8

ехо

преди 2 години

искам рубли, че ми свърши тоалетната хартия! Ще говоря и пиша каквото ми кажат братята руснаци

7

Анонимен

преди 2 години

Разбирам те човече ама ти си украинец и знаеш какво се се случвало защо не рева като ги клаха в източна украйна и им казваха ще ви накараме децата си да изядете

6

Анонимен

преди 2 години

Да се обърне с призив към Зеленски.Той е милиардер а не аз.А 8 години бомбардировки над Луганск и Донецк и мирните им жители,къде ги оставяш.Каквото почукало,това се обадило.Спрете вие войната,като сложите оръжие.Това се иска от вас и войната спира.Спрете я вие,докато не се станало късно.

5

Анонимен

преди 2 години

Бастен уеа и шевченко пипо много трудно е да кажа кой беше по-добър а в момента яя и меси ме кефят

4

Анонимен

преди 2 години

Да се обърне с призив към Зеленски.Той е милиардер а не аз.А 8 години бомбардировки над Луганск и Донецк и мирните им жители,къде ги оставяш.Каквото почукало,това се обадило.С прете виевойната,като сложите оръжие.Това се иска от вас и войната спира.Спрете я вие.

3

Анонимен

преди 2 години

Шевченко по скоро да се обърне към безродникът клоун -марионетка Зеленски,да се спасява при своите задокеански ментори,достатъчно щети причини на двата братски народа Украинци и Руси!

2

Справедливия

преди 2 години

Да! Тук има много руски ***! Явно мутрафонова плаща добре! Приятели, кажете как и аз да заработя някоя рубла? /имам предвид няколко милиона рубли, че то с днешния курс.../ Ай със здраве!

1

Анонимен

преди 2 години

toq s nomer 7 nije6e pro