40

Анонимен

преди 2 години

До рибар.....Ще студувате и гладувате вие мързеливите дето бачкате за жълти стотинки и чакате на Мутрите да ви хранят. Защо аз не студувам и гладувам. Защото цяло лято копам садми поливам и гледам животни. От градината са ми зеленчуците и плодовете. От кравата ми е млякото кашкавала сиренето и маслото. От кокошките са ми яйцата. Прасето и телето са транжирани във фризера. Имам 10 кубика дърва и 5 тона въглища. Няма студ няма глад. Сега ще слезна в избата да си налея една кана винце. А на здраве

39

Горкия БаЦе

преди 2 години

Рашков мачкай докрай !!! Да не могат да дишат герберските шушумиги....мед ми капе на сърцето !!!

38

Мдаа

преди 2 години

Жалко навремето гласувах с надежда за - герб , а сега сьм много отвратен , че ведньж в живота си сьм гласувал за тях

37

Б.в

преди 2 години

Вие сте за мене плебеи. Яжти си промоционалните салами и си гледайте последния печели . Оставете държавата на опитните майстори. Давам ви срок до март.

36

Бож.

преди 2 години

Сексуален тормоз над малолетна червените активисти правеха често и понеже знаят от опит с какви мръсотии са се занимавали всичко прехвърлят на главата на Бойко,щото той им спира контрабандата и сенчестия "бизнес",па и данъци им иска та онези истерици с пяна на уста го кълнат и вече се чудят какви глупости да измислят за да му припишат!

35

ВЪПРОС

преди 2 години

Може да повтарям Въпроса - До сега трябваше да има Реакция на Гешев . Минаха 2 години от Скандала .Такава Прокуратура не е необходима на България .Те са бавни и зависими от Партийци .

34

Мънди

преди 2 години

Подаръци от Дънди да си има и да си харчи за разтуха. Човешки . И той е човек. Да лекува стреса от гадните протестъри.

33

Анонимен

преди 2 години

Бацо ще го перат в голямата пералня, която побира по 150 кила живо тегло.

32

Анонимен

преди 2 години

И в СИК са му се смеели и в САЩ също... Никой не обича страхливите прислужници. Един път не излезе като мъж да защити националния интерес-квото му кажат изпълнява,ама пък краде като за последно,Еми мина му времето и му биха шута от посолството.Те го назначиха-те го увониха. Пак казвам, никой не уважава страхливците,предателите и прислугата.Няма как да имат респект към джипко.Използван, употребен и захвърлен.Малко му е.

31

Анонимен

преди 2 години

Могат да проверят Мутрата дали имаше необходимост и дали нямаше никакъв друг начин да се обезвреди оня объркан чичак, когото разстреляха като куче с гранатомет!

30

Бож.

преди 2 години

Няма как тия кадри да са оригинални- всичко е маскарад на червените бандити,които са снимали свои кюлчета и пачки и са ги представили за снимани "у Бойко"! Интересен е и въпроса кога човек с толкова "кюлчета" и "пачки" ще пусне някой в своята спалня,за да ги снима и покаже? Корнишона и Черепахата пуснаха ли някой да им снима златото и пачките? Не са пуснали- е Бойко да не е с две чела и три уши,та точно той да пусне?

29

А пистолета?

преди 2 години

Служба КОС-МВР кога ще отнеме пистолета му? Според изискванията, оръжие се съхранява в каса, а не върху чекмедже.

28

Анонимен

преди 2 години

Дали Тиквата ще довърши жалкия си живот в килията?

27

Анонимен

преди 2 години

Квадратура . Не че главите имат форма на парелелепипед. Ами любовната четворка .

26

Сесил Каратанчева

преди 2 години

Нещо прокуратурата да се задейства по сигнала за сексуален тормоз над малолетна! За такива дела няма давност и на запад се лежи много години.

25

рибар

преди 2 години

Шараните клъвнаха на гола кука и сега ще плащат дебели цени и ще студуват .

24

Дедо

преди 2 години

Това са несериозни обвинения към Баце ! През 90 - те с бухалката и мобифонот вадеше повече !

23

Тралала

преди 2 години

Ама той на двора си ги произвежда

22

матама сура

преди 2 години

Той си знае за що да му парите и златото и другото.

21

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде! Този честен мутряк от снимката не е възможно да е трупал пачки и кюлчета, докато майка и дъщеря се самоубиха в Стара Загора понеже не могат да си платят тока!