23

ГЕРБИЧ

преди 2 години

Гербичите са болни направо! ПП били спечелили, където Слави печелил. Слави имаше 3 града, ПП имат 12 от които 8-те най-големи. Та, те биха Бойко в цяла София и то с разлика , та дори в Банкя(самни преценете колко много го "обича" народа).Жалка картинка сте, след местните избори като се сменят вашите кметове ще приключите окончателно. Мишките напускат кораба...

22

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Пикаенето ни подмокриха хубаво.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 - Не се свежда САМО до това, ама това у никой случай НЕ трябва да отпада!

20

един от суверена

преди 2 години

Кире, я кажи тая адвокатката къде почва да дава интервюта, блъскаш ли я отзадзе, мноо я яка!

19

Хомосексуалист

преди 2 години

На запад в цивилизованите демократични държави хомосексуализмът отдавна е уставен за обществена норма на държавно ниво в ЕС и дори се учи от децата в училищтната програма, а пpocтият бай *** още си живее в средновековието.

18

Майора

преди 2 години

Всичко е добре замислено , но как да се вярва *** човек делящ хората на почтени и непочтени , не признаващ Конституцията, раздаващ постове срещу подкрепа за кампанията и изпълняващ указанията за признаване РСМ, еднополовите бракове, военни бази в Черно море и прочие!

17

Анонимен

преди 2 години

Детайлно, недетайлно.... Само се дръжте по-далече от тоя с пуловерчето

16

Пич

преди 2 години

Аууу, гледам раята вече се е разбучала - ИстаМбулската конвенция, Македония. ще ви вземат норжежките гейоове децата, УЖАС! В началото си мислех, че тази малоумнаа пропаганда идваща от Москва няма никкаъв нчин да достигне до хора с начално ниво на образование, но явно съм надценил електората. Много е зле положението.

15

Анонимен

преди 2 години

"От ПП заставаме твърдо зад доброволната ваксинация" - тя и в Италия е доброволна, но без ваксина не може да работиш и не може да излизаш никъде. Вижте как ви лъже в очите Кире лъжецо.

14

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков: Не може добросъседството с Македония да се свежда само до историята.

13

Анонимен

преди 2 години

Бучковски: За нас в РСМ Даниел Лорер е идеалният български външен министър.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Киро кажи защо за външен министър бе обявен Даниел Лорел от Македония? Ако предадеш България си аут от политиката, още на следващата сутрин!! Помни!" - какво ще направиш на следващата сутрин, а? Тези двамата са назначени именно да приемат Македония и да подпишем Истамбулската конвенция. И после ще бъдат нагредени богато като Соломон Паси и Николай Младенов, и те не са в политиката, ами са на високоплатени доживотни служби в ООН си клатят краката с астронимически заплати.

11

Анонимен

преди 2 години

От ППП заставали твърдо зад доброволната ваксинация? Че махнете принудителния зелен сертификат тогава! Айде и тия почнаха да лъжат като гербаджиите, същите неща чувам.

10

Въпрос

преди 2 години

А маските Ви къде са, ако започваме така, ще се караме :)

9

Анонимен

преди 2 години

Май и тия започват като чалгаджиите да поставят условия. Докато се разберат за детайлно споразумение за цял мандат ще свърши мандата.

8

ВБЗ

преди 2 години

Стабилно правителство толкова нашарено от партии малко не ми се вярва и дано от продължаваме измамата да не направят Славчовите грешки.

7

избраха ги чалгарите

преди 2 години

В районите където преди е спечелил Слави, сега печели ПП. Избрани са с вота на чалгарите - вместо шоумен, сега избраха лъжец.

6

Десен

преди 2 години

ГЕнералът се смалил още повече :)) Тегаво се получи за тези пичове от ДБ. Блъскаха ги в морето, търкаляха ги по земята, всеки ден на площада, и накрая едни момчета от ХАрвард им взеха гласовете. Тъпо, но българският гласоподавател си е такъв - ***. Дано поне се разберат и прокарват едни и същи политики с ПП.

5

Ай Сиктир

преди 2 години

Айде утепаха половин година в пазарлъци...

4

Браво Кирил

преди 2 години

Бравло Кирил, продължавайте промяната, ние вявраме в теб!