69

Руски Тролове

преди 2 години

са налазили тук! Или промити Български мозъци от Соц Историографията

68

Анонимен

преди 2 години

Бе кви заплати в западния трудов лагер!? 53% от американците нямат спестени $1000. Мъърши! Пълно е с бездомници и гладни. Инглезите и те все по-гладни и все по-бедни.Хубавият живот на Запад приключи. Идва глада.

67

Анонимен

преди 2 години

75- АМИ И ОНОВА СТАРО СУ ПОКАЗА НА ДОН ДЪК КАКВО МОЖЕ.САМО ЕДНО МЪНИЧКО "ХИБИНИ" НАКАРА ЯНКИТЕ ДА ОАКАТ ПАЛУБИТЕ, А 27 ДУШИ, ВЪВ ПСИХИАТРИЯТА.

66

Българин

преди 2 години

Русия прави свръхпечалби от газ и нефт. Предлагам да минем на водород или на геотермални енергийни източници, и да спрем да купуваме газ и нефт от Русия.

65

Анонимен

преди 2 години

На запад печатат пари и раздават кредити на населението да купува айфони, коли, техника и отчитат повишение на стандарта на живот (живот на кредит). В Русия стандарта на живот не се повижвава така. В Русия не печатат пари и не раздават кредити, а всичко се влага в нови пътища, инфраструктура, болници, училиша, театри, нови заводи. От 2010г до 2019г. продължителността на живота в Русия се е увеличила средно с 4 години.

64

Българин

преди 2 години

По добре 10 лева бензина, отколкото да позволим на терориста Путин да задуши крехката демокрация в Украйна. България е лоялен член на ЕС и НАТО. Ние българите сме готови да понесем последствията от санкциите срещу Русия.

63

Анонимен

преди 2 години

Новите нацисти в Кремъл се надигат срещу свободата ни.

62

Анонимен

преди 2 години

До Мразя Англо-саксите "Битите" със средна работна заплата от 3500 евро, "победителите" с 350 евро.

61

НЕМА ЛОШО!

преди 2 години

Така по-скоро ще настъпи краят на джуджетата, а светът ще си отдъхне. Да му мислят кремълските ни ла.кеи как ще се спасяват.

60

До 39

преди 2 години

Ахахахаха вица да деня! Половината армия на Русия не е дори модернизирана а директно от СССР заедно с половината им военна техника. В САЩ разправят, че най-после хората ще видят какви оръжия притежават понеже от доста години всичко се пази в тайна, а там са ново поколение оръжия за които Путяян дори не е сънувал.

59

ООН

преди 2 години

Правото на самоопределение е основополагащ принцип както на общото, така и на международното право. Не е ясно защо вчера ООН отказа на ЛНР и ДНР това право. Жалки декларации в Съвета за сигурност...

58

Анонимен

преди 2 години

До Българин "По добре 2000 лева сметка за ток и парно" Личи ти, че никога не си плащал за парно. То на село парно няма ....

57

Анонимен

преди 2 години

А Чечня кога ще признаете . Хората не искат в Руската федерация .

56

Българин

преди 2 години

А пък аз ще дръпна едно кредитче да си инсталирам биогенратор и ще си правя ток от употребяване тоалетна хартия и кори от банани, и няма да купувам руска газ. Ям си бананите, бриша се с мекичка тоалетна хартия след ходене по голяма нужда и биогенератора ми прави ток да си зареждам теслата.

55

Fena

преди 2 години

До 45. Всички по-важни технологични неща в България са направени от руснаци. АЕЦ, ТЕЦ, Газопреносна и газоразпределителна мрежи, парното на София, заводи, оръжията на армията, службите за сигурност, инфраструктура..... Ако БГ можеше да измисли нови технологии, ОК. Ама да не стане като оня Трабент дето се смеел на Мерцедес, че не може да изпревари Ферари.... :)

54

ъъъ

преди 2 години

Рейгън хубаво ви започна, ама защо запада трябваше да ви съжалява,а трябваше да ви довърши

53

Анонимен

преди 2 години

На практика, мечтаното от Украйна военно решаване на въпроса се състоя. Но без изстрели и жертви. Ако САЩ/НАТО се сетят да изоставят неуместната политика на разширение, вероятно ще успеят да договорят стабилен мир. Иначе пак ще преговарят, но с Русия вече стъпила на източния бряг на Днепър, отново без бой.

52

Българин

преди 2 години

По добре краставици по 10 лева и 2000 лева сметка за ток и парно, отколкото да позволим на кремълския сатрап да задуши крехката демокрация в Украйна! България е лоялен член на ЕС и НАТО!

51

Анонимен

преди 2 години

До Край! "Отивам в банката да дръпна едно кредитче двайсе трийсе хиляди и ще си тура соларки на покрива и спирам да купувм руска газ! Край!" Русофилите си мислите, че само да кажете "да живее Путин" и ще ви дадат "кредитче", но сте се объркали, тъй че ще отидеш, но да сипеш на кокошките....

50

Българин

преди 2 години

Споко. Русия е слаба, ние сме в НАТО, НАТО е най-мощния военен съюз на планетата. Лесно ще ги бием руснаците.