97

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е гаден, изтрива паметта на имунитета клетки . Защитата е 6-8 месеца. След това всички, и преболедували, и ваксинирани са отново материал за вируса. Въпросът какво предпочиташ, да боледуваш пак и пак, или да се ваксинираш пак и пак

96

Ами...

преди 2 години

...как да реагира - виждате. Белгия, Франция, Австрия са със 100 години напред в развитието си. Аз не мога да разбера какво е т'ва реване срещу ваксините? Разбирам човек да се е консултирал с личния си лекар и той да е е представил медицински причини, поради което даден пациент да не може да се ваксинира, но това са по-скоро изключения. Разбирам хората да се притесняват от експерименталните ваксини, но от тогава минаха две години. Поне 100 милиона в Европа се ваксинираха, дадоха пример.

95

Я да видим

преди 2 години

До Истукан, преболедувалите и после ваксинирани получават супер сили и стават безсмъртни!

94

роб на влаЗта

преди 2 години

20% от населението са богати но хич не им дреме за бедните ,40% от средната класа с дългите езици мушнати в задниците на тези 20% са без мнение и живеят без напън и тормоз на гърба на останалите и тези хора искат да убедят не вярващите в тяхните добри мисли за бедните......баба му викаше- с чужда пита майчин помин.На никой не му дреме за другия.....всичко е глупости на търкалета. МАХНЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА И ГАРАНТИРАЙТЕ НА ХОРАТА ЧЕ НЯМА ДА ИМА НЕВЪЗВРАТИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ...

93

До 87

преди 2 години

Сто пъти казах какъв е начина да се спре кризата. 1-во всички държави да спрат да слушат СЗО - дето е финансирана от няколко богати филантропа. Да се обърнат към собсвтените си лекари и учени. 2-во Направете достъпна информацията за това кои лекарства овладяват короната в началните и по-напреднали стадии, не цензурирайте такава информация!

92

Хахаххахаххаха

преди 2 години

До Зараза, e как какво? Ще обвиним тези, с по две дози. После тези само със три.....

91

Истукан

преди 2 години

Хайде сега, по-голяма защита е като прекараш вируса, отколкото да се ваксинираш.

90

До Ти не разбираш

преди 2 години

Ами явно в обяснението няма никаква логика как да разбереш нещо което е нелогично. Например има хора които обясняват, че земята е плоска ти можеш ли да ги разбереш, същото е с обясненията и за ефекта на ваксината.

89

мико

преди 2 години

Вие не разбрахте ли. Това не са ваксини. Ваксината те предпазва от зараза на 100%. Затова се казва ваксина.

88

Дедо

преди 2 години

Хората в Европа не могат да реагират ! А причината е многократно записана в учебниците по история ! Там някой беше обобщил нещата така : " Поколение (народ) , забравило своето минало , му предстои да го изживее отново ! "

87

Овча глАва

преди 2 години

И всичко започна защото един китаец реши да яде прилеп.. Беееее, бееее

86

До 98

преди 2 години

Чакат да минат 40сете как да го обявят по-рано.

85

Няма, няма, нямааааа

преди 2 години

НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ НЯМА, НЯМА И ПАК НЯМААА. ЕКSПЛОАДИРАЙТЕ ОТ ЗЛОБА ВАКСЪРИ.

84

Анонимен

преди 2 години

Дорис, а на мен знаеш ли как ми свършва търпението към всички имунизирани, които си мислят, че вече са нещо повече от другите и искат да се бъркат в живота на нормалните хора и да им слагат ред какво да правят, а?

83

Зараза

преди 2 години

Добре, да приемем,че сме 100% ваксинирани, И какво правим при "пробив на ваксината",с който оправдават издънките си? Вирусът мутира и не подбира.Така е планирано,че винаги да има нужда от ваксина, и то от безброй дози.

82

До 84

преди 2 години

Единственото сигурно в живота е, че всички ще умрем защо си мислиш, че набодените ще живеят вечно?

81

сто

преди 2 години

До Анонимен 87Да оставят хората да го преболедуват - явно е, че и ваксани и неваксани ще го изкарат. Сега с тия вакси ще има жертви и от самите вакси, не само от вируса. А и ще мине всичко много по-бързо, с тия затварания само отлагат неизбежното.

80

Аз ли не разбирам?

преди 2 години

От какво се притесняват ваксинираните, не бяха ли добре защитени? Защото от части изглежда типично ганьовско... "Прецаках се, дай да прецакам и другите"

79

Браво

преди 2 години

Егати пичовете !

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен84 В дом за стари хора, днес са регистрирани 8 случая. Заразени са от ВАКСИНИРАНИ служители. От тия 8, 4 човека са починали. 3 от тези 4 човека са били ваксинирани. Има го и като новина тук, чети там и следи календара. Денят наближава.