18

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната - GOOGLE

17

П.К.

преди 2 години

Пламен Киров, като ерудиран експерт в тази област, казва всичко за голямата битка на "промените" за овладяване и управление на големите лостове в съдебната система. Няма никакъв смисъл да се коментира онова, което се разбира от пръв прочит.

16

ГЕРБ

преди 2 години

Петков не на майтап е супер тъ..п

15

следящ

преди 2 години

Не ви ли е срам да внушавате на хора,какво е казал един лакей на Боко тиквата.Каквото и да се опитвате,колелото се завъртя.Гешев ще бъде аут.С него ще си замине и цацата,и дебелия депесарски млад богаташ,и цялага герберастка ***.Но после да дойдат арести,присъда и затвор.За много години.

14

Хохохоооо...

преди 2 години

С ПАПКИ ОТ " ГУГЪЛ." ... ШЕ АТАКУВАТ ГЕШЕВ.... ЩОТО НЕМАТ НИЩО ДРУГО ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА..... ХАХАХААА......ТАЯ НАТКА, СЕ ИЗЛАГА КАТО НАЙ-ПРОСТА ***....ПО-ПРОСТА И ОТ ЯНАКИ, ДЕТО ПРАВИ СЪЩОТОУПРАЖНЕНИЕ.... ХАХАХААА

13

Българин

преди 2 години

Какъв министър е тази жалка провинциална лелка бясна на собствената си несъстоятелност и ограниченост

12

Ghost До Истината

преди 2 години

Въпросът е, къде се е позоционирала мафията, в Президенството или прокуратурата. Обществена тайна е Божков на кой плаща :)

11

До 8

преди 2 години

Хехе тия по инерция яко цъкат за Борисов колко било зле че белким овцете да не се стряскат сега как ги доят червените лапачи на фигуранта.

10

Истината

преди 2 години

Хора да не мислите че мутрите и мафията лесно ще отстъпи,борбата ще е безмилостно жестока.През годините с помоща на съдебната система"законо"беше ограбена България.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе нямаше ли преди "спонтанни протести" срещу лошия Бойко като имаше по високи сметки за ток? Къде са тия сега, явно при Бойко така са забогатели всички че при фигуранта не ги бъркат цените с пъти по високи.

8

Като нямаш Петрол

преди 2 години

Управлението на Борисов - наркотици, ***, кражби коли, банкомат, рекет, трафик на органи, трафик цигари, кражби от Европрограми-фондове!

7

Анонимен

преди 2 години

На руския БИВОЛЬ дойде края на живота в Париж

6

Анонимен

преди 2 години

БСП-ДБ-ПП - ТРИТЕ КЛОНИНГА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.

5

Анонимен

преди 2 години

Занимават народа с папки и сензации, а никой от правителството не казва какво ще се направи да се намалят убийствените цени на тока, парното, водата, храните и всичко за каквото се сетите. Такова чудо не е било и през турското робство, да не можеш да се платиш сметките и храната.

4

Мафията убива

преди 2 години

Г-н Гешев си харесва Румен Пашата, Борисов и Маджо, на всяка цена!

3

Анонимен

преди 2 години

Руския БИВОЛЬ бе заклан в Париж

2

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗАЩИТНИКА ПАМПЕРС НА МУТРИТЕ РУСКИ ЗЕЛЕН ЧОРАП ЩЕ БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАН.

1

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Стана вреден навик на българските комунистически червейчета да използват името на САЩ, Гугъл и изобщо на големи държави и фирми за дребните си ***, интригантски политически цели. Това ще рефлектира жестоко върху тях самите.