87

Анонимен

преди 2 години

Тоя малък кеелеш как я вижда тая случка с изправянето на Путин пред международен трибунал?По скоро всичко на тая Земя ще бъде Остъклено или пък Путин ще бъде сменен или самоубит от неговите хора!От къде ги намирате такива псевдо "експерти доценти" та и на всичкото отгоре им давате трибуна за самоизява?

86

Анонимен

преди 2 години

Декларацията на ООН е със символично значение и няма никакви правни последици.

85

Ми5

преди 2 години

Искате или не Путин и Китай ще са победители в тази война. Сори. Не че много ми харесва. Но така ще стане. БГ правителството да се омита овреме!!!

84

Анонимен

преди 2 години

"НАТО е съюз на държави, които са доброволни членки. Той се разширява по волята на участващите в него".......МЕНЕ ИЛИ ТЕБЕ НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ НИ Е ? ИЛИ НЯКОЛКО ДУХАЧА ОТ ХРАНИЛКАТА РЕШИХА И НИ НАБУТАХА В НАТО .АКО СИ УЧАСТВАЛ В РЕФЕРЕНДУМ МИ ПРИПОМНИ ,ЧЕ НЕ СИ ГО СПОМНЯМ.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "На *** ли ще се правим или на неразбрали?" Путинофилите ОТДАВНА се правите на неразбрали, а за другото, мисля, че няма нужда да се правите, идва ви естествено. САЩ нямат юрисдикция да се разпореждат със съдбата на останалите държави от НАТО, колкото и да му се искаше на Касапина от Кремъл да създаде такова впечатление и даже да го пробутва чрез пропагандата си. Хубавото е, че откакто падна в капана забрави за игричките. Вече няма опити да се прави на велик стратег.

82

РР

преди 2 години

Нищо чудно ООН осъди нахлуването на Русия в Украйна със 141 гласа за срущу 4 против. Русия е в пълна световна изолация. От тук нататък да си стягат възелина и разширяват отзад, че ще боли.

81

Тръмп

преди 2 години

До 90. Ей, тая кока-кола не може да ви излезе от *** червени кратуни. САЩ та САЩ.

80

до 82 от славянин

преди 2 години

нато се разширява под натиска на големите над малките! В никоя държава не е имало референдум за присъединяване към нато! Границите на Сърбия кой ги прекрои, май беше точно нато след като я бомбардира 78 дни!? Афганистан кой го нападна!? А Ирак!? А Либия!? Кой лежеше цял свят че Саддам имал оръжие за мосово унищожение!? Кой кибичи 20 години в Афганистан и след офейкването си талибаните си върнаха властта за 2 седмици!?

79

Обективно

преди 2 години

Няма как една икономика с 30 трилиона дълг да управлява света! Няма накъде повече да се надува балонът!

78

Анонимен

преди 2 години

Когато изправите Клинтън и Буш, тогава, след тях и Путин.

77

Анонимен

преди 2 години

До 84-тия славянин. Ха-ха, че тя русия скоро ще стане по-малко от Сърбия.

76

Анонимен

преди 2 години

До69.САЩ да подпишат договора за разоръжаване и неразширяване на НАТО до границите на Русия (въпроса за сигурността наРусия и на целия Свят)и всичко ще си дойде на мястото.Мирното съвместно съществуване е разковничето на проблема.Разбра ли ме за какво ти говоря.Проблема не е украйнината а САЩ с дебелоочието,наглоста и алчността си.На *** ли ще се правим или на неразбрали?

75

Оффф

преди 2 години

НЕКОИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ ОЩЕ НЕ СА ВДЕНАЛИ, ЧЕ ИДВА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ОТКЪМ ИЗТОК. РУСИЯ + КИТАЙ. МАХАЙТЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НАВРЕМЕ, ЧЕ НИ ЧАКА УКР2. ВАНГА НИ ПРЕДУПРЕДИ, НО НИКОЙ НЕ Й ПОВЯРВА. КУХИ *** БОЛ.

74

Анонимен

преди 2 години

Не се знае от кой край ще сме, след като сме една от най-бедните страни, а някак се очаква да приемем цялото население на Украйна на наша територия. Нямаше достатъчно лекари, изведнъж се намериха доброволци, а хората до преди месец умираха на партерите в болниците.

73

Тангра

преди 2 години

До славянин 78. И кво, западът щеше да нападне русия от Украйна, така ли? Деййба и зомбираните ви путинофили, деййба, вие наистина сте болни мозъци и сте за психото.

72

Ф16

преди 2 години

А Буш и Тони Блеър, за тях кога трибунал ?

71

до 76 от славянин

преди 2 години

Милошевич беше президент на Сърбия, а Путин е президент на Русия! Има разлика между Сърбия и Русия ако не знаеш! Холивудските продукции може да са интересни, но нямат нищо общо с реалността!

70

Анонимен

преди 2 години

Нашият Патриарх Неофит, който много критикуваше Путин за действията му, се оказа с дебело картонче в Държавна сигурност! Вербуван бил още като студент в Духовната семинария и така са му гарантирали сигурно израстване в светските среди! Плюя му на светвйшеството на тоя доносник! Разбил съдбите на кой знае колко хора! Братя по картонче са всички в тия църкви !

69

Анонимен

преди 2 години

До до 69 от славянин "'Добронамереността'' на запада! Със сигурност от ''добронамереност'' запада разшири нато до руските граници! Западът е една хиена в човешки образ!" НАТО е съюз на държави, които са доброволни членки. Той се разширява по волята на участващите в него, а не на някаква сила "свише". За разлика от руския "рай", който така интепретира "границите" на ДРУГИ държави, че се реши на държавен тероризъм, за да ги определя. Хиените са ясни кои са, но дори това е комплимент за Сатрапа.

68

Кличко

преди 2 години

До последни новини. Хе-хе, според последните ти новини Киев беше паднал преди 5 дена. Ама да те питам и теб, и какво като падне? После? Какво правят после кирливите руснаци, като целият украински народ вече ги намрази завинаги.