30

Анонимен

преди 2 години

Там е работата, че не можеш да си "стоиш кротко в панелката". В един момент ти събарят вратата, влизат тарикатите от Азов, събират ти всичко ценно, което имаш, обръщат ти джобовете за пари, опитват да насилят дъщеря ти и след това ти дават един час да се махнеш. После си разполагат там оръжията и стрелят по руснаците, после идва снаряд и ги ликвидира, заедно с жилището ти. Ти през това време ако си стигнал до мазето, стоиш там без хляб, без вода, без отопление по 2 - 2 седмици. Това са фактите.

29

Анонимен

преди 2 години

ход е проект на НАТО за спасяване на най-отявлените украински фашисти - главорези. Планът предполага извеждането им в удобни за тях държави, като първо им извеждат семействата, а после, самите тях. Там са посочени основни държави, където ще се формира ядро от такива, за да предизвикат преформатиране на вътрешното им общество и една от изброените държави е България. Не вярвах, докато оня ден не видях тълпа украинци с украински знамена да викат Украина в София.

28

Анонимен

преди 2 години

Още през 1998г политологът Збигнев Бжежински пише във своята книга,че Украйна е западната дългосрочна партия шах за САЩ,той пише така: "След разпада на комунизма на нас ни е необходим разкол във православието и разпад на Русия и в това ще ни помогне Украйна КЪДЕТО ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е НОРМА НА ОБЩЕСТВЕНИЯТ МОРАЛ.

27

Анонимен

преди 2 години

Българите стават съучастници на убити хора по света .Арсенал да бъде закрит

26

Анонимен

преди 2 години

Аз видях вашата Украйна кво представлява. Знаци на АЗОВ на протеста преди 2 дена в София. Горяхте Руски знамена, да не кажа, че на целия протест имаше само Украински мигранти и Украински знамена. Нямаше много Българи и нямаше Български знамена. Когато Българите излязат на протеста ще видите много Български знамена и ще разберете, че ние не сме против Украйна или Русия, ние сме против оная ЗГАНН която ви настрои да се трепете едни срещу други. Жалко че вие Урки не го виждате, но е разбираемо.

25

ПЛАН ШОЙГУ

преди 2 години

Айдеее дай да влизаме в Украйна па от какво има нужда и какво трябва да се прави - то ще си покаже! Юрюш на маслините! Военно сафари в Украйна!

24

Анонимен

преди 2 години

Арсенал Казанлък трябва да бъде закрит.За кой изкарва оръжия а?А парите къде отиват при доноснико Гигов ли ?

23

Анонимен

преди 2 години

ВВС публикуваха видео с попадения на ракети Искандер на позициите на въоръжените сили на Украйна в Изюм.Бойни машини се криели зад православен храм. Не помогнало църквата останала непокътната, техниката е унищожена.

22

Анонимен

преди 2 години

Касапинът в Кремъл е готов с поредната си подлост и провокация... Затова Шойгу и Герасимов са отстранени и вероятно убити. Задействан е сценария от Чеченската война. Ще има инсцениран терористичен атентат в Русия.

21

Анонимен

преди 2 години

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там организми. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

20

Анонимен

преди 2 години

Украинци развяват украинско знаме на украинско шествие във Варна. Гледайки знамената и възгласите на самото шествие, първо, същото не беше мирно, а призоваваше за насилие, сексуални закани към всеки, който не е с нацистката хунта в Киев и тук таме се виждаха знаците на Азов. И второ, запитах се дали съм в България. Пяха украински песни, псуваха на украинско-руски и се държаха като в завладяна от тях държава.

19

Анонимен

преди 2 години

А бе интересно защо всички "украинци" които ги дават по телевизора, говорят руски?

18

Анонимен

преди 2 години

Ракета Искандер пикира рязко от над 100 км височина и срина хотел "Украйна" пълен с наемници

17

Анонимен

преди 2 години

Браво пловдивчанина.

16

Анонимен

преди 2 години

-Ало, Украйна ли е? - За сега да, но говорете бързо!

15

Операция Z

преди 2 години

Прочистването на Бандерия от нацисти върви по план.

14

НОВ ТЕРМИН

преди 2 години

Да закъсаш като руските войски в Украйна :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Днеска имах спречкване с един нагъл украинец, задрасквам аз украински знамена в Пловдив по Гладстоун и ми изкача някъв бачкатор с акцент и ми се страска 'Какво правиш бе" казах му каквото си искам! Дошъл ми онзи ден тука и почнал да ми рисува укропски знамена, ама я наглост !Казах му че тука няма да е следващата Украйна и го попитах защо не е в Украйна да трепе руснаци, почна да ми пелтечи, ама тя Русия, ама незнам си какво тя започнала войната, теглих му една пловдивска и един среден! Ама я!

12

Анонимен

преди 2 години

Ловът на нацистки плъ хове продължава.

11

Анонимен

преди 2 години

Украинските войски източно от река Днепър са в ноктите на орела. Украинците да не би да забравиха, че Сталин е картографирал всяка една горска пътека и бункер построени от съюза? Разграфяването на републиките е стратегическо и с ясната представа, че всяка една във всеки един момент може да се обърне срещу тях. Това устие на река Днепър дадено на Беларус, което позволи на Русия да обсади Киев от ден първи, да не е случайно?