75

Анонимен

преди 2 години

Бойко е Левски на 21 век!

74

обективен

преди 2 години

Киро е не благонадежден свидетел както излъга за гражданството и подписа декларация с невярно съдържание така и сега.

73

...

преди 2 години

За всички, които не знаят проблема с Божков. Приход минус разход и остава разлика, на която се плаща данък печалба. Божков начислява в пълен размер големите печалби, като разход сега, а ги изплаща за 10 г. Т.е. той не е неплатил данък. Той го разсрочва. Защото закона е такъв. Какъв Бойко, какъв Горанов, какви щети на бюджета за 500млн? Боже мили и черен пи ар. И на ГЕРБ, като прокуди и иззе бизнеса на най-големия данъкоплатец и на тия паляци, дето търсят вестници да опандизят Боко

72

Анонимен

преди 2 години

Държавата ни е дълбоко завладяна и досега кретахме, а от идването на просто Киро на власт сме на ръчно управление от американската администрация. Корупцията беше инсталирана от западните ни "партньори" и всичко е с цел тук да сме един буфер и да бъдем пуснати в боя срещу руснаците.

71

Явор Дачков

преди 2 години

Това беше пиар акция на Кирил и Асен. След провала е редно да подадат оставка, а това е един от многото поводи. Истината е, че България никога не е била управлявана от толкова некадърни и некомпетенти хора с амбиция за грабежи на дребно (изкупуване на зърно, батерии и т.н.) и най-вече пълно подчинение на американския дневен ред.Оставка!

70

Анонимен

преди 2 години

Предатели, същите като тези които предадоха Левски, същите малки душици сега подгъзуват на един доказан престъпник главен предводител на зомбитата търкащи билетчета години наред, да бе Бойко ви накара да търкате нали?

69

Анонимен

преди 2 години

Де е Кирчо,че неговите и Черепа го търсят да го бият

68

обективен

преди 2 години

Не МВР а Рашков иска обвинения.Много зъл и отмастителен човек същински комунист.

67

Кирчо & Кокорко

преди 2 години

Имам мнение по темата но поради доброто ми възпитание засега се въздържам от коментар.

66

Анонимен

преди 2 години

Съкратили сте важни детайки: Докладвани са разпити на 6 свидетели, сред които е и настоящият премиер Кирил Петков. Неговият разпит е бил първи. Петков разказва за публично оповестена среща на 18 март с Лаура Кьовеши, на която са говорили за публичните твърдения, че Васил Божков е изнудван от Борисов, Горанов и Арнаудова. Твърденията му са само на база медийни публикации, без да ги конкретизират. Самият Божков не е разпитван като свидетел по делото.

65

Анонимен

преди 2 години

Пак казвам - божков е наредил шахмата... Баце е аут и няма полезен ход. Всичко ще му се върне на Винету, ама така е като слушаш доган - рано или късно си патиш.

64

??

преди 2 години

Неотдавна главният прокурор Иван Гешев беше сниман как си чати с пиарката на Борисов Севделина Арнаудова, въведена в телефона му като Pi Ar Sevi Boiko, и й праща усмивки, докато е на заседание на правната комисия в парламента

63

Анонимен

преди 2 години

Сега всички плюят прокуратурата, но вижте Украйна и как там махнаха главният прокурор. Вижте договорите с американската военна индустрия и същите в Украйна. Биолаборатории, гонене на руски дипломати, цензура, манипулации... Гешев не е цвете, но мислете какъв друг хубавец ще сложат по неясни критерии и ще стане още по-зле.

62

Анонимен

преди 2 години

Щом Киро е свидетел на човек от списъка Магнитски- Киро автоматично трябва да влезе в списъка Магнитски. Толкова е елементарно.

61

Кънчо

преди 2 години

За ква мафия говорите бе !? Премиерът на България стана свидете на човек от списъка магнитски и човек с повдигнати 19 обвинения в Бг и укриващ се от прасосъдието в чужда зтрана. Това е голямата новина от всичко. Просто киро е маша на божков...ОСТАВКА ВЕДНАГА

60

Анонимен

преди 2 години

Сега Бойко да се въоръжава ,иска да праща оръжие на Украйна .Нали е Генерал

59

Бате буци

преди 2 години

Баце расчитаме , че няма да ни изоставиш на червените изеднициУнищожиха спестяванията на хората

58

Пепи

преди 2 години

Рашков ,наака се

57

Анонимен

преди 2 години

Спокойно бе!Все ще намеримм нещо в Гугъл

56

Анонимен

преди 2 години

Иска ама няма. НЯМА КЮЛЧЕТА. НЯМА КОСТИ НА ИЗЯДЕНИ ХОРА В БАРБЕКЮТО. НЯМА ЧУВАЛИ С ПАРИ НА ТАВАНА. НЯМА ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСВА. ДОРИ ДРОН ЗА ПРЕНАСЯНЕ НА ЧУВАЛИ С ПАРИ НЯМА. Дамаджаната тази нощ се се натряска като бик. Утре ще трябва да връща 20 милиона евро на Черепа.