151

Анонимен

преди 2 години

Този запъртък много насериозно се е взел.

150

КПСС БКП

преди 2 години

Г-н зеленски, не се опитвайте да въвлечете целия свят във войната ! Сваляйте гащите и всичко приключва !

149

последния украинец

преди 2 години

Зеленскiи,я тебе люблю. Героям слава!

148

Русия е империя а Бг

преди 2 години

е ограбена колония. Какво не е ясно?!

147

Анонимен

преди 2 години

Тоз пигмей трябва да знае, че ако ще се бием в 3та световна, то ще е срещо този който я е предизвикал и ни е въвлякъл в нея! Та да внимава с приказките!

146

морски

преди 2 години

Еврейчето Зеленски хитрее, но и Путин е евреин. Знае ги тези номера!

145

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да мислиш бе пич, Русия НИКОГА няма да допусне бази на НАТО в Украйна. Това значи да бъде постоянно шантажирана и да играе по свирката на говедарите. Да разпродават богатствата си на американците за жълти стотинки. Това да не е жалката България с голите охлюви за политици?

144

fact

преди 2 години

почвай войната.

143

Анонимен

преди 2 години

Всички русофоби по света за набор под 2000ната! Добре им промиват мозъците с глупости, гледам по тикток белия дом ин плаща на тикток звездите да правят ежечасен брифинг за войната. Как пък веднъж не казаха истината, американците удариха дъното. Не ме изненадва ниското айкю на младежите от САЩ.

142

До 199 Украйна

преди 2 години

То както е тръгнало, нищо чудно Сибир да се окаже единственото годно място за живеене. При голяма война разрушената и пълна с радиация Европа няма да е.

141

С К - Р

преди 2 години

За каква Трета световна война говори Зеленски ?Иска му се да въвлече повече страни , но не трябва в никакъв случай да се допуска разрастването на конфликта между Русия и Украйна ! Да преговарят !Да преговарят !Да преговарят !И да се разберат помежду си !!!

140

Анонимен

преди 2 години

Абе много е нахално това човече Зеленски! Светът не иска война, а той се опитва да го натика!

139

Само че

преди 2 години

Войната започна именно, защото НАТО приближи прекалено много границите на Русия и именно, заради възможността Украйна да бъде приета.

138

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

преди 2 години

РУСИЯ ВОДИ ДЖИ.ХАД СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ ПО СВЕТА......

137

Муахаха

преди 2 години

"САЩ: Руските хиперзвукови ракети не променят ситуацията в Украйна" - нищо не Променят - Да - Русия си Остава Сила Номер 1, Първата Държава Доказала, че Наистина има ХиперЗвукови Ракети и Успешно Използвала ги във Военни Действия, а не ф16 на Чертежи!

136

Анонимен

преди 2 години

До Вижте цените! Искаш американците вън от България, но гарантираш ли че Русия няма да ни нападне, за да има безпрепятствена връзка с приятелчетата си от Сърбия! Ако в Украйна имаше бази на НАТО според теб, дали Русия щеше да посмее да нападне! Защо нападна сега, защото не искат обща граница с НАТО ли! Ами те имат обща граница с НАТО, защо не нападнаха първо тези държави: Норвегия, Литва, Латвия и Естония, може би защото те са защитени от договора на алианса!

135

Анонимен

преди 2 години

И как това ще помогне на вас?

134

Deep Zone

преди 2 години

***, пиленце, знам, че е понеделник рано сутрин, но поне заглавията си прочитай :D

133

Анонимен

преди 2 години

"А като САЩ са й виновни на Русия за всичко, ЗАЩО тогава не воюват със САЩ?" Защото великите сили са умни и планират отдалече нещата. Въпросът е само как ще го представят да изглежда пред света. Никоя страна няма интерес да води война на собствена територия. Украинците се подлъгаха в играта на големите и сега са жертвата, за съжаление.

132

Анонимен

преди 2 години

Афера е русофилски и депесарски сайт на нивото на жълто-*** пик и блитц.