95

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, оръжието е възможно и необходимо. За пример, вижте САЩ. Имат оружие по къщята да сринат цяла чужда армия, въпреки че няма кой да ги напада ни от север, нито от юг, а руските самальоти и карабля НЕ могат да плават и доплават до щатските брегове без да потънат или паднат в акеана. Имат известен шанс срещу Аласка, но там щитът е много як и надали ще могат да го пробият.

94

Анонимен

преди 2 години

Пушките на украинците са като лъковете и стрелите на индианците срещу западното огнестрелно оръжие и топове. Ще се борят с ракети по стратегически обекти, унищожаване на енергийната система, газовата система, със студ и липса на електричество, телефонна и интернет връзка, безводие.

93

Въпрос

преди 2 години

Защо обикновените руснаци не се въоръжават срещу Украйна? Въоръжени са отдавна (и то по необходимост) руснаците в Донбас и Луганск, тъй като украинските радикали ги обстрелват въпреки всякакви споразумения и примирия.

92

Анонимен

преди 2 години

Такива като тази с пушката са страшилище в партизанските градски бойни действия. Скрити, стрелят сами и се крият. Опита показва, че жертвите им може да се измерват с десетки. Има един филм "Чистилище", какво са правили руснаците в Чечня. Е, там става дума и за такива жени. Не е за хора със слаби нерви.

91

Анонимен

преди 2 години

Днес си купих шмайзер на ток, тези с пушека ги забраниха по зелената сделка

90

Анонимен

преди 2 години

Баси пропагандата.....

89

Снимка и чудо

преди 2 години

Откъде я намериха тази запналата най-отпред? Явно шоуто продължава.

88

Анонимен

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерТи ютубар ли си решил да ставаш ? Още от сега ти казвам че не ставаш ;) В ютуб се печели от гледания а не от пропаганда като по телевизорите . Там все пак трябва да имаш някаква ,,ценностна система,, А ти нищо ценно не си . По известните ютубари в Русия са милионери само от ютуб . И в България може да се печели от ютуб но ти не ставаш ;)

87

Испания - Дания

преди 2 години

Пожелавам на украинския народ скорошна победа над руския поробител целия свят ви подкрепя

86

Анонимен

преди 2 години

Руските освободители ще освободят украинският народ.Голямото им желание да освободят и нас българите.За целта няма как трябва да бъдат освободени и румънците.Те'з румънци големи късметлии... бре!Туй прибалтика,Финланд въобще да не се заблуждават!

85

Анонимен

преди 2 години

Тези 40 милиона украинци, като влязт в НАТО и ЕС ще станат по-богати и от българите. От това се страхува ***

84

Поклон

преди 2 години

Украинския народ иска НАТО и ЕС - толкова ли е много.

83

Аре на бас

преди 2 години

Абе все са прецакани украинците -ако не е Русия ,ще е нато.Все ще ги плющи някой.Само да не си мислят ,че има демокрация .Щото са като нас България - последната дупка на кавала в ЕС . И те след нас. Когато полза от тях вече няма ще им подхвърлят "коматчето" А Русия пък ще ги използва за свой цели и пропганда също....до като свят светува.Дали армия ,дали граница с нато ...

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен84..Ако се вгледаш и в сайта има ...фащисти...

81

Анонимен

преди 2 години

Защото страничните ефекти от ЛСД то почват така...

80

Борят се за свобода

преди 2 години

Слава на Украйна - Героям Слава!

79

Анонимен

преди 2 години

Народа на Украйна иска да живее нормално,без Тоталитарни изцепки.Да зомбираш определена група...да...Не можеш да зомбираш цял народ...Отмина времето на Вождовете,в момента се броят на пръстите на едната ръка...

78

Адмирации

преди 2 години

Фейк държави като Украйна, Полша, Финландия, Естония, Латвия, Литва и Молдова, отдавна трябваше да са в Руската федерация, а не да им се дава гласност на бученето. Беларус се усети, другите ще го разберат по грубият начин.

77

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

По данни на разузнаването, вече им е изпратено оръжие за един милиард и двеста милиона евро. Същото беше потвърдено лично от Урсула ди ***.

76

Ой

преди 2 години

Кой е луд да ги напада. То резултата е ясен априори.Ама после трябва да ги храни.Ето затова никой няма да се занимава с тях.