49

Анонимен

преди 2 години

Радка бъза да си вземе хонорара до НГ. Наруши им договорката да ни стреснат по Ивановден. Бойкотира прогнозите на Витанов. Не е честно спрямо другите шарлатани!

48

Пашата

преди 2 години

А бе тия ихтиманци са много *** ходат цял ден по кофите по цяла софия сакати ли са инвалидили са хората пасът овце работат по земеделието тия ходат като мухи без глави влака трябва да я подминава тази спирка ихтиман да не спира там тези хора не допринасат с една стотинка нищо за бюджета и българия.

47

Анонимен

преди 2 години

Ваксаните не се разболяват тежко и са защитени, но пренасят вируса. Това е доказано и няма спор по тая тема. Антиваксърите да се пазят, особенно по събиранията.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Не пич, нарочно искат да има вирус за да взимат кинти от това. Няма ли вирус няма кинти.

45

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте с кого правите деца!

44

Ха ха

преди 2 години

След като са пламнали защо не се влиза само с отрицателен - пср тест или карантинаКакто бе на западНякой вярва ли , че едни хора седят и мислят за здравето му

43

Програмист

преди 2 години

Дотук беше с моркова. Време е за тояга. Да въведат задължително ваксиниране и антиваксърите да им слагат дозата в мазето на районното, след съответната порция пердах.

42

до 37

преди 2 години

Връщатт се да апнат пържолки и луканка. Да люснат малко винце и да маат кючеци.

41

Анонимен

преди 2 години

Хаха има съмнителни тестове които допълнително потвърждават ще падна. Изпитват неистово нужда да се появи настинката за да вземат някой лев.

40

Анонимен

преди 2 години

Снятам, че 80% ще успеят да запазят неповредения български ген за бъдещото поколение.

39

Анонимен

преди 2 години

То е ясно ,че всички заразени идват от чужбина. Ама защо този път не написахте колко от тях са ваксинираните и колко не както друг път. Или този път процента е наобратно май???.

38

Санитар

преди 2 години

Стари антиваксъри да не се срещат с тия от чужбина в затворени помещения и да спазват разстояние. Сега е късно за ваксина. Спазвай мерките!

37

Паника

преди 2 години

Хаха какви паникьори има в - бгОня ден една у метрото с две маски и рькавициВикам си гледай ако една льжа се повтори -1000 пьти за ужасният ковид става истина

36

Анонимен

преди 2 години

Така беше и при първата поява на Ковид19 през март 2020г. Според данни на Гранична полиция за 10 дни - от началото на извънредното положение до 23 март 2020г., у нас са влезли 109 467 българи. Защо се връщат? Помните ли как се връщаха натъпкани с парацетамоли за полета и след това бягаха от София с таксита? Търсиха ги след това по селата. Дори имаше случаи в Хасковско село където болните се бяха прибрали при роднините.След това казаха, че нямали осигуровки в чужбина и за това се връщали в Б-я.

35

Анонимен123

преди 2 години

Ееее как така е в България? Та нали се правят тестове,, има ваксини,, за да влезеш в дадена държава... Или нарочно го допуснахте това нещо с цел паника на населението.. Ха е няма да ви се получи.

34

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще са 100%.

33

Абе добре

преди 2 години

са се върнали хората, ама защо истерясва властта за вносните туристи?!? Сега ще зе назлобваме срещу роднините си, обаче властта гали по главицата всеки дошъл от Хайната си да пие и повръща и да си пързаля Хъза по чукарите над Банско. Що така бе, хора?

32

Анонимен

преди 2 години

Същото беше и миналата година пуснаха гастар байтарите и наши, и чужди на територията без PCR-тест и после имало пандемия. Това за пореден път доказва колко им пука на властимащите за хората.

31

Анонимен

преди 2 години

Които не са защитени с ваксина, да не се срещат с ваксинирани в затворени помещения. Нямат шанс да не се заразят.

30

помашки мелез

преди 2 години

23 велкооо простаПутка си, многоПроста.