хич не искам да ги гледам. Никога не са имали морал и никога не са издигали човещината за ценност. Предпочитам да сме т*пи, грозни и нено*рмални и като хора и като държава. Както някога, така и сега. Нека историята ОТНОВО ни съди! Аз оръжие на нацисти няма да дам. Не ми пука за натиска от вън и не ми пука как ще ме наричат.

63

Анонимен

преди 2 години

*** тази не е русофил, не и вярвайте. Не го слушай попа, какво пее, а го гледай какво върши. Къде живее синчето и в Русия ли?

62

Анонимен

преди 2 години

Хубаво бре пич, ще изтрепете всички русофили в държавата и после? Като дадете всичко на западните фирми, като подмените цялата ни история и взривите Шипка и всеки паметник, какво после? Нали разбираш, че като си колонийка, която се ползва само с цел да плашат Русия с натовски бази, население не им трябва. Трябва им земята. За база. Колкото по-малко хора на нея, толкова по-малко проблеми. Та какво всъщност ни обещавате? Я оня лъжльо с ника Истината да каже!

61

Аз

преди 2 години

Нормалните държави изпратиха милиарди оръжия за Украйна ние още с бесепе комунаги се занимаваме и обсъждаме. Ще ни се върне това нещо като бумеранг, нато и ес ни гледат, егати простите сме, пуууу, никаква държава

60

Анонимен

преди 2 години

Защо точно сега ВиК реши да сменя водомерите. Старите си отчитат. Не може ли правителството да удължи срока за подмяна поне с 1-2години. Този масраф е непосилен за хората.

59

Анонимен

преди 2 години

71 това е изнудване. Не знам защо се кефите толкова на онези които ни изнудват. Урсула ни изнудва за Македония, САЩ за оръжията, но иначе сме свободни. Смях. При такава свобода, питам се какво ли би било робството?

58

Корни не се напъвай

преди 2 години

Корни, ни съ напъвай майка! Оценката за 100-те дни на правителството, вчера, петък я даде министъра на културата;))) А-хахаххахахахахаа... а-хахаххахахахахахахааааааа... хухуууууууууу

57

Анонимен

преди 2 години

В шок съм! Тука едни хора с охота се отказват от азбуката ни, с охота дават всичко на Македония, че и на Украйна! Мили ми списурковци, а като се откажете от БГ историята в чест на макетата и като дадете и дътата си на украинците, какво ще оставите на децата ни? Или тя България вече е пред закриване? Не харесвам Корнелия, хич даже, но днес трябва точно това да се направи, да не се отстъпва на макетата и да пазим неутралитет относно Украйна. Трудно е при тоя натиск, но това е отговорност поведение

56

НИНОВА

преди 2 години

ДУПЕДАВАМ ПАТРОНИ НЕ ДАВАМ! И ПОСТА СИ НЕ СДАВАМ

55

Анонимен

преди 2 години

Урсулата идвала оня ден и казала да пуснем Македония ако искаме тя да пусне ,,плана за усвояване,, ааа ,,плана за спасяване,,

54

Анонимен

преди 2 години

Кирчо осмири това зло куче Нинова че ще си счупиш главата с нея

53

Анонимен

преди 2 години

На БНБ трябва да е човек патриот против еврото за лева а не яничер като Петко или подобните. Ето такъв човек трябва и който ще се задължи да спре инфлацията и външния дълг, за да не е зависима бг от ЕС и НАТО.

52

Анонимен

преди 2 години

Копейкин Нинова и Тиквата да вземат и да скрият някъде нагли ще получат народната любов скоро

51

КОРНИ РОДООТСТЪП

преди 2 години

ЛЕВСКИ И БОТЕВ НИ ЗАВЕЩАХА - ДА БЪДЕМ КИФЛИ!

50

Анонимен

преди 2 години

Повече оръжие да се даде на Украйна! Много Джавелини! Да джавелинят яко! И още стрели, оси и даже далекобойни средства, като Томахавки! Радев можеше да включи хуманитарна помощ презервативи, не се знае защо птопусна това!

49

Анонимен

преди 2 години

*** Техноимпексова само заащитава началниците си дето я поставиха на власт след като загуби изборите! Осрава само да купи (присвои) военните заводи и мисията е изпълнена! ПроЗдия мъдър народ си заслужава съдбата!

48

БСПеерасти

преди 2 години

ЛЕВСКИ И БОТЕВ НИ ЗАВЕЩАХА : ДА БЪДЕМ СТРАХЛИВИ, ПОСЛУШНИ И НЕУТРАЛНИ!

47

Анонимен

преди 2 години

Надпартиен на БНБ означава че е от ГЕРБ или от СДС. БСП ще върнат ГЕРБ на влас.

46

Анонимен

преди 2 години

Давайте оръжие на украйна и пуснете македония че ми писна от вас кумундета