39

Анонимен

преди 2 години

Снимки на пачки и кюлчета.Боко заяви,че Мата Хари е направила постановката,но не казва коя е.Свидетелстват ,че голямото кюлче е от Цоло Вутов.Видео показва синчето как се полива с шампанско за 20 000 евро.Всичко е ясно.

38

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е до гуша виновен но хитро се е прикрил и ще излезе чист като сълза. Освен това си купува влияние и приятели на специални места така че ще остане недосегаем. За съжаление. Иначе само проверяват а няма един в затвора, що така?

37

Анонимен

преди 2 години

Аха, от един опел и 5 хил. лева, следващата година вече има милиарди и е чист като утринна роса.

36

Ели

преди 2 години

До АнонименКое дело е спечелил Пеевски, я пак? Дали не е прекратено поради недопустимост, а не спечелено. И дали е за Магнитски, щото подобно дело няма как да спечели срещу САЩ.

35

Асо

преди 2 години

До АнонименДПС не е партия, това е икономическа групировка много по силна от всички мутри на куп!

34

Вале Пика

преди 2 години

Кире, тръгваш смело ама ще ти подрежат крилата много бръже. Не ти е чиста работата и на тебе, така че си мълчи по добре.

33

Анонимен

преди 2 години

Българин,член на турска етническа партия.Един от днешните предатели на Левски.

32

Отвратен!

преди 2 години

Каква държава сме, след като човек като затлъстелия, който трябва да е в затвора за ограбване на държавата, седи на първия ред в Парламента в редиците на "защитниците на правата и свободите"...на такива като него и Меемет Доган!

31

До 33

преди 2 години

Първоначалния му капитал е осигурен от мама Ирена Кръстева,като бивша шефка на тото-то.Както се казва най-трудно се печели първият милион.После е по-лесно.

30

Ма той

преди 2 години

Пеевски е света вода ненапита, бял и пухкав, чист като момина сълза. Как смее тоя олигарх Магнитски да го клевети!

29

Бонго Бацил

преди 2 години

Киро не се дръви много на Шопара, щото и Бойко се дръви кат тебе, па накрая млъкна!

28

Ром"с

преди 2 години

Медеииният магнат получава по 3 милиона долара за три години (по договор)от САЩ(НПО) за да пише много "истини" за Русия ичсамо за Русия(като DW) ?как Дянков като фин министър взе под аренда апаратмент от Прокопиев и стана фин министър..,как Трайков бе сложен по молба от Иво за енергиен министър..Плевнелиев е също протеже на Прокопиев ... Някои си мислят,че бялата и невинна овца е Иво Прокопиев,а само Пеевски е....

27

Дедо ви

преди 2 години

Цацаров ви го каза в прав текст. Който и да дойде на власт, се възползва от досегашните закони, защото са му удобни. За това не гонете хората, които са длъжни да ги спазват в работата си. И за това няма никой осъден олигарх, защото спазват законите и няма как да ги хванеш в крачка. Замазват очите с цирка - сменяме този или онзи и нещата тръгват прекрасно. Да ама НЕ, както казваше един известен журналист. Овцете блеят и ръкопляскат и в същото време джобовете им се опразват или умират...

26

Анонимен

преди 2 години

Когото и да дменяват, все не мога да връзвам двата края и сметките ми висят като Дамоклев меч. От мен до сменвщите се разстоянието е като от земята до небето. Тоест кротувам, гледам и толкоз.

25

До 30

преди 2 години

В Англия поискаха оставката на Б.Джонсън по медийни публикации и снимки.Даже неговата партия му поиска оставката,а четири човека напуснаха партията.Тук имаме и снимки и публикации,но за мафията това не е нищо.

24

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа,за всяко прасеее идва Коледата!

23

българин

преди 2 години

"РееФски",не ни прави на будали,а кажи как забогатя ти,и ***.Всичко може да се установи,ако бъдеш правилно разпитван.Ти си лицето на уродливия модел Доган.На всички е ясно.Но като бъде свален Гешев,всичко ще бъде на мястото си.Но всички уродливи лица от предното управление, задължително трябва да бъдат вкарани в затвора.И конфискации.

22

Обективно

преди 2 години

И ДА СМЕНЯТ ГЕША - ХЛЯБЪТ, ЛЮТЕНИЦАТА И ТОКЪТ НЯМА ДА СТАНАТ КАТО ПРЕДИ. НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ЗАБАВЛЕНИЕТО!

21

Анонимен

преди 2 години

"Ще направим списък от всички публикации"...докъде стигнахме , премиера се ръководи от публикации,хахахаха ,явно МВР вече не става за нищо

20

До 24

преди 2 години

Не си добре! Предложение даваше още Янаки, но не му се получи!