74

Анонимен

преди 2 години

Путин дойде на власт и някой погуби Илия Павлов мхм..

73

Анонимен

преди 2 години

За 20тина години путинско управление под неофашистк-кагебейски знак Русия вече няма приятели, факт. И не се вижда скоро да има ако продължава с политиката на бедния хулиганин с бомба в ръка, историята учи как свършват такива държавници.

72

Анонимен

преди 2 години

През всичките войни Русия винаги е мобилизирала най-много хора и е давал най-много жертви, това какво ви говори!?

71

Анонимен

преди 2 години

Мечока ако излезе от бърлогата, няма и да се усетят. Добре е, че не им се лови на болните мозъци, треперещи от страх.

70

Славa Укрiнe

преди 2 години

Киевска рус ще пребъде и без московското княжество

69

Василев

преди 2 години

Какво не ви е ясно за конфликтите в Украйна и Казахстан???Просто хората , които живеят в тези държави се вдигнаха най-вече , за това че шепа олигарси източват суровините в полза на Кремъл , а народа мизерства и купува собствените си суровини на баснословни цени!България мина през този етап без нито един протест, защото сме хора без гръбнак!Затворихме 4 реактора, взеха ни Нефтохим, нови скъпи газови договори, газов геостратегически проект ,маришките тецове плюс златото!Ай чИстото селяни!Неш!ЦРУ

68

Анонимен

преди 2 години

И тия си вярват, че някой се хваща на измишльотините им.

67

Анонимен

преди 2 години

Русия щяла да нападне...Югославия, Ирак, Афганистан, Сирия...нещо май се объркаха тия.

66

запознат

преди 2 години

До моето мнение; Владимир Илич Ленин е измислил *** след петия самогон, на връщане от тоалетната.

65

Анонимен

преди 2 години

нема да пишете против руснаците що там управлеват секакви други *** не и руснаци. па вие ги и не познавате виждали сте вие истински руснак нейде по телевизията по филмите. руснаците са голема работа не са като ония дето ги управлеват за много пари само и за власта да имат да командорат насекъде. русия е света земя за русия лошо нема да говорите грехота е.

64

много сте тъпи

преди 2 години

Нито в Казахстан, нито в ***, Руската армия не воюва и няма фронтове. Там руската армия си е в къщи и бива посрещната като освободителка от фашизма с хляб и сол и много цветя. Както бяха посрещнати съветските войски в София на 9.IX.1944 г. И пак ще ги посрещнем така стига да поискат да ни дойдат на гости.

63

Истината

преди 2 години

Преди Казахстан беше на юрти, а руснаците създадоха градове , икономика , инфраструктура и казаките няма да забравят това-азиатците са с друго мислене, не може да им слагаме европейски аршин.Бил съм там по работа и мога да ви кажа ,че няма да се обърнат против Русия- та те говорят на руски помежду си.

62

Анонимен

преди 2 години

Този път Дойче зеле е в първото изречение. Спестихте ми досадата да чета пасквила.

61

Фактите говорят!!!!!

преди 2 години

Украйнци руснаци и Беларус и са един народ факт, казахите са подхора, слуги на руснаците през последните 300години

60

мдааа

преди 2 години

руски МИРОТВОРЦИ избиха стотици цивилни. някои са много горди и щастливи.

59

Просто

преди 2 години

Няколко стотин геостратези, политолози, наблюдатели, анализатори и тн., и от двете страни трябва да минат под ножа и светът ще се успокои.

58

Украйна-ха-ха

преди 2 години

Украйна ли?! Те си взеха Крим, който между впрочем винаги е бил с руско население. Да не са луди ,че да искат Украйна-абсолютно бедна , фалирала ,озлобена държава, разкъсвана от корупция и вътрешни конфликти, станала за смях на целия свят-използвани и захвърлени на дипломатическото и икономическо сметище.Украйна, хахахаха!!!

57

моето мнение

преди 2 години

На украинците трябва да им е много убидно, че създателя на тяхната измислена държава лежи в мавзолей в Кремъл. Трябва веднага да си го поискат обратно и да му изградят свой мавзолей в Киев.

56

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са зле, защото имат голямо его и самочувствие без покритие... Искат да са фактор в света, а не могат да се справят със многобройните си проблеми в държавата си...

55

Анонимен

преди 2 години

Каква бе тази статия?? Истината е че след Крим, Путин ще освободи и Казахстан. Пак под мъдрото ръководство на Байдън. И освен северния поток, ще се облажи и с ресурсите на Казахстан. И тотално ще контролира цените в Европа. И ще са не двойни а поне тройни.Летс го Брандън!