113

Европейски съюз

преди 2 години

Защо държавите които налагат санкции на Русия не поемат разликата от нарастващите цени,за да не натоварват данъкоплатците си?

112

Кого да подкрепяме

преди 2 години

Украинските националисти, които при посещението на Росен Плевнелиев в Украйна през 2014г. са скъсали българското знаме? Може, щом са ни наредили. А за руското население в Донбас и Луганск, което осем години беше обстрелвано от тях солидарност или поне съчувствие никое наше правителство не е показало. Накъде отиваме?

111

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКои са героите не ми е ясно... Тея на които Кирчо по 40 кинта дава? Или кое и е гордото на Окрайна? Че РФ им плати масрафа покрай СССР, а те освен Слава Украине и знамеца нищо друго не успха да направят?

110

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на дни или седмици е, руската агентура на балканите да задейства план за разпалването на граждански и междусъседски войни на основа про-западна срещу про-руска ориентация на гражданите. България ще бъде първата въвлечена страна, а НАТО няма да може да задейства предпазната клауза защото конфликта ще се инсценира като вътрешен.

109

Анонимен

преди 2 години

Тогава Путин да оттегли окупционна Та руска армия от Украйна и да се избегне третата световна. Чисто и просто, като изкъпан чекист

108

Стига глупости

преди 2 години

До До 128: Този бас си го прави в кварталната кръчма.

107

Анонимен

преди 2 години

Фашистка русия загуби войната от горда Украйна. Слава на героите!

106

Ars

преди 2 години

Ще се ходи май до Москва да се вее натовското знаме победоносно,щом това искат

105

Анонимен

преди 2 години

Руските медии са като американските, които поддържат демократите. Същата ***!!!

104

ха ха

преди 2 години

Ей един комик ще разплаче русия

103

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 120: "Във всяка сграда на Киев са се скрили няколко човека с калашников и противотанково"? И какво като са се скрили? Да се крият, да видим докога. В обсада без храна, без вода без ток колко време ще изкарат. Ще преговарят за да оцелеят.

102

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Смяна валутата на една държава и/или преминаване на чуждовалутни облигации, кредити, банкови карти и банкова система говори красноречиво за ФАЛИТ на самата държава, което е дюшеш за Китай - в този случай, защото Русия става китайска провинция с всички произтичащи от това последствия. Честито на Матушниците, честито на Путттлер! LOL

101

F

преди 2 години

И какво, като стигнаха в Киев?! Не е нужно да си завършил военна тактика в West Point, за да си наясно, че ще влязат в Киев в момента, в който го изравнят със земята. Офанзивата е от две страни- югозапад и североизток, до като не се срещнат двете групировки.В момента,в който затворят Киев от всякъде, ще започнат с артилерия и бомби. След 5 дни, вероятно ще влязат в Киев, а противотанковите оръжия, тогава вече ще са излишни

100

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 103 --- Точно това очакваше Путин и ситуацията за него хич не е розова. Путин си помисли, че ще случи онова, което се случи при инвазията им в Крим на беззъбо-златозъбите "отпускари", но... удари на камък. Поражението му ще е пълно и... тогава ще стане ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, защото умопомраченото джудже първо ще натисне бутоните на балистичните ракети. След това нито самолети, нито армия ще трябват на САЩ, Китай или Русия. Мощните атомни експлозии ще подпалят атмосферата и ....

99

ЕКОПАК с.Вакарел

преди 2 години

Здравейте. Нашият пункт изкупува руски рубли на цена 0.20 лв. за кг. Моля заповядайте при нас. Отървете се от ненужните хартии. Ние ще ги рециклираме и ще бъдат използвани за нещо наистина полезно.Поздрави

98

Анонимен

преди 2 години

А Руските медии защото не споделят колко руски войници са починали?Колко танкове са загубили?Колко войници са се предали на Украинската армия?

97

Малко за политика

преди 2 години

С каквото се е заел Путин, не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донецк и Луганск с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин. Сега ще преговарят.

96

реалист

преди 2 години

Санкциите удрят единствено малки държави, като България, които са на границата. Руснаците имат огромен пазар в лицето на Китай.

95

Турчин

преди 2 години

гледахте ли последни клип на Байрактар в тубата дет удря една установка БУК. И украинеца представя случващото се като филмово заглавие :Д:Д:Д:

94

Анонимен

преди 2 години

Руски войници, вървете си! В Украйна ще намерите своята смърт! Не умирайте заради малоумието на кървавото джудже! Обърнете дулата срещу кремълската престъпна групировка!