319

Анонимен

преди 2 години

Бсп са ***, които буквално не им трябва България, а строят Русия на балканите и то на държавни земи, понеже ги е страх от английския царизъм на уилям, уникални пъзльовци

318

Анонимен

преди 2 години

393 ние тука всички сме от кремъл, защото ти така казваш. Хайде изчезвай. Цял ден въртиш едно и също.

317

дядомраз

преди 2 години

Вчера Беларус,утре Казахстан,вдруги ден Украйна,а кучетата да си лаят. НАТО няма.Има САЩ и готованковци чакащи на САЩ.

316

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 331/381 "Защото ако решиш да гълчиш на улицата това, дето си написал, рискуваш да се запознаеш с постиженията на съвременната лицево-челюстна хирургия! И още, щом хуманното ЕС ти дава възможност да учиш, възползвай се!" Възползвал съм се. Затова на такива като теб, освен да влизат в тона на ментора им в Кремъл и да намекват за издевателства със сила, нищо друго не им остава. Те нямат аргументи на "учени", с които да се борят, срещу европейското знание.

315

До 367

преди 2 години

- Виж Сан-Стефанския Мирен договор, там всичко ясно и точно е разяснено, пък ако нямаш елементарна човешка благодарност че носиш Българско име си е твой проблем. Пък чуди се после що ли Макетата ни пикат на гробовете и паметниците и три пъти попържат като видят българин в македонско. Той Господ е събирач да знаеш.

314

Анонимен

преди 2 години

Разпутин е във война с руската култура и с картата на европа

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 382 "единствено си фокусиран върху поръчковата си омраза" Аз говоря само с факти. Имаш огромен проблем, ако фактите са толкова неприятни за Русия, че чак се налага да ги квалифицираш като "омраза". Означава, че руснаците доста мизерия са причинили на България, че действията им да са с толкова негативен знак. Което е и самата истина де. Аз те поканих да си дадеш фактите, но ти нещо такива не даваш. Защо така? Имаш ли изобщо?

312

Странно,

преди 2 години

...струпало Кремълското Жуже близо стохилядна армия на границата с независима държава, и се напъва да рекетира света, защото на тези от Кремъл им хлопала дъската! Прехвърля топката отвъд океана, и се прави на фактор, че едва ли не ,той определял дали ще има война или не, без ни най-малко да се и тересува , какво е мнението на хората в тези държави! Отврат!

311

Анонимен

преди 2 години

Нато е алианс от невоюващи страниНито воюват, нито се занимсват с отбранителна политика, единдтвено де явявст конкуренция на ЕС ксто организация и спорят с държавните институции, надявайки де САЩ да заеладее света, а Сащ имат договотености с Путин, тпй буквално често работи за тях

310

ПрибалтийскиКвартали

преди 2 години

ха ха ха това са тия които когато НАТО влезе в Югославия-излязоха от НАТО. Това са предателите.А насам.А на там. Предателите даже фашистите са го разстрелвали. Веднъж предали собственния си народ,съседите,съучениците,роднините си кой от тях е комунист,евреин,етносен,даже учителите по руски.Нацистите първо са избивали планираните,след което и предателите.На НАТО предатели не му трябват.Пълнеж. Замазка.Нагаждачите.Чакащите спонсори. За това Щатите и Руснаците ще си разговарят.

309

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 383 "Не ми е ясно и как така се слага знак на равенство между ЕС, НАТО и "Запада"." Ами, като не ти е ясно, попитай представителите на тези страни, защто те така ги виждат нещата.

308

Истината

преди 2 години

СССеРе умре, дрогаре! И всякакви опити сега да вампиряса под името СССеРе 2.0 будят само съжаление!

307

Анонимен

преди 2 години

Путин започна да "освобождава" наред - Южна Осетия, Приднестровието, Крим, Донбас, Казахстан,...все земи наследство от баба му Путина !!!

306

Анонимен

преди 2 години

Хм...трудно ми е да си представя как Ирландия, Авсртия, Кипър и Малта се чувстват застрашени от Путин. Швеция и Финландия също (там няма руснаци, че да пречат на руски интереси).Не ми е ясно и как така се слага знак на равенство между ЕС, НАТО и "Запада". Източна Европа, също и повечето от Южна са в ЕС, но няма нищо "западно" в тях - ни история, ни традиции. Турция да не говорим (в НАТО е и е втората по важност там, но нито е в ЕС, нито е западна). Платена драсканица на Блумберг (ха, изненада!)

305

До анонимен 331

преди 2 години

Hяма нищо по-гнъсно от неблагодарността, copilul (дете - рум.)! Ти знаеш! Какво знаеш? Аз знам, че нямаш и две мозъчни гънки! Мрази си, но тихо, самовглъбено, в молитвена поза! Защото ако решиш да гълчиш на улицата това, дето си написал, рискуваш да се запознаеш с постиженията на съвременната лицево-челюстна хирургия! И още, щом хуманното ЕС ти дава възможност да учиш, възползвай се! Учи, то сляпото окато прави, кьорчо!

304

Анонимен

преди 2 години

До До За сведениеАбе мухоморко, тия война водиха за независимост. Къв Ленин кви 5 лева. Ватникк с ватникк

303

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 375 "защо не може да си признаеш че украйна е била част от ссср както и други?" Защото няма нищо за "признаване". Украинска ССР е била част от СССР, в това няма нищо интересно. СССР умрЕ. Такава държава престана да съществува отдавна. Опитите да СССР2 ще завършат със същия резултат, но този път и "голямата" територия ще пострада.

302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 371 "Скачаш от тема в тема." Твърдо съм фокусиран върху темата за "желанието" на Русия за силна и независима България. Всички доказателства сочат за обратното желание и не виждам да предлагаш факти в посока на обратното. Пробвай се още веднъж. Или темата за неуспеха на Русия да ни превърне в задунайска губерния е прекалено болезнена за русофилите? А Русия така се е надявала по този начин да си осигури излаз на Бяло море, заобикаляйки проливите! Обаче, карък!

301

Т

преди 2 години

Нахлуе ли Русия в Украйна?.. Украйна при вас ще дойде с всички нейните проблеми, готови ли сте в алианса

300

Анонимен

преди 2 години

Откакто НАТО ни "окупира" България се напълни с руснаци и си накупиха имоти по черноморието нищо, че сме "фронтова" държава за путиновия Гулаг. Само путинофилите си скубят косите и изпадат в дилириум !