101

Василев

преди 2 години

Много починали от ковид и много изборни машини на склад в България!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

100

Анонимен

преди 2 години

От боцнатия по-вече ме е страх, защото с тая хвърчаща бележка се вре и влиза навсякъде, и ако е приносител ще коси всичко наред. Докато другият се пази, не влиза никъде....Друг е въпросът ако е и фалшив сертификата какво става. Ужасия...

99

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах не е ли вярно, че детето починали след катастрофата е С Ковид-19. Знае се, че около 5% от починалите С Ковид-19, не са починали ОТ Ковид-19. Нищо странно или нередно няма в случая.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Аз все още не разбирам вас какво ви яде ? Нали сте набоцкани ? Защо се дзверите ?" Аз също не разбирам вас какво ви яде Кунчев, нали не сте набоцкани? :))

97

Анонимен

преди 2 години

Ваксуваните агитират поради страха си. Така се самоуспокояват. Споко бре, с орлите ще живеете.

96

Анонимен

преди 2 години

А колко боцнати са сдали багажа или с последствия дали ще се разбере и как?

95

portugal

преди 2 години

eто от 12 ти данните за Португалия с 90% ваксинация .......Updates1,751 new cases and 3 new deaths in Portugal [source]

94

До119

преди 2 години

Хубаво вълна на неваксинираните,защо тогава България дава Десетки пъти повече жертви от една Дания която има почти същият брой нови болни?

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Продължавайте да се радвате, че умират хора. Всички вакснати ли сте социопати ?" ТИ ли ми се правиш на "морален", дето си причината за тия жертви?

92

до 126

преди 2 години

защото измират по 200 всеки ден , примерно

91

Шокираща смъртност !

преди 2 години

Булрекорд казвате.Кой...кой ще ходи в питиепродавниците на алчните кръчмари занапред?!

90

До 105 Дедо

преди 2 години

Защо лъжеш, че се прави тест на загинали хора за Ковид-19? Тест се прави на живите при приемането им в болница. Катастрофа, човек е в тежко състояние, приемат го в болницата, правят му задължително тест и след време умира. Какво учудващо намери в това?

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Вълната на неваксинираните! Умират неваксинираните! А неваксинираните в България се радват" Е, защо се изненадваш. "Ние оцеляхме без да правим нищо (а те не)".

88

Анонимен

преди 2 години

До Янко Антивакс "Статистиката за умрелите е вашата последна опорка, която ще се срине до дни под напора на реалните факти!" Антиваксърчетата имате доста извратена представа за това, кое е "реално", тъй че да ме уверяваш, че ще ни заливате с още от същата помия въобще не ме трогва, нито ме изненадва. Утре ще забравите за Кунчев и ще ви трябва друга залъгалка. ПРосто вашето състояние няма нищо общо с Ковид. Ковид е само ПОРЕДНАТА залъгалка и показва по-сериозни проблеми при вас.

87

Анонимен

преди 2 години

До Май ната ви боклуц иЗа да си изчистите гузната съвест се чудите какви лупинги да правите. Едно момче починало...бла, бла. Ами то някой кихнал и починал. Вие се вкопчвате за някакво изключение на десетки хиляди. Все едно от цялата гора да си изберете едно дърво. Важна е гората!

86

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните! Умират неваксинираните! А неваксинираните в България се радват. ???

85

Статистика

преди 2 години

Малко статистика за последните 7 дни на 1 милион население. България - 3567 новозаразени и 172 починали. Дания - 3282 новозаразени и 5 починали. Холандия - 5326 новозаразени и 10 починали. В Дания напълно ваксинирани са 75,9%, в Холандия са 72,1%, а в България не е ясно колко процента са ваксинирани.

84

Янко Антивакс

преди 2 години

До анонимен 98. Статистиката за умрелите е вашата последна опорка, която ще се срине до дни под напора на реалните факти! Не можете вечно да манипулирате статистиките. Момчето което е загинало при катастрофа е вписано вероятно като неваксинирана жертва на Ковид, но ваксинираните пълнят болниците и измират. Факт. Не можете да скриете и факта че пропагандатора на фармацевтични търговски продукти, който по неведоми пътища е бил назначен за държавен здравен инспектор, от месец и нещо го няма никакъв

83

Неваксинирана

преди 2 години

До 108 И за мен е съмнителен този пост в ФБ и си мисля, че може и да се е гавъртнал, дано не съм права

82

Програмист

преди 2 години

До 94 : цифрите не говорят в твоя полза, колкото и да се пениш и обиждаш. Къде е Кънчев не знам и не ме интересува. Сигурно си кара отпуската в къщи, и изобщо не го е еня че някакви малки и злобни душици като теб смятат че е длъжен да им се отчита. Той е една бройка, статистически пренебрежим.