26

Анонимен

преди 2 години

Аз като един заклет европеец, се чудя как е възможно всички да гледат какво ще реши г-н Путин, и после да мислят как да реагират. Тази позиция на г-н Путин, в шаха се нарича стратегическа инициатива. Не е лесно да се спечели, но ей на, г-н Путин я има. Аз искам една по-силна Европа.

25

до Щерев

преди 2 години

Щурчо, руснаците ненавиждат Комунизма много повече от нас. Ние бяхме под Комунизма 45 години, а те 75! Да не говорим за частният бизнес и олигарсите! Те не могат да простят предателството на комунстите когато разрушиха държавата. Дори това което наблюдаваме в момента в Русия и бившите й републики е наследството от Комунизма.

24

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка... Да ги беше признал навреме...

23

Адмирации

преди 2 години

Русия няма да даде парче земя на поляците от Украйна, напротив, ще вземе! Там си има мегдан за създаване да 2 Републики, които искат автономия в момента!

22

Правилно

преди 2 години

И после влизат миротворци от ОДКБ. Умен ход. Отново ги изненада.

21

Асан

преди 2 години

Ф***Щ призна Косово :)))

20

Все още е Смешно

преди 2 години

Всичко е заради артилериите на натовците близО до руските граници , летищата и бункерите. Ся ако това не мине и утре може да не дойде

19

Адмирации

преди 2 години

Грузия е осакатена от войната 2008, две нови Държави излезнаха от нейната територия ( Абхазия и Южна Осетия) грузинците си научиха урока. Армения след като гоняде от Турците, е ясно че ще слуша Русия! А слаботе европейски лидери, отварят пътя на разширяване на влияние в Европа и парче по парче да се правят Републики и да се пресъединяват към Рф.

18

ПроСоТо

преди 2 години

сигурен съм,че Путин няма да бърза...От стара коза яре е той...Ще остави ептян да са оплетат нещата и тогава,вече погледнати от друг ъгъл,ще се намеси..

17

Анонимен

преди 2 години

1.2 милиона в Донбас са подали заявление за руско гражданство.

16

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски Кратко и точно резюме на ставащото. Театъра с "гласуването" и "чакането за решението" е за комедийната стойност. На всички нормални им е ясно, че това е плана.

15

Адмирации

преди 2 години

Следва Республика Харков, така до Одеская Республика, и заветното стихане до Транзистрия, която е руска, но няма сухопътен достъп до РФ, е скоро ще има. Абхазия и Южна Осетия, също ще влезнат в състава на РФ.

14

Анонимен

преди 2 години

Само сепаратистите да се ваксинират, па да се числят където искат.

13

Адолф Путлер

преди 2 години

Варна е руска!

12

нднс

преди 2 години

Отдавна трябвашеда бъдат признати БРАВО

11

Мунчо

преди 2 години

в руската Дума / парламент/ гласуването е минало с огромно мнозинство на депутатите за признаване на ЛНР и ДНР. Остава решението на Путин, а то не може да бъде по- различно от това на депутатите. Оттам нататък нещата придобиват съвсем други измерения. Още повече, че повече от половината, живущи там, имат руски паспорти.

10

Крим не е руски

преди 2 години

Toва е един много пошъл руски театър.Първо руските путинофашисти завземат с оръжие Донецк и Луганск и обявяват независимост. После се "молят" на Жужето Путин да се присъединят към "великата" Русия.И последно, Жужето Путин като добър "баща на нацията" великодушно приема.Така части от Украйна са окупирани от анексирани от Русия "без война"

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

Тия эабравия вирусот бе, еей...слабо наследство бе тате. Надявам се, наследството на мама да им иэпържи моэъците

8

Ще Подкрепя

преди 2 години

Ако остави украйна на мира, имам чувсрвото че зеленски скоро ще запичне да плаче публично от безсилие стават смешни и едните и другите

7

Питанката

преди 2 години

Русия и независимост? Все едно Путин и баскетбол... В руските губернии всички за зависими от волята на диктаторчето!