205

Анонимен

преди 2 години

В задунайская губерния има много верни слуги на руските зверове.

204

УУУУУУУУУ

преди 2 години

Винету е истински ***.Съобщава цифра на умрели в особен възторг.***,скрий се някъде!Никой не го интересува това!

203

До26

преди 2 години

Ти сравняваш скинарите с азовци, та те са финансирани от държавата и 2%са в парламента, като изнудват и заплашват и другите депутати. Не ми сравнявай Украйна с България.

202

Анонимен

преди 2 години

Пълна изолация на фашистка русия. Ниакаква милост за руските окупатори!

201

аз

преди 2 години

съшия сценарий го имаше и в Сирия

200

Анонимен

преди 2 години

Стига сте свързвали Националсоциализма който бранеше съхраняваше и обединяваше Европа срещу еврейската болшевишка комунистическа отрова с комунистическите зверства и геноцид

199

ВИНЕТУ

преди 2 години

300 РАШКИ НА ДЕН ПОЕМАТ ПЪТЯ КЪМ ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА.

198

Анонимен

преди 2 години

Никаква милост за руските нео-нацисти!

197

Juls

преди 2 години

Преди да заставате ТВЪДО зад една или друга позиция трябва да знаете, че по време на война се лъже много и това със съвременните технологи се се получава лесно, може да фалшифицирате каквото си поискате, с предстоящите холограмни технологи дори и извънземна инвазия могат да ни инсценират. Не може да вярвате на очите си или на ушите си но може да вярвате в критичното си и мислене и логиката. Не искам никой в нищо да убеждавам единствено ви призовавам задайте си въпроса КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА?

196

Анонимен

преди 2 години

Самият Шолц казва,че ако Зеленски го беше послушал нямаше да има война.Кои сме ние да спорим със самия Шолц?Украински пропагандатори,затварайте си човките и спрете да тролвате!Аз на Шолц вярвам.

195

Анонимен

преди 2 години

Маските са свалени и фашисткото лице на Русия стана явно за целия свят! Ще горите в ада руски терористи!

194

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, май забравихте, че Раша забрави за ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА, понеже е няма в Украйна, все едно да кажеш, че в Софето има групички скинхед, както ги има дори в Раша :))) Тези измишльотини си ги запазете за Сибир, джуджа ви чака с отворени обятия да се приберете при матушката си :))

193

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам ако искаха руснаците за 48ч,щяха да изравнят Украйна със земята. Но, не това е тяхната цел.

192

Анонимен

преди 2 години

До 221:Нашите турци имат права вече и даже турски новини.Гледай си работата!А и нашите не ги горим живи на кръст както са правили украинците с тея в Донбас нали?

191

Данке

преди 2 години

До АнонименМоже ли линк ?

190

БСП ПОДКРЕПЯ!

преди 2 години

И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ НЕ СА МИ СИМПАТИЧНИ. И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ГИНАТ? ОЩЕ ОТ ЛЕНИН, СТАЛИН, ПРЕЗ ХИТЛЕР, ТА СЕГА И ПУТИН - КЛАНЕТА БЕЗ ЖАЛОСТ ОТ СВОИТЕ НАЙ БЛИЗКИ?

189

До 216

преди 2 години

Значи, турците в България като реват за права им казвате - ходете си в турция, а рускоезичните в украйна като реват за права, казвате - дайте им територия и независимост! Що не кажете - да си ходят в Русия?!? Много двойни стандарти другарю комсомолец, много двойни стандарти!!!

188

Анонимен

преди 2 години

Видях видеото. на 15 сек труп си вдига ръката, а на 30-а секунда, труп става от земята както се вижда в огледалото за обратно виждане. жалка работа.

187

Анонимен

преди 2 години

Както каза Скот Ритър, бивш офицер от разузнаването на САЩ. Нашите деди, за загивали в Европа против фашизма, сега Байдън ги подкрепя.

186

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Ей днеса! Заради тpоловете, пропагандата, манипулациите, лъжите, които видяха значителен ръст по време на пандемията и експлозивно разрастване след инвазията в украйна, Нюза спря коментарите под новини за украйна, русия, санкции, военни престъпления и престъпления срещу човечеството. Днеса е УДАВЕН в такива коментари. Знам че предназначeнието на днеcа е да се дава поле за изява на тролиадата, но във време на война явно трябва да последвате примера на нюза.