44

PENA

преди 2 години

Дали щеше да каже същото ако Киро не го беше изгонил :-d

43

хаха

преди 2 години

ей петолъчка, лягай да спиш. То не че някой те помни или липсваш,

42

Bp

преди 2 години

Няма как да сме равнопоставени с другите, защото сме много близо до комшиите, където**играе мечката**. По нататък не ми се разказва тази приказка.т.е трябва да се вземат правилни стратегически решения за България. Лично аз считам неутралитет за неправилна позиция.Всички знаем какво се случи с неутралитет на БГ през и след ВСВ.

41

Анонимен

преди 2 години

Прав е - това с Борисов е театъра, който трябва да насочи вниманието в друга посока. Ще видите, че след седмица, когато вече са свършили работата по даването на въоръжение на Украйна, Борисов ще бъде отдавна на свобода и случая ще бъде заметен под килима. Изведнъж ще ни обяснят, че доказателствата не са достатъчни или ще върви някакво безкрайно разследване с години и десетилетия, докато изтече давността.

40

Анонимен

преди 2 години

Като правят фокуси с дясната ръка, добре е да гледате що чини лявата.

39

До 35

преди 2 години

Може ли споделите на какво сте министър? Диванчепраз министър или Министър на диванната армия? Благодаря. :D

38

mazen

преди 2 години

От какво по-точно отвличат вниманието?Този го мислех за мъжкар, той се оказа с пола над коленете.Смелия умира само веднъж, страхливия - всеки ден.Гризач.

37

Анонимен

преди 2 години

атлантиците зад атлантическо море на тях само им трябват визи хората нямат пари за самолетния билет ти павизи

36

До Никой

преди 2 години

Даваме оръжия и падат визите за САЩ, за да могат после бежанците от България да бягат от войната?

35

Министър

преди 2 години

Арeстуването на Борсов изобщо не е за отклоняване на вниманието. Генералите започнаха да се подкретят. Уваженията ми към Стефан Янев за смелостта му да бъде министър - председател след мутрата, но чак пък да го защитава. Страх ги е военните, да не ги изпратят тези от НАТО на фронта. Но пък, кой за каквото е учил. Докато управляваха България им беше лесно. Вече пък на хората в страната ни е доста по-лесно.

34

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който мине през върха, след това няма изчегъртване. като служебен министър изглеждаше улегнал човек, но малко уморен, без енергия за промяна. Така да си се движи по течението и да си осигури добри старини на семейството. Гласувахме му доверие, но той не го оправда и не защото е някакъв фил, а защото като военен министър, човек трябва да всява респект и да е готов да скъса с миналото и да е адекватен към ситуацията.Бори се за гласове.И се страхува, че младите имат топки, а той вече не....

33

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантически ценности са всички ценности, най-вече финансови, които текат от България към САЩ.

32

nina

преди 2 години

# 7""Когато атовете се ритат,магаретата стоят настрана.." Аз не виждам нищо добро във влизането на България във един въоръжен конфликт.Украйна и Русия имат да делят територии,влияние,нека си се бият.Едно е да се помага на бежанци,друго е да се налива масло в огъня.

31

Зозо

преди 2 години

Абе дали Киро ще ни отърве от 40 годишния руски скрап най-накрая? :))))))))))))))))))))

30

оооо

преди 2 години

Този се изложи !

29

Прав е Янев

преди 2 години

Направиха го наистина по милиционерски. Не че няма за какво, но начинът е грешен, просто налива вода в другата мелница. КирЕ реши да се прави на Чък Норис и да слуша леля си корнела. Всички се изказаха хлъзгаво и неангажиращо, включително и тия с изчегъртването. Казано направо - настъпиха мотиката и то в неподходящ момент.

28

Анонимен

преди 2 години

Българското правителство ще шикалкава и ще вземе такова решение зад гърба на българите. Няма да има смелостта да се изправи и да ни каже в очите, че ни набърква във войната заради интересите на САЩ.

27

Никой

преди 2 години

Много е просто. Даваме оръжия, падат визите за САЩ. Ако не дадем, ще имаме да чакаме някой да ни чуе за визовия проблем. И без това след 6 месеца, самолетите ще останат на земята поради липса на резервни части. Само за музейни експонати ще стават.

26

Анонимен

преди 2 години

Достоен българин е Янев. Респект!

25

чочо

преди 2 години

Поредният провален политик говори небивалици.