41

Анонимен

преди 2 години

Добре де, но и много други редакции са като Труд. Защо само едните? Или подпукват всички, или стават като ББ, само едностранно. Промяната изисква да е еднакъв аршина към всички. Виж, подмяната позволява да е само към враговете. Та въпроса е, сега промяна ли се прави или подмяна?

40

Българин

преди 2 години

Абе като не плащат наем, защото министъра Минеков не представи документите, а само разтягаше дъвки? Може би защото ще излезе, че истината не е на негова страна? Смешници на фигyранта

39

Анонимен

преди 2 години

Докато Блъсков не плаща наеми за офисите които ползва,може да погледнете какво строи в същият момент-шест етажна сграда с офиси,магазини,апартаменти и гаражи в Дианабад!

38

A

преди 2 години

До Официален стартАми крайно време е! 12 години стигат!

37

Кафяв гербер

преди 2 години

Абсолютно е прав министъра , това до сега реално е било държавна субсидия за частна медия , което е недопустимо

36

Обективен

преди 2 години

Парадоксално, но ГЕРБ имаха единствените нормални, цивилизовани и балансирани изказвания днес! Всички останали бяха на някакъв панаир и се гавреха с парламентаризма. Казвам го като човек участвал в протестите миналата година.

35

...

преди 2 години

В-к Труд-добре,а останалите креатури на ГЕРБ и ДПС кога?...

34

Калеко Шебеко

преди 2 години

Абе някой от вас пробвал ли е да живее под наем , без да плаща наем

33

Георги П.

преди 2 години

Изказването на Минеков беше срамно и изцяло съставено от неистини. Нали искат да чегъртат модела ГЕРБ? Защо се държат като Борисов преди 10 години? Бяха му зададени въпроси, на нито един не отговори по същество. Срам ме е от този самозван и комплексиран реваншист, случайно седнал на министерското кресло!

32

Официален старт

преди 2 години

Истинското изчегъртване започна. Хаирлия да е.

31

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че семейство Блъскови е национална ценност. Няма начин, да е иначе, щом снахата работи в Министерството на културата, внукът- в МОСВ, а на него му опрощават наеми и подаряват детски площадки за да строи.

30

Анонимен

преди 2 години

Дали е медия или каквото и да е частно учреждение с търговска цел - не си ли плащаш наема - вън.

29

Читател

преди 2 години

Браво на Минеков само така.Трябва да се започне от някъде.Дано и в другите министерства му последват примера.

28

До 13

преди 2 години

Злобен герберунгел,от ЕС взеха отношение по казуса.Тяхното мнение,че не трябва да има привилегировани,само защото обслужват властта.Точка!

27

Анонимен

преди 2 години

Защо нямаше извънредно заседание, когато беше свалено предаването на Милен Цветков, защо нямаше извънредно заседание, когато Валери Симеонов заплашваше журналисти, че ще им ритнат столчетата. Защо нямаше извънредно заседание, когато БНТ излъчи фалшива новина за бесилки и народен съд по време на протестите през 2020 г., защо нямаше извънредно заседание, когато пред парламента биеха деца и журналисти по време на летните протести"

26

Анонимен

преди 2 години

"Като министър в парламентарна република съм съгласен, че свободата на медиите заслужава извънредно заседание на Народното събрание, но като гражданин на България и като настоящ министър на културата искам да попитам защо нямаше извънредно заседание, когато бе спрян сигналът на БНР, когато МВР и ГДБОП изземаха техника на ТВ7.

25

Анонимен

преди 2 години

Видя се вече явно съюза ГЕРБ ДПС.Да ни е честит!

24

Минетков

преди 2 години

...свърши това 2 дни преди да си отиде от поста! Не го разбирам. А щял и да УВЕЛИЧАВА адвинистрациятя на Недвижимо културно....?! Откога и за кога?

23

Диана

преди 2 години

Ще го видим Минеков в съда как ще обяснява всички тези буламачи...Той ще решава колко ще е наема! Договорът за наем се подписва между две страни, той не е подписвал договора и няма право на коментари по него. Пък и "откраднати" коли намирал, смеш.ни.кът...Кой знае колко незаконни присвоявания е направил, пък и обвинява другите в кражби!...И дори не ставало дума за това, което връщали на министерството? Тоя май се мисли за Рашков..Гледай скулпторите му и ще го разбереш - жалка, болна о.тр.еп.ка!

22

Калеко Алеко

преди 2 години

рашкоФ, минекоФ и Кацата, трите стълба на които се крепи радевщината, като и новият инженерингов проект на Кирчо и кокорчо и техните съзаклятници от БСП, ДБ и ИТН, които подквасиха и новият парламент ... България навлезе стремглаво в радевата зима, а както изглежда предстои и нов ледников период, който за разлика от този в природата няма да убие а само ще затвърди Властта на динозаврите и червените рептили от времето на Прехода и Тошо ... !!!