50

Щшшшшш

преди 2 години

Като симпатизанти и подръжници на бандеровци какво правите още тук а не отивате да им помагат или нямате т.......

49

Анонимен

преди 2 години

да кажем сме фашисти щото не му плядкаме на Зельо. Ами Израел и те ли са фашисти като му казаха любезно чао а зад гърба му го оплюха. Какво му дадоха. Лицемерно съчувствие.

48

Анонимен

преди 2 години

ОТ УТРЕ КРИМИНАЛИЗИРАМ РУСОФИЛИЯТА. НЕ МЕ ПЛАШИ ФАКТЪТ ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ, А ОСТАНАЛИТЕ 20% ГЛАСУВАХА ЗА МЕН - КИРО ЗАПАДНИЯ ПРОДАЖНИК. КАТО КРИМИНАЛИЗИРАМ РУСОФИЛИЯТА ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ АМЕРИКАНОФИЛИ, А АЗ ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ВЕЧНО

47

Анонимен

преди 2 години

Не завидую я судьбе бандеровских собак, потому как их печальная участь уже предрешена нашими доблестными воинами. Мои дорогие БРАТЬЯ, Первый заместитель командующего Северо-кавказским округом войск национальной гвардии Российской Федерации, генерал-майор Алибек Делимханов, начальник Управления Росгвардии по ЧР, генерал-майор Шарип Делимханов, командир ОМОН Ахмат-Грозный УФСВНГ РФ по ЧР Анзор Бисаев самым серьезным образом намерены вырезать эту ненавистную нацистскую опухоль.

46

Анонимен

преди 2 години

Кви фосфорни бомби бре джудже и какви танкове ще ти пращаме после да ревете, че Ви бомбардират... Всяка машина бива разбивана с дронове директно барабар с базата където ги приберат. Гледайте latest Russian drone strike on Ukrainian capital Kiev да видите как им изпепеляват базите на Украинците... Горките хора, пълна демилитаризация. И дано има възможно най-малко починали Руснаци и цивилни Украинци.

45

СПРЕТЕ

преди 2 години

До АнонименИЗБИВАТ МУ НАРОДА, А ТОЙ СЕ КРИЕ КАТО П. КОМЕДИАНТ!!! ПОКАЖЕТЕ 2те ЛИЦА на ИСТИНАТА. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ БОМБИТЕ В Югослави, Ирак, Либия, Сирия ... НАТО се храни от войните и ще ни оглозга кокалите ако дори се осмелим да имаме собствено мислене. Дотогава няма да имате семейства, ще застанете срещу Баща си, брат си, само защото те имат собствено мнение...! Успех на Света!!!

44

Анонимен

преди 2 години

ВНИМАНИЕ НА САЙТА ПИШЕ ПУТИНСКИ *** НА ОМРАЗНИЯ РУСКИ ЕЗИК!

43

Марсел Попов

преди 2 години

Ще ви разпоря прашките, мpъcни рушофилcки пpaceта!

42

Анонимен

преди 2 години

До Българин Брендака веке му помогнА :бело, кОв+р-и

41

Анонимен

преди 2 години

Зеленски работи за истината. След неговите вопли, все повече хора от Западна Европа се замислят за причините за войната, кои са виновниците и какви трагични последици ще трябва да преживеят. Колкото повече дива пропаганда, толкова повече събудени европейци.

40

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тоя шут стана прекалено досаден.

39

Анонимен

преди 2 години

Наш Киро е същото артистче, един дол дренки

38

добър президент

преди 2 години

Зеленски е две глави над Путин - във всяко отношение!

37

до 46

преди 2 години

този човек е клоун на който му пишат роли в сценарий, нищо повече. Израел му се изсмя в гръб с думите, кой си ти да ни държиш сметка

36

Анонимен

преди 2 години

За да отговаря на стандартите на нато Украйна трябва да си нареже ракетите . Особено точка У . Трябва да се разоръжи . Да плаща рекет Ф16 и да приема окупирани части от територията си като ,,база,, . Като направи това и е напълно небоеспособна вече може да я приемат в нато :)))

35

Набедител

преди 2 години

Някога като съвсем млад и нахъсан започнах да се занимавам от части с политика с идеята да помагам за промяната, за демокрацията... (после видях че не ставам за политиката и се отдръпнах... не е за всеки...). Но тогава като станах леко известен се започна - Ми тоя е все пиян (аз тогава и бира не пийвах). Като се напия - съм с бил и жената и децата(а аз още не бях женен, а за деца да не говорим..). Постоянно съм бил напушен(може да е странно но до ден днешен "трева" само на картинка съм виждал)..

34

Анонимен

преди 2 години

Този човек е лидер на народ, който избиват и му взимат територията. Тук са се събрали само ***, нереализирани и комплексирани, изключително неориентирани субекти, трудно определими по пол. Ако някой иска да разбере, защо Зеленски моли, да отиде в Киев и ще получи отговор на въпроса си. Може и в Мариупол да отиде, ако е твъдро убеден, че Заленски приказва глупости.

33

ама

преди 2 години

Руските фашисти пълнят памперса яко като видят само лика на този

32

до 18

преди 2 години

да да наемници и майдана наемници дамо че не от Кремъл с от Вашингтон с курабийки за 5 милиарда долара го спретнаха. Онази бременната полу овъглена с печупено на обратно тяло в кръста в Одеса си забравил май.

31

мазепа

преди 2 години

Непобедимая и легендарная изяде шамарите и сега Зеленски им е виновен.