99

ЬЬЬ

преди 2 години

Само след 100% радева диктатура,радеееф би имал някакво умопомрачително задоволство (справка путин).Времето на обещанията,вдигнатия юмрук и високопарните думи изтече.Време е за дела и правосъдие,което,докато има разните му там задкулисия,няма как да се получи.Бедният е беден не защото е ***,а защото не е научен да краде и за него няма да има правосъдие,сиреч тинята, в която тънем, просто си сменя само лицето.

98

Браво Радев

преди 2 години

Мисля , че ген Радев с юмрук ськруши шайката на -герб

97

Ние

преди 2 години

А аз съм песимист, че ще ни се случи нещо хубаво в България докато ти си на власт. вече доказа какъв голям неудачник си. Истъкан си от злоба и обвит с изключително силна негативна енаергия.

96

Песимист съм

преди 2 години

че този може да погледне децата си в очите....

95

ACDC

преди 2 години

Всичко е толкова просто. Щом Главният прокурор е толкова лош и целият народ иска да го махне, това трябва да става с референдум. Излиза възмутният народ, който не може повече да го търпи и гласува. Политически натиск от Презиеднт с 10% подкрепа и от изпълнителната власт е отпит за разрушаване на държавата. Промяна се прави с ред и закони, а не със същите методи, които уж искали да променят.

94

Анонимен

преди 2 години

Българите сме благословени че имаме такива Радев и Мангъров,всеки от тях истински професионалист в своята сфера!!

93

Да попитам

преди 2 години

Кой застреля Юрий Галев с 7 куршума

92

Анонимен

преди 2 години

Рационално за кого?

91

Гешевица

преди 2 години

Похитена от Юрий ГалевДетелина Филипова Ханчева /на водещата снимка вдясно/ е родом от Севлиево. През 2002 г. тя влиза в новините като танцьорка в нощен бар в зимния курорт "Боровец", похитена от известния самоковски бандит Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 срещу 22 Януари 2002. Бойко Борисов, тогава в качеството си на главен секретар на МВР, съобщава, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Според публикациите от онова време, Галев качил насилствено в личния си мерцедес едното от момичетата, а другото хукнало след тях и също се качило в колата. След разиграването на

90

Ние

преди 2 години

Бандата назначена от Радев да управлява, вече е доста нетърпелива и открито заявява. Ние започнахме да крадем а Гешев е още главен прокурор. Трябва ни наш човек, дейсвай.

89

да ама не

преди 2 години

В момента в който гешев арестува руските агенти в пРезидентурата стана лош и Радев излезе с вдигноато юмруче и призова за държавен преврат.Отдавна трябваше да го импийчмант за нарушаване на конституцията.Гешев се заинтересува от двойното гражднство на Кирчо и пак стана неудобен.няма хармония на този свят ,затова путин му е идол на наш рундю.

88

Анонимен

преди 2 години

До ДПСссс "Че загубим ли ВСС и Прокурора ще има Правосъдие в България." Нека позная: Народен съд? Като 44та, нали? :)))

87

dakotabg

преди 2 години

Вето!

86

Анонимен

преди 2 години

"Илюзия е да се мисли, че демокрацията и правовият ред ще бъдат възстановени изведнъж" И Путин твърди, че в Русия има "демокрация и правов ред". Ти се стремиш към същия вид, нищо, че нито методите ти, нито фактите за действията ти отговарят на тези понятия.

85

ДПСссс

преди 2 години

Пишете *** мой. Промяната спрете, Статуквото запазете.Че загубим ли ВСС и Прокурора ще има Правосъдие в България.

84

Toдор

преди 2 години

Абе хора колко трябва да стане хляба,тока,сиренето,краставиците,месото,горивото, лекарствата, имза да разберем че това правителство ни ограбва?

83

Беновска пипа

преди 2 години

Разбира се, че ВВС няма да вземе решение за освобождаване на Главния прокурор. В противен случай това ще означава край на държавността. Трябва сериозна реформа в съдебната система за да не може Президентът или някой партия да назначава или сваля Главният прокурор.

82

Реалист

преди 2 години

Всеки , който е минавал край Президентството, е видял каква огромна сграда е , с огромна администрация! Някои случайно да знае, с какво се занимават тези хора?

81

Анонимен

преди 2 години

Чорапа се изказва по отношение компетентността на ВСС?Безгранична наглост!

80

мдаа

преди 2 години

Превратаджията бил песимист ,ами сигурно се мисли за цар и че само неговото желание е прадилното.