144

Анонимен

преди 2 години

В магазина не можеш без сертификат га.щи да си купиш, за тия всичко може. Затова като се гласува трябва да се мисли, а не след това реване по форумите...

143

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Със съдействието на "порядъчните" мoшеници... Тези хора наистина... "мислят" за народа си и дават "светъл пример"... Господ да пази България!

142

Анонимен

преди 2 години

Недоумявам защо да има зелен сертификат. За офисите има ли?! Няма. Съвсем отделен въпрос е, че неваксинирани изобщо не би следвало да се допускат никъде с останалите бели хора.

141

Контролират депутати

преди 2 години

30 години Държавна Сигурност управлява! Честито!....................Не виждате ли че всички бизнеси са в ръцете на милиционери!

140

Анонимен

преди 2 години

Изберете си пак комунистите и ревете...Жанвиденовото управление ще е една сладка приказка.

139

Анонимен

преди 2 години

Тия са на светлинни години от Боко, нямат и представа какво творят. Герб досега да беше забравил, че е имало избори. А такава мизерия и разсипия 12 години едва ли е имало, до която ни докараха тия самозванци.

138

Анонимен

преди 2 години

Аз повече няма да търпя, сам съм но се надявам не за дълго - СТИГА! Това си лопатата за ринене на депутатски гЪзьове! Първо ще ме видите в малките населени места, а скоро и в големите градове! Присъединете се или се гърчете в собствените си изхождания! СТИГА идва!

137

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно лицемерие от тяхна страна, ако се опитват да се правят на богопомазани и над законите в държавата...

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "От гербавите излиза, че по-добро не е имало и няма да има на тази територия. Тия за 8 м съсипаха всичко." "Гербавите", а? :))))) ТЕПЪРВА ще разберете вие кон боб яде ли! :)))) Още дори не е започнало ....

135

Анонимен

преди 2 години

135 а защо антиваксър? То да си антиковидваксър не значи че си антиваксър. В САЩ са масово с ковид препарат, но нямат и една нормална ваксина, а у нас сме ваксинирани с по 20 ваксини, но не им искаме препарата. Аз съм ваксър, но няма да си сложа ковид препарат. Продължавам да си слагам останалите ваксини, например за дифтерия и тетанус, но ковидна няма да сложа. Не разбирам защо аз да съм антиваксър, а американците да са ваксъри? Защо?

134

Анонимен

преди 2 години

Добре така да бъде и аз ще пускам клиенти без сертификат и маска

133

ДДРОнег

преди 2 години

Щом в парламента може да се ходи без зелен сертификат, хващайте сопите и там, всикчи под тоягата, докато започнат да работят в полза на народа !!!

132

Анонимен

преди 2 години

СТИГА! Протест до дупка срещу двойните стандарти! СТИГА!

131

ДА

преди 2 години

Господа,започвате с гафове!Значи ,за вас пак има привилегии!Учениците ще се тестват по 3 пъти в седмицата,а вие ще щъкате без сертификат!И в мола е забранено без него-защо????Че там пространството е в пъти по-голямо и хората са на голяма дистанция и смаски,а вие сте г-з до г.з м залата.Бравос!Е, сега ме убедихте,че всичко е пари и политикя и полза от васксини и сертификати-няма никаква!Бог да ни пази -и от вируса и от вас!

130

Не ви ли е ясно

преди 2 години

ДС мутри управляват България - ген. Майор Васил Василев, Румен Пашата, Киро Японеца, Маджо......ДАНС, МВР!

129

Анонимен

преди 2 години

Така е 112! Но ми се искаше да се прочетат Оруел за да стане ясно на хората какво им се случва в момента. А че хората, които работят на село имат ясно виждане за действителността е факт. То и Оруел е живял на село, когато е писал "Фермата на животтите". Всички велики автори черпят вдъхновението си от истинските и неподправени неща в живота. Така, че прав си!

128

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВАМ АНТИВАКСЪР ДО ЖИВОТ !

127

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се опитат да направят и задължителна ваксинацията за всички... освен тях...

126

Анонимен

преди 2 години

Нагли типове са дупетатите, да видим докога ще карат народа със сертификата :))) Значи за тех нема мерки, а за простолюдието е задължително :))

125

Анонимен

преди 2 години

Предстои невиждан хаос в държавата. Теглете парите си и купувайте имоти и злато