8

До 1 и 2

преди 2 години

Въпросните села са на по 10км, 5 минути от София, Пловдив и т.н. За какво ти е здравеопазване в тях?Тренда е супер. Разтоварват се претъпканите големи градове, хората получават малко повече спокойствие, чист въздух и пространство.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "А така. Тва е хубав тренд. НякоИ от тези хора освен, че ше работят от Вкъщи, ше отглеждат и вкусни домати за пазара." Напред към самодостатъчността на комунизЪма, когато магазините бяха празни и трябваше да е изхранваме някакси. Обаче времената са други (нищо, че ДС пак ни управлява) и това са утопии за наивници. Когато децата им на новите селяни станат ученици всички са ОБРАТНО в града.

6

Анонимен

преди 2 години

какво ме топли , че имам имот на 40 км от близкия голям град. Само мога уикендите да ходя за бързо и пак обратно в града. С какво да се издържам на село?

5

Естет

преди 2 години

От де дошло, и там отишло.

4

Анонимен

преди 2 години

А така. Тва е хубав тренд. НякоИ от тези хора освен, че ше работят от Вкъщи, ше отглеждат и вкусни домати за пазара.

3

Анонимен

преди 2 години

Понеделник бум на имоти в градовете,вторник бум в селата,сряда бум на имоти по морето,четвъртък бум на парцели,петък бум на имоти в зимни курорти.И така минава седнмицата на гладен брокер.

2

Анонимен

преди 2 години

Това е поредната мода. Повечето от тези хора имат жилища в градовете и ще се върнат при първите сблъсъци със селската реалност или половината от времето са си в града и сега. В селата няма добра инфраструктура, няма добра здравна помощ, няма образование, няма транспорт ... абе, нищо няма.

1

Селчо

преди 2 години

На село има ли достъпна здавна помощ?