481

123

преди 2 години

То тази магистрала са я построили служебното правителство сигурно. Защо ГЕРБ търсят вината винаги в др. хора, а не погледнат какво са сътворили те самите през годината. Колко неща съсипаха за тия години, но за това пак ще им е виновен някой др.

480

Анонимен

преди 2 години

По скоро материалите за амфетамините . Бомба. Митничарите да споделят.

479

Цинизъм!

преди 2 години

Само преди 2 :20 ч бъбривата , но многоопитна устичка на г-жа Десислава е изрекла: "Считаме, че всички опити за политически инсинуации и внушения, че причината за инцидента е пътната настилка са дълбоко грешни." Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ на извънреден брифинг в централата на партията във връзка с трагедията с македонския автобус. Проверете сами в Днес.бг! Или бива гьон сурат, ама какво можеш да очакваш от уста за множествена употреба!

478

до 528

преди 2 години

"...А работа на служебното правителство ли е всеки по еделник да взема заеми?Кога най- после ще поемете отговорност за бо в тази държава.......................................... Ти, като отидеш в една разрушена къща, ошушкана, без ток, без вода и без храна за децата в нея и с болни родители, какво ще направиш, за да имат хляб и лекарства? За пръв път чувам крадено 12 години в една последна по всичко държава, да се възстанови за 5 месеца!

477

@537

преди 2 години

Потъвай бе селинджър да те такивам в празната тиква селинджърска.

476

ДОЛУ ДС/БКП...!!

преди 2 години

ДОЛУ РАДЕВ..!!...........

475

Анонимен

преди 2 години

А защо Борисов не даде под съд онези, които се гавриха с него за клевети, нали толкова се заканваше? Ами дрънкаше, че било демократично да се протестира!!! Какво чакаше, да го свалят от власт ли? Защо не беше повдигнато обвинение към Радев за нарушаване на Конституцията на България? Та този човек по време на президентската кампания за втори мандат, си позволи да прави собствена партия (ПП), като пробута лансираните от самия него по-рано Петков и Василев от служебното правителство!

474

Относно ГЕРП

преди 2 години

Най - добрата защита е атаката!!!!!!!! Нагли, по- нагли, най- нагли! Крадлива шайка!

473

Таковача

преди 2 години

Да ве таковам всичките до един във този форумБахва в капацитетите Маолумници

472

Buda

преди 2 години

А от народа искаме наглата мутра в затвора , това са неговите магистрали , с които се хвалеше , с по едно болтче на мантинела , пясък по трасето , изтрита несветеша маркировка и без лампи на опасните участъци

471

Магелан

преди 2 години

Шок ,ужас и отврат.Не знам какъв болен мозък трябва да има човек че в този трагичен национален момент да плюеш ,нападаш и бълваш змий и гущери срещу сложебното правителство и да ги обвиняваш за неща и който Герберската шайка не е направила в продължение на 10гд.Който е гузен за че е виновен постъпва по същия начин като тази Деса поетеса.Ето това е резолтата измерено в десетки човешки жертви от крадливото управление и калпави материяли за построените пътища на Тиквата от Банке.

470

ANNONIMEN

преди 2 години

Всички откраднали парите на АПИ ще получат възмездие ако не от съда , от БОГ . Започна се с този изтеглил парите 18 милиона .

469

Анонимен

преди 2 години

И какво са построили Герб? Напълниха гробищата. Изгониха младите навън. Но строят магистрали и спортни зали за пенсионерите оцелели след този дванадесетгодишен геноцид! Това ли беше с което ще се запомни сатрапа от Банкя? С това ли?

468

Ямболски цървул

преди 2 години

Не искам никой да агитирам.Всеки си има мозък в главата.Ако искате да сте роби до 167 поколение след вас-гласувайте за всички,които ви обещават най- открито зелен сертификат, маски ,педерасттттия,чалга,и да ви отвратят от гласуването.Колкото по-малко хора гласуват,защото другите са (зомбита) отвратени-толкова по-добре за тях.

467

Анонимен

преди 2 години

То ЕС значи да се самосезира за лидер на ПЕС.

466

ДОЛУ ГЕРБ

преди 2 години

Абе ГЕРБ а бе 10 години къде бяхте бе? Нали вие управлявахте и присвоихте милиони за магистрали! ТОЧНО ГЕРБ СА ВИНОВНИ!

465

Анонимен

преди 2 години

А работа на служебното правителство ли е всеки по еделник да взема заеми?Кога най- после ще поемете отговорност за бо в тази държава?

464

254 УБИТИ ОТ КОВИД..

преди 2 години

ЗАРАДИ ЮМРУКА НА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО НЕ ВАКСИНИРА НАСЕЛЕНИЕТО, САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛИ ВТОРИ МАНДАТ....... РАДЕВ, НОСИ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ...!! БОГ ТИ ДАВА ПОСЛАНИЯ.... ... ДЕН, СЛЕД, ДЕН....... ДАЙ ОСТАВКАТА.....

463

Пиян залян

преди 2 години

Агонията на герберастите няма граници !!! СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ

462

!?!?!?

преди 2 години

КОИ БЯХА герб???