70

Продължение

преди 2 години

Същият Митрополит Симеон Западноевропейски, служейки на САЩ и работейки против България и българския народ...жената на свещеник го хваща на националния празник на България - 3-ти март - в любовника си в кревата. Жената пита Митрополита как не го е срам, че днес е националният празник на България, Митрополита казва: К'во от това, не му пукало. Същият наш Митрополит е изгорял всички книги, които патриарх Максим му е дал...изгорил ги е с цел да държи хилядите българи в невежество, които живеят там

69

Анонимен

преди 2 години

Нали САЩ бяха чувствителни някой друг да решава кой да е на власт в Америка. А те самите смятат, че имат право да решават кой да е на власт в другите страни. Вярно, че в страни като Украйна, като България си назначават хората в управлението, но в Русия им е малко трудно да го правят.

68

Ох

преди 2 години

Май не разбрахте, Байдън е пътник скоро. Не случайно, когато съобщаваше за отказа от нефт, беше блед и говореше бавно. На практика целия ОПЕК му се изсмя, бавно спират да работят в долари. Преди три дни, имаше среща на най-високо равнище между Русия, Китай и Индия, да мислят в каква валута да работят. На другия ден Путин обяви, че иска рубли, за него долари/евро са просто хартийки без стойност. Спира да подарява газа, иска да му се плаща. Това става в момента, няма значение дали ви харесва.

67

Анонимен

преди 2 години

Тази реч е историческа, дните на Путин са преброени. Да му мислят продажните путинофили в България!

66

Анонимен

преди 2 години

Сега какво руснаците трябва да искат разрешение от Байдън за кого да гласуват ли?

65

Джо

преди 2 години

Ше го.уха на изборите.

64

Нищо лично

преди 2 години

Вярно този стар човек е болен не виждат ли това или с лакейското поведение Европа мълчи. Но определено поведението му ще доведе неизбежно до самоунищожение на САЩ

63

До 64

преди 2 години

А ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ! НО ПРИ НЯКОИ ХОРА ДЕЙСТВИЯТА СА ЛИШЕНИ ОТ МИСЪЛ И РАЗУМ. ЗАТОВА СЕГА СА ИЗПАДНАЛИ В ЦАЙТНОТ. НИ НАПРЕД, НИ НАЗАД!

62

Анонимен

преди 2 години

Моля хората от САЩ да си приберат вересиите.

61

Анонимен

преди 2 години

САЩ се опита да наложи демокрация в Либия - провал. Опита в Ирак - провал. Опита в Сирия - провал. Опита в Афганистан - провал. Опита в България - мен много ми прилича на провал от гледна точка на населението. Общо взето желанието на САЩ всички да им следват демократичния модел води до провал, защото ние не сме сбирщайн и с налополовина черно население, нямаме двадесет процента ***, нямаме, нямаме, много неща нямаме. И сме провал.

60

msm

преди 2 години

До САЩ - пича дръпна тази 30 минутна реч, без да погледне в записки. Има един изкуфелник, който се крие в бункер в Урал и се опитва да развали всичко изградено в Европа през последните 30 години. Всъщност, болният му мозък е живял с мисълта за реваншизъм срещу либерално-демократичния свят. По фашист от Путинова Русия в момента няма на планетата Земя. Убийци и мародери. Напред Русия, победа будет наша - заплювам ги тези О Р К И!

59

РАЗБИРА СЕ

преди 2 години

ХИТЛЕР 2 Е ИЗВЪН РАЗУМА И ПРОСТРАНСТВОТО!!! ОСТАВИТЕ ЛИ ГО - ЧАКА НИ АПОКАЛИПСИС СЕГА!

58

Анонимен

преди 2 години

В Стария завет е казано - "И Бог е дал словото и устата да говори, но ще дойде време, когато всеки ще отговаря за словото си"

57

Sk

преди 2 години

Това е ясно, ама кога ще им видим края на Митрофанова, Захариева, Лавров, Петков и Путин?

56

Анонимен

преди 2 години

Абе с един дрон и ще го приключат тоя дребосък и край с войната.

55

Анонимен

преди 2 години

Това го решава руския народ не Байдън.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не са ви направили впечатление двойните стандарти на запада по отношение на войната. Когато например САЩ нахлуе в суверенна държава и започне да сее терор, достатъчно е само да се размаха една епруветка пред ООН за да се оправдае всичко случващо се на фронта.

53

Опс

преди 2 години

Вие не можете да останете власт вече , хайде

52

Анонимен

преди 2 години

Байдън говори за себе си не знае на кой свят се намира. За Бога Байдън да си пие лекарствата.

51

Анонимен

преди 2 години

Тия катарците какво разбират от газ? Урсула фон дер Лайен и Кирил Петков знаят по-добре.