42

Анонимен

преди 2 години

до 49 - типичен екземпляр си за колекцията на някой ботаник по народопсихология...

41

Анонимен

преди 2 години

""""""Не се разправяйте да се хабите с антиваксърите. Вчера 92.6 % от антиваксърите са дали фира, така че те сами ще решат проблема с КОВИДА! След 6 месеца ще останем нетно количество само ваксинирани, мислещи българи и ще си живеем живота в разбирателство и благоденствие!!!!!"""""""Направо си цъфнал, внимавай да не вържеш.

40

АНОНИМЕН

преди 2 години

В момента лежа болен вкъщи със симптоми на ковид. Чудо големо, обикновен грип, да го е.а. Не пия никакви лекарства. Но дори и да умирах, пак нямаше да отида в болница. Що да им наливам вода в мелницата на пландемичната стъкмистика. В работата съм казал че имам дископатия. Щото иначе се почват едни карантини, едни задължителни плащания на тестове, от моя джоб, естествено и отново във филма на ковиддивотията. Ето това е истината за здравната ни система, за грижите и мерките и за лечението в БГ.

39

ВАКСИНИРАН , УМЕН

преди 2 години

Не се разправяйте да се хабите с антиваксърите. Вчера 92.6 % от антиваксърите са дали фира, така че те сами ще решат проблема с КОВИДА! След 6 месеца ще останем нетно количество само ваксинирани, мислещи българи и ще си живеем живота в разбирателство и благоденствие!!!!!

38

1

преди 2 години

Мерките на правителството и ваксините вече дават първите положителни резултати!А пртестиращите са гербаджии срещу Радев.Някой още да не го е разбрал?

37

Най смешната

преди 2 години

Мярка беше това дето изкараха дечурлигите от училище- сега всичките са със фалшиви сертификати и пълнят дискотеките. Обаче все пак някой ще има полза - 13 милиона ще сложи в джобчето за фалшиви тестове- близалки.

36

Бил Гейтс

преди 2 години

Целта е да се набодете с моите чудотворни ваксини!!Колко глупави и наивни трябва да сте,да си мислите че може да умрете от тази жалка имитация на вирус който ви пуснах ако сте под 50 години и здрави?Нали ако ви пусна истинско биооръжие за има няма 2 месеца половината свят ще е погинал,то бива ниска интелигентност бива но ващо на нищо не мяса!!

35

Анонимен

преди 2 години

Агресивна антиваксърска пропаганда в този сайт. Иначе сме ,,толерантни,, и цъкаме звездички.

34

Анонимен

преди 2 години

Фашизоидните ваксинатори по известни като ковид наркоманите с пяна на устата лаят на амбразурата. Бесни са кучетата че още има нормални хора в нашата чудесна страна. Не е лесно да си просваксинатор на каишка. Но няма страшно. Вашия собственик Чичо Бил ще ви даде инжекция четвърта и пета бустерна доза да се успокоите. Боцкай наркоманите да са спокойни и поне малко да мога да живеят и те като нормалните хора без страх. На всеки 6 месеца по една инжекция и да спят зимен сън и да сънуват.

33

Вакс Ваксов

преди 2 години

75 антидиота по малко....добра новина..

32

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, каква е ползата от зелените сертификати при положение, че всички хора се събират в хранителните магазини, работят без да знаят кой от колегите им е с вируса, масово се редят пред лабораториите за тестове и накрая се прибират в къщи от всички тези места...?

31

Мерките

преди 2 години

На правителството на Радев са си типични антиваксърски мерки. Тоест никакви. Това със зеления сертификат е само да плаши гаргите. В първия ден хората се постреснаха щото ги изненада обаче вече почти всеки се е снабдил с фалшив сертификат и няма никакви ограничения. Всеки ден съобщава и болни и умрели ваксинирани, така все повече се убеждаваме, че ваксините са менте и няма да се ваксинираме.

30

Анонимен

преди 2 години

Нация която не уважава нищо и никого. Това е България. Щепа хора който твърдят че ще ги чепират, кастрират и тн да ви кажа това е поразително, но за съжаление няма управия. В сряда ще се реве и пак ще сме по чуждите медии и пак ще чупим рекорди. И пак по тв ще излизат умни и глави да казват че това са октьори в болниците.

29

Анонимен

преди 2 години

Малко са оти деня един час по малък!

28

УчудЕна

преди 2 години

Ам'чи мнооо малку "заразени" уа!

27

до Ай

преди 2 години

Предлагаме пълен локдаун за 3 седмици и всички от правителството на съд за престъпления срещу народа. При около 30 %ваксинирани и почти още толкова преболедували... да има хиляди по болниците и в домовете си под карантина, а да не говорим и за рекордите по смъртност... Според вас добре ли се "справя" кабинета на Чорапа?

26

Анонимен

преди 2 години

В събота и неделя вируса почива. Няма ли кой да направи едно представително проучване, за да се разбере колко са болни и колко преболедували. Сега излиза, че при 100 000 болни, 100 са умрели.

25

Си

преди 2 години

Така ...днес 6 ваксъра умрели,като добавим и че всеки ден умират по няколко от тях ,включително с неваксинираните..излиза че ваксината не е ефикасна!!??Дори присъщото че те също са разпостранители както неваксинираните.....то никаква файда от ваксините

24

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

23

Анонимен

преди 2 години

На един приятел майка му работи в болница санитарка,приемат хора само защото кихнали два пъти и двигнали малко температура за да се дръпнат едни пари от здравната каса и да се запълнят леглата за пропаганда пред хората,такъв цирк не е имало никога в историята на света досега..