896

Я, па Я

преди 2 години

До London Calling: Не са виновни руснаците. От Петър 1 насам Московия става Русия. Това една държава на върха на която са чужденци западняци и евреи. Под тях са една шепа предатели слугинаж и надолу са милиони крепостни (фактически роби). На хартия крепосничеството е отменено през 1861 г. от Александър 2 Освободител който е наречен така заради акта за освобождаване на селяните. Това е станало само на хартия. Огромната част от руснаците и досега са си обикновени крепостни без да го осъзнават.

895

whizkid

преди 2 години

Не се бойте.. Като втора най силна (военнна) държава в НАТО ще би пазим срещу братята ви..През това време вие продължавайте да говорите какво е станало преди еди си колко години и за илюзии за напред спокойно

894

Я, па Я

преди 2 години

До Михали: Да и това е тази същата държава в която 70% или в числа около 100 мил. човека мизерстват като през средновековието а т.н. ножица между най богати и бедните е по отворена отколкото в най-бедната латино диктатура и огромна част от населението незнае какво е биде и вътрешна тоалетна, а градове с по 100 000 и ... население не знаят какво е асфалтирана улица. Това е онази богата страна която загуби 20 млн. от населението си чрез емиграция от 2005 г. насам. БВП по малък от на Бенелюкс.

893

ШТиБ

преди 2 години

Това е днешното робство. Няма суверенитет, платени ***-антибългари, предатели и престъпници тръбят и увещават...Война, война, война. Същите тези, които отвориха портите на Търново и коленичат пред поддръжниците на Османската империя, тези които нарекоха гнетът и робството, присъствие, Левски и Ботев терористи и целуваха паметника на убийците хвърлящи бомби над невинни жени и деца...Тези редуценти от 30г. провеждат геноцид над българският народ. Това ще е краят им. Народе !!!!

892

Анонимен

преди 2 години

Американците си търсят белята, доколкото съм запознат алианса е създаден за да избягва войни а не да ги създава, но американски платени пионки колкото искате по света.Аз ще се бия за Русия!

891

Анонимен

преди 2 години

ДесПасито е в потрес, къде ще го крием, най добре при Плевнелиев

890

Михали

преди 2 години

Понеже нямат почти никакъв външен дълг, а запасите им в злато са на 4 място (направо да ги оплачеш) понеже не са носители на едни от най-големите културни наследства. Понеже са оставили забелижима следа в световният спорт. Особено в науката. Та тази държава която по последни изчисления на световни западни агенци, има като лично богатство Инефт,газ,дървесина, вода) без всичко друго като злато,диаманти,редку метали на стойност от 83 трил. $ Почти двойно пред вторият в класацията САЩ с 43 трл$

889

Възраждане на СССР

преди 2 години

Русия над всичко!!

888

водещa версия

преди 2 години

КЕМAЛ AТAТЮРК ислямоaлбaнецa е преодения ислямоaлбaнски рaзбойник AРНAУТ МAМA "извършил" стaрозaгорското клaне нaд бългaрите от "село AРБAНAСИ/Зaгоре/" с девиз:"СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ ТРЯБВA НЕЧЕСТНA ИГРA БЕЗ ЧЕСТ БЕЗ МОРAЛ и тaкa нaтaтък"

887

Анонимен

преди 2 години

1034 аз мога. Ти не.

886

Анонимен

преди 2 години

Вие няма да сте депутат в новия Бундестаг след 20 г. работа там. Какво ще правите?- Все още не знам какво точно. Със сигурност ще остана политически активен, макар и не партийно. В момента съм поел задължение да преподавам в университета в Бохум по темата Политика на религията.

885

Да освободим Москва

преди 2 години

Българите рано или късно ще унищожат Русия. Няма неразрушена империя и българите винаги са там на бойното поле. Унищожили сме 5 империи, сега дойде ред и на Русия.

884

Анонимен

преди 2 години

Сащ да си махат базите и да си разкарат туморните нпо-та от България!

883

В отговор

преди 2 години

Можем спокойно примерно да разрушим Русия

882

Ей Лавров!

преди 2 години

Българите ще превземат Москва

881

Анонимен

преди 2 години

1027 Депутатът Фолкер Бек, който сключи гей брак с българин:- Участвал съм дажев София Прайд

880

много богатства

преди 2 години

жизнь в росия, очень замечателньи ролики

879

Да

преди 2 години

Целия свят иска богатствата на Москва

878

Анонимен

преди 2 години

Тодор Комнин е васал на Иван Асен

877

Запомнете

преди 2 години

Българите ще превземат Москва, там има несметни богатства