83

Мими921

преди 2 години

Пак глупости ! На медиите няма да им писне нали затова им се плаща.

82

Америка за България

преди 2 години

Много сте гнycни и жaлки, copocoиди продажни.

81

Анонимен

преди 2 години

Бе не знам дали е подведен, но 20% от всички статии са за Путин. Путин е най-честият стринг в потоците. Тоя човек едва ли е могъл да предположи колко популярен ще стане, и то в цял свят. Даже дрехите му са по-обсъждани от дрехите на модните икони. А в момента да срещнеш Путин е все едно си видял извънземни, не че няма, но малцина са ги виждали.

80

Муахаха

преди 2 години

Маряна Наумова отговори на Арни - дано се Срамува от Себе си, ако Деменцията и него не го е поразила като Байдън! ДеНацификация и Демократизация - това е Пътя!!

79

Анонимен

преди 2 години

При Путин обяснението е просто - Абсолютната власт покварява абсолютно! Болен мозък тръгнал ще съживява мъртвеца СССР?!!!

78

Анонимен

преди 2 години

"От първо лице говоря- имахме офиси в Русия, но компанията се изнесе от там.." --- лоши времена настанаха за copocоидите в Русия в последните седмици.. Колкото по-рано подгоним сериозно copocоидите тук в България, толкова по-бързо ще просперираме.

77

Спрете се вече!

преди 2 години

От сутрин до вечерсе надприказват по всички телевизии и форуми колко е лош и направо луд Путин. Накрая, постоянно дразнейки лудия Путин, ще го предизвикате да даде началото на третата световна война. Но всекидневните дразнители и подстрекатели бързо ще изчезнат, и народа ще сърба попарата надробена от тях. Трябва да се престане със крайните коментари, защото дезинформацията е тотална и никой незнае каква е цялата истина.Ние помагаме с каквото можем, но проблемът си е техен.За сега!

76

Иии

преди 2 години

Руските войски влязоха в Париж! Ще падна, не могааааа, то бива непознаване на историята, бива пропаганда, но това тотална липса на всякаква култура и да го показваш на хората е .... простотия! А и да бяха влезли, това е било преди близо век! Къде сравнявате руските войски от началото на 20 век не днешните смешници?

75

до 90

преди 2 години

До Сата НАТО- Нито е непредизвикана, нито БЕЗ ПОВОД. А това че Путин е гаден кагебист и диктатор е съвсем друг въпрос. Това не оправдава виновниците за трагедията на Украйна и техния слуга Зеленски.

74

Анонимен

преди 2 години

Но работата е там че 80% са фашисти и само 20% руснаци. фашистите по душа не се издават. Само русия остана нормална държава от всички във света. Вчера видяхме китай да тества хиперзвуков самолет.

73

Анонимен

преди 2 години

Русия стана за смях в Украйна и това е факт. Всички заможни руснаци напускат наред Русия и се стигна до там, че някои имат забрана да напуснат. От първо лице говоря- имахме офиси в Русия, но компанията се изнесе от там. Служителите остават наши служители и който успя да избяга, избяга. Някои са в капан- стоят там и не споделят позитивни неща. Празни магазини, обезценена тотално валута, паника. За водкаджиите бачкатори е ок- те не знаят къде се намират цял живот. Подобно на нашите бачкатори.

72

Анонимен

преди 2 години

Русофилите в България просто не са българи, те са долни родоотстъпници!

71

Пръч

преди 2 години

ДА, твърдо беше подведен и то от свои близки Румбата, Корни, Костя, Пасков, Волен, Ивчо Христоф, Пепи Волгин, полк ст експерт Марков, Никито Малинов, Недялко, Андрю Райчев, Дюлгерова, Цанов, Кирето Брейка, Вальо Вацев. Нека да стегнем редиците.

70

Анонимен

преди 2 години

Тукашните руски близачи просто се подмазват на комуномутрите. Все пак те контролират 80% от икономиката на държавата. Беше им спаднал процента, ама последната година наваксаха. Добре инвестирани пари в политическия бизнес. Лошото е че това са пари които не носят БВП на държавата /хората/, Та тия условно казани съветофили, 80% от тях гарантирано никога не са ходили в Русия и не са контактували с руснаци от народа. Как руснаците са представени - е това е бизнес на журналистите и шефовете им

69

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, не била войната в Украйна по вина на Путин! Да бе, да! Никой не го кара на сила да влиза в независима държава, населена с братски народ. Винаги има и други начини, винаги! Но, Путин е един диктатор, от котилото на КГБ, който не знае други начини.

68

Съгласен

преди 2 години

До Сата НАТО На ход е прокуратурата и Гешев, а ако не - прокуратурата на ЕС.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 - Чудесно - Тъкмо ще можеш да се цаниш там за РОБ ! Нали не очакваш заплата от 2-3 000 евра ?!

66

Анонимен

преди 2 години

Даже един украински журналист затвориха,защото написал как мините в Черно море санукраински.Украински са си,но той е в ареста и няма да го пуснат.

65

ДЕЦАТА НА ПУТИН

преди 2 години

Търсете ги в Швейцария, или в Алтай

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Какви 30 години в перспектива за САЩ. До 3 (три) години Рассия няма да я има на този свят.